Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:roflol::roflol: peynir ekmek gibi istersen adam sasirir tabi.... anladigim kadar bagirsak bosaltici ama bizim burda isteyince vermezlerki ila recete lazimlmaz: ben yinede pazartesi basliyom ama ben hafifte olsa sabah kahvalti yaparim oglen aksam meyve suyu icerim

kızlar boş yer war mı kaptanınzz km onuda blmiorum =)) 17 yaşındaım şu an ,15 yaşında 102 kilo ile başladm diete şu an 67 kiloyum 7 kilo daha vermek istiyorum akşamlarıı düzenli pc giriorum paylaşım yapablirim spor salonuan gidiorum vücudum spor yaparken biraz şişior ve kilo verimi olmuor ama sporu bırakınca eriyip gidiorum yane gçen yaz öle oldu inş bu senede öle olur..

kiz sibel varya bu listeyi yapmadin yapmadin bi kilo verince hemen yaptin demi gozumuze gircek walla:tomato::tomato::tomato:

izin yaklastimi sibel benide goturrrrrrrrrr bak azicikta olsa kilo verdim heryere sigarim bak kaydirigubbakcemile3 sen aslen nereleisn sibel gidecek oldugum yeri bilegim bari:lepi:

slm tego kaptanimiz nelsihan bu aralar musait dgeil ama bos yerimiz tam bilmiyorum ama sen bol bol paylasimda bulun kendinden bahset neler uyguluyorsun paylas bizimle olmasakta msj cevap ver boyle boyle tanisalim seninle takimda olman icin bol paylasim lazim a.s.

tmm eylülce saol =)) 15 yaşında utana sıkıla annemin zoruyla bir spor salonuna yazıldm zayıflamayaa başlamaya ilk adımımı attım,orada kendimi zorluordum başladğımda tam 102 kiloydum oysaki daha 15 yaşındaydım.spor salonuna gitmemle birlkte iştahım kesildi,abur cuburu kestim kaçamk yaptğımda aklıam spor salonnda canımın yanması geliordu ve geri çıkartıordum... kilo vermeye başlamştım artık 89 kilo aldm 2 ayda 13 kilo verdim. sonra ramazan geldi ve spora gitmedm ramzanda da daha az yedm dikkat ettim tatlı yemedm ve akşmları babmla koşuya yürüyüşe çıktık ve bayram dönüşünde 85 kilo aldm okuul dönemi boyunca hiç kilo vermedm arada 1 kilo aldm geri verdim fln... daha sonra geçn yaz yane 16 yaşındayken aynı spor salonuna yazıldım aynı şeyleri yaparak 69 kiloya kadr indim ramzan aynın sonnda.artık akrabalarım,arkadşlarım beni tanıyamaz hale geldi hayatım birden bire dieşti okul dönemnde sınav stresnden fln 72 gördüğüm oldu ama biraz sıkmamla bu yaza 70 le girdm.15 haziranda spor salonuna yazıldm 2 aylık yane ağustos 15 e kadrlık bi süre..şu anda 67 kiloyum ama vücudum şiş ve kilo veremiorum sanırsam sporu bıraktğımda vericm.yememe dikkat ediorum ama diyet listesi yapmak istiorum ve bnmle birlkte aynı diyeti yapıck-aynı çayı içecek aynı yolda ilerleyen birilerinini aradağım için bir gruba girmeye karar verdim zaten geçn yazda gruplardaydım ama okul dönemnde girmiorum int e o yüzden çıkmıştım.. bnden bu kadr kızlar bu sene bayrama 59 kilo ile girmek istiorum yane 8 kilom war bunu gerçkten çok ama çooookk istiorum.....

slm canım kaydirigubbakcemile3 kaptanımız gelsin bu konuda seni bilgilendirir güzelim. 102 kilodan 67 kiloya nasıl düştün :1shok: tebrik ederim. bu 7 kiloyumu vermeyecen. biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?

valla güzelim bu 8 kilo yaptığının yanında neki onuda vereceğine inanıyorum. sadece spor yaparak mı verdin kiloları, anladığım kadarıyla sadece yediklerine dikkat etmişsin. diyet yapmamışsın.

evet diyet yapmadm diyebilirizz yediklerime dikkat ettim akşam 6 dan sonra meyve harici bişiy yemedim diyebilriiz dondurmaı kesememiştm hiç ama bu snee onuda başarıdm haftada 1 kere yiorum artık =)) bol bol su içtim spor yaptım düznli olarak gittim spor salonuna abur cuburum sadece tuzlu çubuk ve dondurmaydı..bu sene biraz esnek davranıorum ve toplanmm gerek bliorum bayrama kadr 59 olmam şart gibi bişiy artık... ilaç-hap fln hiç kullanmadm özel bişiy hiç yapmadm sadece spor+bol su+abur cubur yok+akşam 6 dan sonra bişiy yok bu kadr =))

çok güzel kendini çok sıkmadan yapmışsın. benimde bayrama kadar 50 olmam lazım ama hayal tabi delikafadulden daha çok gençsin senin kilo vermen daha kolay. inşallah hedefine ulaşırsın. bizim kaptan bu aralar nete pek giremiyor. ama her gün bir iki defa girmeye çalışıyor. seni mutlaka görecek cevap verecektir. o gelene kadar sen bizimle paylaşabilirsin güzelim. elimizden geldikçe yardım etmeye çalışırızkaydirigubbakcemile5

tamam =)) o zman hemn aklıma gelmşken sorıyım bn çok yoğurt tüketiorum annem kndisi mayalıor..karım acıkınca dolaptan çıkartp abur cubur isteğimi kesiorum.. yoğrdun faydası zararı hakkında bilgniz war mı?

o konuda çok bilgim yok ama herşeyin fazlası zararlı biliyorsun, ne kadar yiyorsun bir günde

tego canım aşağıdaki bilgiye göre yoğurt yağ yakımında önemliymiş ama yağsız deniliyor, büyük ihtimalle evde yapılan yoğurt yağlı olur. sen daha az yağlı yoğurt tercih et bence

ABD’de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.“Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor”Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin ortalama 7 kg olan kilo verme seviyesinden daha fazla kilo vermekle kalmadıklarını, aynı zamanda kas kütlesini de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, “Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Bu duruma karşı en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt seçeneği” diye konuştu.Sonuçları Uluslararası Obezite Dergisi’nin Nisan sayısında yayınlanacak araştırmayla ilgili bilim adamları, düşük yağ oranlı süt ürünlerinden oluşan kalsiyum ve protein ağırlıklı diyetin, yağ yakma ve kilo vermek için ideal olduğunu vurguluyorlar.

alıntıdır

gerçekten inanmıyorum, diğer takımlar vızır vızır yazışırken allahın bir kulu gelmez mi bu takıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…