Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hanımlar hafta sonu hiç kaçamak yapmadım,diyetim iyi gidiyor.egzersiz ve sporada devam,bu ara kilo vermem durdu ama olsun bu egzersiz sayesinde vücudum şekillenmeye başladı.
biraz önce kahvaltımı yaptım.1 dilim kepek ekmek ve bir parça peynir yedim.

gunaydın işte geldım burdayım....dedım ya pazar gunu gıremem dıye...evı temızledım anacım...gözun aydın kaynanan gıtmıs...bende aglamaktan gözlerım sıstı dıye okuyunca ay dedım gene bırıne bısey mı oldu ödumm koptuuu...

ben hedef koymuyorum anacım....herkesın bılgısıne ay yoruldum...ınsan kafayı yıyor yaa...

gunaydııııınnnn kızlaaaar
ben haftasonu yogundum hıc gıremedım:jeyyar: buarada dıyet mıyette kalmadı ama bugun tekrar dıkkat etmeye basladım sadece sebze meyve yemek ıstıyorum bakalım bozmazsam-tatlicadiarzu-
sızler ne yaptınız bakalım, ben bır gecmıse bakıp geleyımopuyorumnanaktan

gozun aydın canım kayınvaldende gıttızemuszemus,
gerı gelecekmıkı tryemı gıtmıyormukı kızz
hoşbuldum canım ben 75 kiloyum son 1 yılda 10 kilo aldım ve şimdi tek başıma veremiyorum buradaki yarışma sayesinde verebileceğimi umuyorum benide takıma kabul ederseniz çok sevinirim
aramıza hosgeldın canım opuyorumnanaktan
ınsallah en kısa zamanda hedefıne kavusursunzemuszemus
yasın ve boyun kacCADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/7688425-mesaj167.html
kizlar takim analizimiz burdan bakabilirsiniz
s2000 kizim sen bu ay yien sinifta kaldin artik usanmadinmi yeter be kizim gec sinifi tembelllllll
:gitme::gitme::jeyyar:
canım durduya benim kilo vermek şok etmek istiyom bünyeyi delikafadulden en fazla iki hafta yaparım sonra eski diyete dönecem zaten bakalım zaten bugün arkadaşım geliyor boz boz demeyin zor tutuyom kendimi :jeyyar:
kız neyaptın orucu bozdunmu, 1-2 gunde olsa vermısındıryerimseniben
benım gozum yemedı yapmayı zaten tam olarak yapmadımdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anammm neslihanım gelmiş hoş gelmişşş
kız özlemişim seniiiiŞeniz
akrep bu hafta guzel kılo vermısın tebrık ederım opuyorumnanaktan
nasıl verdın kız anlatsanayerimsenibenyerimseniben

gunaydın canım tebrık ederım senı gercekten haftasonu bozmadıgın ıcın opuyorumnanaktan
ben herhafta sonu bozuyorum:gitme::gitme:

anammm neslihanım gelmiş hoş gelmişşş
kız özlemişim seniiiiŞeniz
kiz hosbuldum vallaha geldim bende sizleri ozledim inanki kiz valla biz buraya sizlere iyi alistik ya nasil mazeun olacagiz bakalim zaten ben ondan yavas yavas veriyorum kilolarimi yoksa yani yarin mezunum kaydirigubbakcemile3
oh oh ne guzel valla kiz darisi benim basima bende gerci aksam yurudum ama pek hizli degil sporda yapmiyorum ya sicaklarda basladi okulda bitti sabahlari en azindan kalkip okul bahanesiyle yuruyorduk simdi oda yok

ay canim sagolasin ya inanki ustumden buyuk bir yuk kalkti ya ne alamasi guluyorum suanda allahim varya canim cikti canim birdaha olmasin diyecem ama ayin 11inde yine burda geliyorr off offf mafoldumben
gunaydin canim ya senin diyetin guzel oldugu birgun varmi kiz birara soylede bilelim lülülülülülü
kiz ne gecmisi gecmismi varda kimseler yoktu dun inanki gerci normal kizlar boyle olmasi cunku yaz geldi neyseki hepini zyine burdasiniz normalde biz eski takimdayken bu aylarda hepimiz mezun olup takimi kapatmistik ne diyonuz oyuzden biraz daha gayret edip insallah paylasimi artiracagiz
gerci beniù kaynana yok ama gorumce burda okulu yok surekli pc basinda dun kaldirdim ama hergun kaldirabilirmiyim bilmiyorum anliyacaginiz benim iste ebiraz yas yani

Neslıhan sız bu yaz trye gıtmıyormusunuz
bız 15ınde gıtcez Allah nasıp edersezemuszemus

aaa
ne guzel yok anam ben 10.ayda gidecegim bizim kaynimin dugunu var oyzden kaldi o aya ama yinede 5 hafta kalacagim yani yapacagim tatil
ee simdi nasil olacak kiz sen ayrilacakmisin takimdan yoksa

aaa
ne guzel yok anam ben 10.ayda gidecegim bizim kaynimin dugunu var oyzden kaldi o aya ama yinede 5 hafta kalacagim yani yapacagim tatil
ee simdi nasil olacak kiz sen ayrilacakmisin takimdan yoksa

evet gerı donmek uzere ayrılırım canımzemuszemuszemuszemus
gecen hafta aynalara lıstenın nasıl yapıldıgını anlatmıstım o bılıyor yardımcın olur senınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok bızım burda 31temmuzda kapanıyor
ama bız beklemıyoruz benım kız kucuk 4 yasında oldugu ıcın onemlı degıl yanııızemuszemus
sızın orda erken kapanmıs
himm yok bizde 4 temmuzzda kapaniyor 4 gun kaldi ama buyuklerinki bitti
oyle ya bende zaten 10.ayda izin alip gidecegim okuldan kalacak ama sorun degil kucuk olunca

evet gerı donmek uzere ayrılırım canımzemuszemuszemuszemus
gecen hafta aynalara lıstenın nasıl yapıldıgını anlatmıstım o bılıyor yardımcın olur senınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam sorun degil kac haftaligina gideceksin peki arabaylami ucaklami gidiyorsunuz

sissttt nerdesiniz bayanlar boyle ya ortadan kayboldunuz kimseler yok hadi dun hafta sonuydu bugun ne aaa cabuk gelin sinirlenmeye basladim bak

akrep bu hafta guzel kılo vermısın tebrık ederım opuyorumnanaktan
nasıl verdın kız anlatsanayerimsenibenyerimseniben

evet canım istediğim gibi olmadı ama gitti yinede biras..hafta sonu kaçamağı yapmadım ve sonuç böyle oldu..bu hafta epey kaçamak yaptım ama:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…