Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

of be bugün cumartesiymiş eczaneler kapalı hevesim kursağımda kaldı gelirken lokantaların önünden geçtim yemek kokularıda cabası oldu hepten acıktım aklımdan kötü kötü şeyler geçiyo canım döner istiyo imdaaaaaaaat

pis o lokantalar pis hepsi böcekli kara kara kara fatmalar gitmim demi ben oralara tutum beni noluuuuur niye kimse yok buralarda böyle zamanda olmıycanızda ne zaman olcanız siz acaba hepinize kırmızı kart veriyorum zor zamanımda destek olmuyonuz bana kimbilir nerelerde neler yemekle meşkulsünüz
klava:klava:klava:klava:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

nazcoo ben yettim imdatınaa =)) eeth eeth o lokntlar öğğğğ ıyyy ellerini yıkamadan yapıolarr onlarıı yenir mi onlarr hiç.... şmdi buzdolbaını aç bi salatalık ye miss gibi ohh kabuklarını soy böl ikiye kıtır kıtır serin serinn ohhh walla dha ne sitiosun dışarısıda çok sıck zatenn napcn lokantada fln

günaydın güzelim benim başım dönüyo açlıktankafamçokkarıştı

yetiştim gari ne döneri kız döndürmeyim senidelikafadulden

krizim daha tam geçmiş değil iki bardak su içtim üstüne 4 tane form çubuk yedim bir bardak şekersiz çay içtim 2 kayısı kurusu yarım avuç leblebi yiyiyorum şimdi hala geçmezse salatalıklarımda yanımda duruyo ha gayret bana atlatçam ben bu krizi

kızlar kolay gelsina.s.
valla şöyle bi göz attımda kendimden utandım
hem kilo verem diyorum hemde paso yiyorumkaydirigubbakcemile3
neslihan bacuya baktımda yok herhalCADIARZU

doğru söylüyon tegocum pis onlar kimbilir içlerinede neler katmışlardır demi ama kendi kendimin içimi bulandırdım hayatta lokantaya gidemem herhalde artık

aslıcım odiyette günde 1,5 litre meyve suyu diyor canım 7 bardak eder sen bir iki bardak daha iç anacım hepten hasta edicen kendini açlık grevi gibi ne o bir bardak

aslııı nere gittin kızım ne o öyle bi görünüp bi yok oluyon ben seni bağlıycam şimdi
elektriklermi gitti gene

aslııı nere gittin kızım ne o öyle bi görünüp bi yok oluyon ben seni bağlıycam şimdi
elektriklermi gitti gene

açlıktan kendimden geçiyorum kafamçokkarıştı
oooooo emoşta gelmiş sen buranın yolunu bilir miydin cicim kaydirigubbakcemile3

kızlar bu hafta 3. olmusuz:lepi:
kılo veren arkadasları tebrık ederıma.s.

aaa valla ben bu hafta sıralamada yokuz diyodum....ama çok sevindimzemuszemus

açlıktan kendimden geçiyorum kafamçokkarıştı
oooooo emoşta gelmiş sen buranın yolunu bilir miydin cicim kaydirigubbakcemile3

merhaba canım..geçmişe bakıyodum ..dünden beri giremedim de .ama çok ta yazmamışlar ..nerde millet ya.........CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…