- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.621
hoşbuldum canım ben 75 kiloyum son 1 yılda 10 kilo aldım ve şimdi tek başıma veremiyorum buradaki yarışma sayesinde verebileceğimi umuyorum benide takıma kabul ederseniz çok sevinirim
pinal ismin pinarmi guzelim
birde ne araliklarla giriyorsun kkya
yani herzaman girebilecemisin onu ogrenmek istedim
evet canım adım pınar
internetim oldukça vede fırsat buldukça kk ya giriyorum yani sık sık giriyorum ama çalıştığım için bazen yoğun zamanlarımda yazamayabilirim
OK :enbuyukkk:memnun oldum guzelim
tabiki hepimizin isleri oluyo gelmedigimiz zamanda oluyo ama mazeretimizi bildirmemiz sart ben sana kurallari bir kosu bulup geliyorum takimin kurallarini kabul edersen vede tabiki butun arkadaslarimiz seni takimda gormek isterse gelirsin bu hafta olmazsa diger hafta listeye dair olursun deneme suresine girmen sart ben yokken deneme suresindesin sandim ama pek fazla katilimda bulunmamissin oyuzden bu hafat sen deneme suresine gir yani hergun gelip paylasimda bulun yediklerini yaz diyetini hayatini anlat haftayada baslangic kilonu yazar sende bizde memnun kalirsak takima girersin guzelim oldumu
OK :enbuyukkk:
hadi bakalim hayirlisi insallah kilolari birlikte atariz ama once saglikben yeni başladım diyete sınırsız süt+mısır gevreği ve meyve sebze
slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neslihan gitti mi misafirin :gitme:
pınal sende hoşgeldin canım
hadi bakalim hayirlisi insallah kilolari birlikte atariz ama once saglik
kiz hosbuldum ay ne ka ozlemisim ben lak lak yapmayi
misafir gitti guzelim belli olmuyormu :))
kiz sana cok kizdim ama ne o oruc moruc diyon musli felan hic hosuma gitmedi sen iyice yaz bakim nasil yapiliyor o diyet kacirdim ben orasini
bak uc aylara girdik allah icin tut tutuyorsan orucunu bosver gerisini -tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neslihan gitti mi misafirin :gitme:
pınal sende hoşgeldin canım
neslihancım çok üzülmüşsün misafirin gitti diye :roflol: artık allah kavuştursun mu desem, başka bişey mi desem bilmiyorum delikafadulden
güzelim bide tego var bizim gruba katılmak isteyen onu hatırlayım dedim zemuszemus
güzelim şu 7. takımın yaptığı diyet var ya hani haftaa 5-6 kilo vermişlerdi. o diyet işte. sadece meyve ve sebze suyu içiyon başka bişey yok sonra ölüyon delikafadulden ya müsil bende bişey yapmadı, acaba mide zaten boştuda ondan mı :uhm:
valla aynen cok cok uzuldum gozlerim sisiti aglamaktan gitti diye kaydirigubbakcemile3
aman allah kavutursun demede ne dersen de
canim okudum ama bence cok az hedefi var kilosuda fazla yok zaten cok fazlada kilo vermis ay simdi burdan hevesini kirmak istemem ama tabi ne kadarda olsa biz bir yaris icerisindeyiz oyuzden daha fazla kilosun olsa dahada cok tercihimiz oyuzden listeye dair konusunda biraz tereddut ettim tabiki takim icinde paylasimda bulunmasinn hicbir sakincasi yok hatta memnun oluruz
ama ben sahsen kilosu az vede zaten cok fazla kilo vermis oldugindan listede olmasini istemem
ama eger takimdaki arkadaslarin cogunugu derseki biz isteriz ozaman paylasimdada bulunursa takima aliriz yani oylamay kalmis birsey
ay allah askina soyle bir dusun haftada sence 5/6 kilo normalmi asla degil saglik elden gittimi geriye donu solmuyo guzelim sen bence vazgec zaten sen yeterince guzel kilo veriyorsun hic gerek yok helede sana
canim suanda 9 kisiyiz iki kis var gelecek olan yani bir kisi almak lazim simdilik tabi bakariz arkadaslar gelsinde birkızlar gelsin o zaman bir karar veriliriz güzelim. şimdi bizim takımda kaç kişilik boşluk var
canım durduya benim kilo vermek şok etmek istiyom bünyeyi delikafadulden en fazla iki hafta yaparım sonra eski diyete dönecem zaten bakalım zaten bugün arkadaşım geliyor boz boz demeyin zor tutuyom kendimi :jeyyar:
ya ben sana diyetini boz demiyorumam ama en azindan su sacma seyi yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?