- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.521
tamam =)) o zman hemn aklıma gelmşken sorıyım bn çok yoğurt tüketiorum annem kndisi mayalıor..karım acıkınca dolaptan çıkartp abur cubur isteğimi kesiorum.. yoğrdun faydası zararı hakkında bilgniz war mı?
hosgeldın canım ben kaptan yardımcısıyımyerimsenibenkızlar boş yer war mı kaptanınzz km onuda blmiorum =)) 17 yaşındaım şu an ,15 yaşında 102 kilo ile başladm diete şu an 67 kiloyum 7 kilo daha vermek istiyorum akşamlarıı düzenli pc giriorum paylaşım yapablirim spor salonuan gidiorum vücudum spor yaparken biraz şişior ve kilo verimi olmuor ama sporu bırakınca eriyip gidiorum yane gçen yaz öle oldu inş bu senede öle olur..
kız gecen haftada yapmıstım :jeyyar: gormedın heralde:jeyyar:kiz sibel varya bu listeyi yapmadin yapmadin bi kilo verince hemen yaptin demi gozumuze gircek walla:tomato::tomato::tomato:
temmuzun ortasında cıkcaz yola, arabayla gıdecez Allah kısmet ederseyerimsenibenizin yaklastimi sibel benide goturrrrrrrrrrbak azicikta olsa kilo verdim heryere sigarim bak kaydirigubbakcemile3 sen aslen nereleisn sibel gidecek oldugum yeri bilegim bari:lepi:
yogurt cok faydalı canım abur cubur yemekten ıyıdır, hem dıyetlerde doktorlar genelde yogurt yememızı tavsıye ederleryerimsenibenyerimsenibentamam =)) o zman hemn aklıma gelmşken sorıyım bn çok yoğurt tüketiorum annem kndisi mayalıor..karım acıkınca dolaptan çıkartp abur cubur isteğimi kesiorum.. yoğrdun faydası zararı hakkında bilgniz war mı?
dün kk nin sohbet odasına takılıp sabah 5 de yattım:kedi: şimdi uyandım ama yine benden önce gelen yok
müslimi içtim kızlar, prospektüsünde doktor herhangi bir şekilde tavsiye etmediyse yatmadan önce kullanın demiş ama ben şimdi yuttum 8-10 saat saonra etkisini gösterirmiş, akşam beni bu yüzden uyutmazsa bu :1shok:
kızlar analızımız yapılmıs
burdan bakabılırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-17.html
kız sabahın 5ıne kadar ne yaptın kkda:jeyyar:
oh muslımıde ıcmısın artık aksam wcden cıkamazsın senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar tego hoşgeldin canım
aslıcım meraba şeker napıyorsun sağlık orucu için hazırlıkmı yapıyorsun müsil falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?