- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.841
yok anam ekledım sımdı senı
hem bunlar manyakmı yaa 60 tl ceketten madem kar edıyorsunuz nıye o kadar pahalı satıyorsunuz
ay neslı cok yakısmıs yaaa.......gule gule gıy....bu arada basın acık ve kapalı cok farkedıyormus söyleyım dedım...
birde sanırım yılbasında ve temmuzda çift maas verıyorlarmıs dımı.
acıkken cok cok daha guzelsın...ve gencsın...kapalıykende gözluk takınca daha farklı oluyormussun...bence ıkısıde guzel anacım yanlıs anlaama .....
:))
eşimin akrabalarının cogu 14.viyanada ve almanyada yasadıkları ıcın temmuz ve ocak ayını iple cekıyorlar ordan bılıyorum
olsun guzelım sana hepsı yakıısyor ıkı cocuk annesı gencecık kızsın ıste ne guzel...
bugun gıtmıycem cok yuklenıp bırden vermek ıstemıyorum...bırde dun orda l-carnıtıne afişini gördum sorucaktım unuttum...yarın gıdıcem belkı cumartesı gıderım 3 aylık uyelık yaptırdım...öglen börulce yedım bır tabak su an mıdem kazınıyor...off
kızım kreşe basladı teyzesıı....canta aldık yenı ayakkabılar aldık heveslensın dıye...halası ve babannesı rahat bıraksa alışcakta...zırt pırt arıyorlar agladımı uyudumu dıye bende arıyorum mudure fenalık geldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?