- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.561
bu hafta 11. oldular
ama yapmadılar bu hafta bildiğim kadarıyla
kız kimse gelmiyo buraya büyü yaptıracam size takıma bağlamak için
yok kız yapcaklardı.ben arada girip bakıyodum.ama çogu tansiyon düşüklügünden bahsediyoladı...kafamçokkarıştı
ama ben demiştim demek istemem yanlış anlamasınlar arkadaşlar...hiç bi zaman desteksiz o kadar aç kalmak yararlı degildir..adını degiştirmeliler o diyetin bence...
valla bilmiyorum benimde yarın arkadaş gelecek zamamlamam kötü oldu:çok üzgünüm:
emoşcum sahah 9.15 de yuttum musili hala faaliyet yok 8-10 saat diyo
akşam çok rahatsız eder mi beni, yarına geçer mi:uhm:
ben dün davetiyelerle ugraştım....yaz dagıt ..daha 200 tanesini falan dagıttık ..1000 davetiye anam yaz yaz dagıt dagıt anca..
bu hafta beni paylaşımlarda bulamayabilirsiniz...
ben anca sonucu yazmaya gelirim herhal..
bu günde nöbetçiyim de ondan müsaitim...yarından sonra izinli olcam ama evde işler yogun olur giremem...:1no2:
allah seni niye sabah içtin kızım ..onu akşam dan içcen..gece boşaltcak..
akşam karın agrısı ve tuvalette olursun sen artık..
ama bişi yemeyince çok çıkmaz ama agrısı olur.................
allah kolaylık versin canım
bişey sorcam bu diyette meyve ve sebze suyu içilecek ya sadece karpuz zaten su onun sıkını sıkmaya gerek var mı direk yiyelimdelikafadulden
boş ver ya...
bak sen bu diyetler hakkında çok şeyleri biliyon..
önce mantıklı bi zaman ...hemen çabuk degil....belki 1 yılda 35 kiloyu rahat verirsin..ve sıkılmazsın..o zaman vücudunda az yemeye alışır..ve daha saglıklı olursun inan..
acele etme...1 ayda veremezsinki..
ayrıca herşeyden kendini kısmak..yasaklarla ugraşmak .. seni bıktırır ..ve o zaman tartıdan da diyet kelimesindende sıkılırsın ve ................................
inan bu emeklerin hep boşa gider.............................lmaz:
allahım hala dedigini diyoklava:
7. takımdakiler sabah uyanınca dedi amamafoldumben
bak bak gelmişlerde kaynatıyolar ben niye hemen göremiyorumki sizin geldiğinizi bende yanlızım diye oturmuş burda bulmaca çözüyorum insan bi seslenmezmi kızım ya
ben zaten o kelimelerden çoktan bıktım bir yıl çok uzun ben çok meyilliyimdir boşvermeye o yüzden kısa olsun istiyorum koruma dönemi uzun olsun. zayıf olunca en azından mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?