Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay yok kız nazco ben su özurluyum bırde calıstıgım yerın wc si dıger burolara yakın sureklı gıt gel yapmaktansa sıkıyorum kendımı...

neslı ben senın yerınde olsam ohoooo dunyaları alırdım bu arada baktım yok resım mesım

yok anam ekledım sımdı senı

hem bunlar manyakmı yaa 60 tl ceketten madem kar edıyorsunuz nıye o kadar pahalı satıyorsunuz

ay neslı cok yakısmıs yaaa.......gule gule gıy....bu arada basın acık ve kapalı cok farkedıyormus söyleyım dedım...

yok anam ekledım sımdı senı

hem bunlar manyakmı yaa 60 tl ceketten madem kar edıyorsunuz nıye o kadar pahalı satıyorsunuz

ya bilmiyorum bazan denk geliyor hepsi boyle degil tabi bir pantol aldim mesela 40euro 5 euroya dusmus cok ygun oluyor anliyacagin birde bunlar sezon sonu oluyo ellerinde uc bes tane kaliyor onlari elden cikartiyorlar sanirim

ay neslı cok yakısmıs yaaa.......gule gule gıy....bu arada basın acık ve kapalı cok farkedıyormus söyleyım dedım...

tesekkur ederim ben kapaliyim ya oyuzden simdi bunu altina geldigimde ayni renk bir etek bulmam lazim
bu arada nasil bir fark kiz
ben kapali halimi daha cok seviyorum

acıkken cok cok daha guzelsın...ve gencsın...kapalıykende gözluk takınca daha farklı oluyormussun...bence ıkısıde guzel anacım yanlıs anlaama .....

birde sanırım yılbasında ve temmuzda çift maas verıyorlarmıs dımı.

yook kiz nerde verecekler cift maas ama soyle izin parasi veriyorlar iste cift maas gidi oluyo gerci ama calismadiginda maasin kesiliyor
aman baci karisik bir okadarda vergi aliyorlar verip geri aliyorlar anliyacagin

acıkken cok cok daha guzelsın...ve gencsın...kapalıykende gözluk takınca daha farklı oluyormussun...bence ıkısıde guzel anacım yanlıs anlaama .....

yok kzi sende ne yanlis anliyacagim
normalde gencler beni acik begeniyor yasli kadinlarin coguda ay kapali daha guzelsin diyorlar bende anlamadim anliyacagin

:))

eşimin akrabalarının cogu 14.viyanada ve almanyada yasadıkları ıcın temmuz ve ocak ayını iple cekıyorlar ordan bılıyorum

olsun guzelım sana hepsı yakıısyor ıkı cocuk annesı gencecık kızsın ıste ne guzel...

ya oyle bizde iste o ocakla temmuzu dort gozle bekleyenlerdeniz canim avrupanin geneli boyle

sagolasinda yas gidiyor kiz 26 ya girecegim bu ayin 21inde ufffff yaslandiksenağlama

bugun gıtmıycem cok yuklenıp bırden vermek ıstemıyorum...bırde dun orda l-carnıtıne afişini gördum sorucaktım unuttum...yarın gıdıcem belkı cumartesı gıderım 3 aylık uyelık yaptırdım...öglen börulce yedım bır tabak su an mıdem kazınıyor...off

kızım kreşe basladı teyzesıı....canta aldık yenı ayakkabılar aldık heveslensın dıye...halası ve babannesı rahat bıraksa alışcakta...zırt pırt arıyorlar agladımı uyudumu dıye bende arıyorum mudure fenalık geldı...

ya bende dun icip biraz bisiklet surdum iki tane ictim ama eskiis gibi etki yapmadi biliyormusun zaten diyordum bir tanesi az diye iki ictim yien olmadi ucmu icsem acaba?
neyini soracan kiz sende almistinki kullanmiyormusun

ay hadi hayirlisi kiz simdimi verdin krese yazin hii normalde okullarla baslamiyormu
desene cok duskunler kizina daha ne istiyon akilli ne guzel

bu arada guzelim takim analizleri yapilmis ya sen yien takimin en iyi kilo vereni olarak secilmissin tebrik ederim canim
yineyaptiklarini yazarmisin guzelim birde hedefine ulasmasi zor diyolar ya sen bir hedef kendine belirlede soyle guzelim

sibelinde neden sinifta kaldigini soruyorlar oda soylerse iyi oacak bende analizleri yazardim bu hafta

kizlar kaynatmisin yine firsat olup gelemedim yine destinam kresiniz hayirli olsun kizin icin cok guzel olmus evde yanliz kalmaktansa oynar durur orda.....kaptan ceketin guzelmis gule gule kulan kiz sen ne kadar zayif duruyon kendine eziyet edip durma bence mezun edelim seni ama yinede kaptanimiz olarak kalopuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok özledim sizleri çok..
neslicim sebebi bulunamadı maalesef ama kuzenim hala kontrol altında tutuyor haftada 1gidiyorum..

sibelcim yormuyorum kendimi günde 45 dk ya hafif yürüyorum ya yüzüyorum çok iyi geliyor hastalıktan sonra çok halsizdim böyle böyle toparladım..buarada okul işide eylülde telafi için sınavlara girecem canım finalleri kaçırdım 3dersi böyle halledersem dönemde biraz sıkarak uzamadan hallederim..

destinam spora başlamana çok sevindim tatlım hayırlı olsun

buarada herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
öpüldünüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…