- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.501
sağlık orucunu yapcam karar verdim, babam dışarı çıkıyordu bana müsil alır mısın dedim. adam şaşırdı :1shok: sen müsilin ne olduğunu biliyor musun dedi. oda haklı bana şeker al gibi oldu, karıştırdım sandı canım babam. biliyorum babacım yapacağım diyet için lazım dedimdelikafadulden mideyi iyice bozmasak bari :roflol:
ben cıkıyorum mutfak ucuyor gıdıp onları yerlestıreyım
herkese guzel haftasonu dılıyorum
kacamak yok
kızlar bu hafta 3. olmusuz:lepi:
kılo veren arkadasları tebrık ederıma.s.
14. TAKIM 110. ETAP
bu hafta en iyi kilo verenler
1.73 (96,0/94,0/2,0/2,08%)a.s.
nazco (70,2/68,9/1,3/1,85%)a.s.
s2000 (67,0/66,0/1,0/1,49%)a.s.
bu haftanın en kotuleri
eylülce (79,6/79,6/0,0/0,00%)lmaz: klava:
destinam (75,0/75,0/0,0/0,00%)lmaz: klava:
aynalar (85,2/85,2/0,0/0,00%)[/COLORlmaz: klava:]
kızlar neslıhanda artık pek ugramaz oldu, kayınvalıdesının gıdecegı yok galıba
bende temmuzun 2. haftası tatıle cıkıyorum takım sıze kalıyor kızlar
oyuzden lıste ısını ogrensenız ıyı olur
aynalar sen yapabılırmısın nasıl olsa okullar acılana kadar burdasın degılmı, sonra bız gelırız
kızlar boş yer war mı kaptanınzz km onuda blmiorum =)) 17 yaşındaım şu an ,15 yaşında 102 kilo ile başladm diete şu an 67 kiloyum 7 kilo daha vermek istiyorum akşamlarıı düzenli pc giriorum paylaşım yapablirim spor salonuan gidiorum vücudum spor yaparken biraz şişior ve kilo verimi olmuor ama sporu bırakınca eriyip gidiorum yane gçen yaz öle oldu inş bu senede öle olur..
kızlar boş yer war mı kaptanınzz km onuda blmiorum =)) 17 yaşındaım şu an ,15 yaşında 102 kilo ile başladm diete şu an 67 kiloyum 7 kilo daha vermek istiyorum akşamlarıı düzenli pc giriorum paylaşım yapablirim spor salonuan gidiorum vücudum spor yaparken biraz şişior ve kilo verimi olmuor ama sporu bırakınca eriyip gidiorum yane gçen yaz öle oldu inş bu senede öle olur..
tmm eylülce saol =)) 15 yaşında utana sıkıla annemin zoruyla bir spor salonuna yazıldm zayıflamayaa başlamaya ilk adımımı attım,orada kendimi zorluordum başladğımda tam 102 kiloydum oysaki daha 15 yaşındaydım.spor salonuna gitmemle birlkte iştahım kesildi,abur cuburu kestim kaçamk yaptğımda aklıam spor salonnda canımın yanması geliordu ve geri çıkartıordum... kilo vermeye başlamştım artık 89 kilo aldm 2 ayda 13 kilo verdim. sonra ramazan geldi ve spora gitmedm ramzanda da daha az yedm dikkat ettim tatlı yemedm ve akşmları babmla koşuya yürüyüşe çıktık ve bayram dönüşünde 85 kilo aldm okuul dönemi boyunca hiç kilo vermedm arada 1 kilo aldm geri verdim fln... daha sonra geçn yaz yane 16 yaşındayken aynı spor salonuna yazıldım aynı şeyleri yaparak 69 kiloya kadr indim ramzan aynın sonnda.artık akrabalarım,arkadşlarım beni tanıyamaz hale geldi hayatım birden bire dieşti okul dönemnde sınav stresnden fln 72 gördüğüm oldu ama biraz sıkmamla bu yaza 70 le girdm.15 haziranda spor salonuna yazıldm 2 aylık yane ağustos 15 e kadrlık bi süre..şu anda 67 kiloyum ama vücudum şiş ve kilo veremiorum sanırsam sporu bıraktğımda vericm.yememe dikkat ediorum ama diyet listesi yapmak istiorum ve bnmle birlkte aynı diyeti yapıck-aynı çayı içecek aynı yolda ilerleyen birilerinini aradağım için bir gruba girmeye karar verdim zaten geçn yazda gruplardaydım ama okul dönemnde girmiorum int e o yüzden çıkmıştım.. bnden bu kadr kızlar bu sene bayrama 59 kilo ile girmek istiorum yane 8 kilom war bunu gerçkten çok ama çooookk istiorum.....
evet diyet yapmadm diyebilirizz yediklerime dikkat ettim akşam 6 dan sonra meyve harici bişiy yemedim diyebilriiz dondurmaı kesememiştm hiç ama bu snee onuda başarıdm haftada 1 kere yiorum artık =)) bol bol su içtim spor yaptım düznli olarak gittim spor salonuna abur cuburum sadece tuzlu çubuk ve dondurmaydı..bu sene biraz esnek davranıorum ve toplanmm gerek bliorumbayrama kadr 59 olmam şart gibi bişiy artık... ilaç-hap fln hiç kullanmadm özel bişiy hiç yapmadm sadece spor+bol su+abur cubur yok+akşam 6 dan sonra bişiy yok bu kadr =))
tamam =)) o zman hemn aklıma gelmşken sorıyım bn çok yoğurt tüketiorum annem kndisi mayalıor..karım acıkınca dolaptan çıkartp abur cubur isteğimi kesiorum.. yoğrdun faydası zararı hakkında bilgniz war mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?