Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak bak gelmişlerde kaynatıyolar ben niye hemen göremiyorumki sizin geldiğinizi bende yanlızım diye oturmuş burda bulmaca çözüyorum insan bi seslenmezmi kızım ya

hoş geldin canım ..napalım bu çatlak aslı delirtecek beniii.............
2 adım yürüyüp spor yapmak zor geliyo...
ondan sonra müshil....neymiş sadece meyve sebze suyu içcekmiş.............
allahım.........ya kendini ye sebzenin meyvenin...ama azcık ye...azcık azcık ye...........
acelen ne.........

emoşcum bu müsil beni kötü yaparsa ne önerirsin delikafadulden
kız bugün nöbetciymişsin gece gir ara ara sana ihtiyacım olabilir:roflol:

klava:

ben biraz çıkıyorum nazco kusura kalma bu aslı beni çok gerdi valla ..............opuyorumnanaktan

kızlar bnde geldimm bi tabak kirazı hüplettim =)) bugn yemk yemei düşnmüorum canımda istmeior zaten meyve-yoğurt fln öle geçiştircm bnm vücudum yine şiş galiba kızlar 67 de takıldm ben gitmiorr artık gitmiorrr napıcm bn off....

su tutmuşsundur canım öden çözücü bişiler dene biz bi ara lapa deniyorduk sonucu hüsran oldu ama başka bişilerde vardır herhalde ödem çözücü

emoş sakinleştinmi güzelim sen bakma aslıya kendi diyordu boşverin bunları sağlıklı zayıflayın diye şimdi kendi ne yapıyor açlık grevi
kız aslı boşuna uğraşma oruçla moruçla bak hastalanacan ona göre

bizde sevmedik canım zaten hepimiz bıraktık sonra lapa işini hüsran oldu yani yerine başka bişiler bulmak lazım ama sağlık orucu değil

ya valla çok kızıyom..bilinçsiz olsa neyse..ama o kadar da bilgisi var kilo verme ile...
önemli olan karar vermek ve zaman la olacagını aklına koymak............
ben ne diyorum ya bak 12 kiloydum 3 sene önce ..sonra 103 düştüm...e kışın aldım biraz..106 çıktım..sonra 98 düştüm.. sonra yine aldım 110 çıktım ..bak şimdi 94 yıllardır ben bu kiloyu görmemiştim tartıda.........yani benim bu kadar uzun zamanda vermemde ki hatamda aceleden oldu zaten 2 ayda verip bıkıyordum.....................
şimdi acelem yok ve kendime mantıklı bi hedef koydum................
temmuz başına kadar 90 olmak tı..sonra agustos sonuna kadarda 85 idi.............
eh belki bu cuma 93-92 falan olurum..2 kilo fire verip.............
agustostada belki 80 e düşemem ama 85 falan inşallah..yinede olsun...ben karar vermesen nolcaktı..yada birden çok zayıflamayı hayal etseydim.....................
hayal kırıklıgı........moral bozuklugu................... diytin sonu............
belki hiç başlamasaydım ben şimdi 130 olurdum..allahaım göstermesin..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…