- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.641
gozun aydın canım kayınvaldende gıttızemuszemus,ay gunaydin kizlar sak diye konuya girdim suna baksanaza direk benimle ilgili olunca mesaj
herkeze gunaydin cile bitti simdilik bakalim ya baska seyler cikmazsa burdayim insallah geldim yani hafta sonu biraz diyetten uzak gecirdim ama insallah toparlayacagim
cagla ablmain mesajini gordum sadece giremiyecem demis dugun yaklasti sanirim insallah hadi hayirlisi bakalim gecmisi okumadim ama birazdan hepsine bakacagim insallah hadi ben bir ortaligi kolacan edim esim kalkmadan
aramıza hosgeldın canım opuyorumnanaktanhoşbuldum canım ben 75 kiloyum son 1 yılda 10 kilo aldım ve şimdi tek başıma veremiyorum buradaki yarışma sayesinde verebileceğimi umuyorum benide takıma kabul ederseniz çok sevinirim
:gitme::gitme::jeyyar:http://www.kadinlarkulubu.com/7688425-mesaj167.html
kizlar takim analizimiz burdan bakabilirsiniz
s2000 kizim sen bu ay yien sinifta kaldin artik usanmadinmi yeter be kizim gec sinifi tembelllllll
kız neyaptın orucu bozdunmu, 1-2 gunde olsa vermısındıryerimsenibencanım durduya benim kilo vermek şok etmek istiyom bünyeyi delikafadulden en fazla iki hafta yaparım sonra eski diyete dönecem zaten bakalım zaten bugün arkadaşım geliyor boz boz demeyin zor tutuyom kendimi :jeyyar:
akrep bu hafta guzel kılo vermısın tebrık ederım opuyorumnanaktananammm neslihanım gelmiş hoş gelmişşş
kız özlemişim seniiiiŞeniz
günaydın hanımlar hafta sonu hiç kaçamak yapmadım,diyetim iyi gidiyor.egzersiz ve sporada devam,bu ara kilo vermem durdu ama olsun bu egzersiz sayesinde vücudum şekillenmeye başladı.
biraz önce kahvaltımı yaptım.1 dilim kepek ekmek ve bir parça peynir yedim.
kiz hosbuldum vallaha geldim bende sizleri ozledim inanki kiz valla biz buraya sizlere iyi alistik ya nasil mazeun olacagiz bakalim zaten ben ondan yavas yavas veriyorum kilolarimi yoksa yani yarin mezunum kaydirigubbakcemile3anammm neslihanım gelmiş hoş gelmişşş
kız özlemişim seniiiiŞeniz
oh oh ne guzel valla kiz darisi benim basima bende gerci aksam yurudum ama pek hizli degil sporda yapmiyorum ya sicaklarda basladi okulda bitti sabahlari en azindan kalkip okul bahanesiyle yuruyorduk simdi oda yokgünaydın hanımlar hafta sonu hiç kaçamak yapmadım,diyetim iyi gidiyor.egzersiz ve sporada devam,bu ara kilo vermem durdu ama olsun bu egzersiz sayesinde vücudum şekillenmeye başladı.
biraz önce kahvaltımı yaptım.1 dilim kepek ekmek ve bir parça peynir yedim.
ay canim sagolasin ya inanki ustumden buyuk bir yuk kalkti ya ne alamasi guluyorum suanda allahim varya canim cikti canim birdaha olmasin diyecem ama ayin 11inde yine burda geliyorr off offf mafoldumbengunaydın işte geldım burdayım....dedım ya pazar gunu gıremem dıye...evı temızledım anacım...gözun aydın kaynanan gıtmıs...bende aglamaktan gözlerım sıstı dıye okuyunca ay dedım gene bırıne bısey mı oldu ödumm koptuuu...
ben hedef koymuyorum anacım....herkesın bılgısıne ay yoruldum...ınsan kafayı yıyor yaa...
gunaydin canim ya senin diyetin guzel oldugu birgun varmi kiz birara soylede bilelim lülülülülülügunaydııııınnnn kızlaaaar
ben haftasonu yogundum hıc gıremedım:jeyyar: buarada dıyet mıyette kalmadı ama bugun tekrar dıkkat etmeye basladım sadece sebze meyve yemek ıstıyorum bakalım bozmazsam-tatlicadiarzu-
sızler ne yaptınız bakalım, ben bır gecmıse bakıp geleyımopuyorumnanaktan
sibelll
kiz gel kahve iciyorum beraber icelim
ıcelım kız:içelim::içelim:
Neslıhan sız bu yaz trye gıtmıyormusunuz
bız 15ınde gıtcez Allah nasıp edersezemuszemus
valla al buyur)(
ne yaptin okullar kapandinmi sizin orda
aaa
ne guzel yok anam ben 10.ayda gidecegim bizim kaynimin dugunu var oyzden kaldi o aya ama yinede 5 hafta kalacagim yani yapacagim tatil
ee simdi nasil olacak kiz sen ayrilacakmisin takimdan yoksa
himm yok bizde 4 temmuzzda kapaniyor 4 gun kaldi ama buyuklerinki bittiyok bızım burda 31temmuzda kapanıyor
ama bız beklemıyoruz benım kız kucuk 4 yasında oldugu ıcın onemlı degıl yanııızemuszemus
sızın orda erken kapanmıs
evet gerı donmek uzere ayrılırım canımzemuszemuszemuszemus
gecen hafta aynalara lıstenın nasıl yapıldıgını anlatmıstım o bılıyor yardımcın olur senınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
5 hafta gıdıyoruz canım arabaylazemuszemus
ben cıkıyorum canım ıslerım var
sonra gorusuruzopuyorumnanaktan
akrep bu hafta guzel kılo vermısın tebrık ederım opuyorumnanaktan
nasıl verdın kız anlatsanayerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?