- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.601
ya valla çok kızıyom..bilinçsiz olsa neyse..ama o kadar da bilgisi var kilo verme ile...
önemli olan karar vermek ve zaman la olacagını aklına koymak............
ben ne diyorum ya bak 12 kiloydum 3 sene önce ..sonra 103 düştüm...e kışın aldım biraz..106 çıktım..sonra 98 düştüm.. sonra yine aldım 110 çıktım ..bak şimdi 94 yıllardır ben bu kiloyu görmemiştim tartıda.........yani benim bu kadar uzun zamanda vermemde ki hatamda aceleden oldu zaten 2 ayda verip bıkıyordum.....................
şimdi acelem yok ve kendime mantıklı bi hedef koydum................
temmuz başına kadar 90 olmak tı..sonra agustos sonuna kadarda 85 idi.............
eh belki bu cuma 93-92 falan olurum..2 kilo fire verip.............
agustostada belki 80 e düşemem ama 85 falan inşallah..yinede olsun...ben karar vermesen nolcaktı..yada birden çok zayıflamayı hayal etseydim.....................
hayal kırıklıgı........moral bozuklugu................... diytin sonu............
belki hiç başlamasaydım ben şimdi 130 olurdum..allahaım göstermesin..................
ben geldim, güçsüzlükten uyuyorum. bu uyku kilo aldıracak banamirmirmirmir
kararlıyım yapcam bu diyeti. emoşum kızma bundan sonra diyetim böyle gitmeyecek. bir iki hafta yapıp, eski diyetime dönecem. bu detoks amaçlı. kilo vermem durduğu için bünyeyi şaşırtmak istedim, ben şaşırmayımdadelikafadulden
kızlar ben artık gidiyorum akşama manisaya kayınvalidemlere gidicez yarında oradayız inşallah benim diyet şaşmaz oralarda pazartesi görüşürüz
iyi akşamlar emoşum
terkedildim, terkedildim, terkedildim
emoşta kızdı bana, bıraktı benimafoldumben mafoldumben mafoldumben
bugün ne yedim, daha doğrusu içtim
1 bardak şeftali suyu
1 bardak domates suyu
2 dilim karpuz
1 elma
1 kase erik
2 litre su
bu elma ile eriği yemeseydim iyi olurdu katı ya ondan :jeyyar:
ya 12 saati geçti müsil bi işe yaramadı, gerçi neyi atacak :kedi:
slm kızlar oku oku ancak bıtırdım
öncelıkle ...
ben gecen ay bırıncıydım...bu ay sonuna kadar 73 olmam lazımdı olamadım bugunde okumussunuzdur zaten yenı hedef ıstedıler....
salona yazıldım ıkı gun oldu aksamları yıne esımı bekle kızım aglıyor gıdemedım....
yuruyusler cok sıcak dıye kaldı...ve veremıyorum.....
sabah okuyunca sinirimden gelıp yazmak ıstemedım...bende zayıflamak ıstıyorum ama moralım alt ust olunca ıntıkam alıyorum resmen..
neyse kızlar...yarın gelırım buyuk ıhtımal...herkese ıyıgeceler...
günaydın kızlar bişeyi merak ettim takıma kabul edilip edilmediğimi nasıl anlayacağım msj mı gönderiliyor birde takım kaptanımız kim
oncelikle hosgeldin canim takim kaptani benim senin hakkinda pek bilgim yok izinliydim oyuzden yeni geldim ama katilimini arkadaslara sorup bu haftay dair olup olmayacagini sana bildiriirm burdan guzelim oncelikle simdi kac kilosun onu soyle bize tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?