Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslı acıl cıktım valla yukardan cagırdılar yenı geldım...gelınce okursun...ben nasıl bırıncı secılıyorum anlamıyorum bu ıste bır yanlıslık var ama neyse...

hedefım temmuz sonu 73 olmak aynı yanı bır degısıklık yok...carnıtıne uzun zamandır ıcmıyorum..

kreşe mecburı verdık cok kucuk aslında ama uykusu ve yemegı duzene gırsın dıye verdık..cok da guzel ılgılenıyorlar allah razı olsun gunde en az 5 kere arıyorum ben...ınsallah faydasını görururuz...

kızlar ben cıkıyorum aksam alısverıse gıdıcez kocam ve kızımla yarın görusuruz...

canım resmine baktım harika rengi falan sana çok yakışmış üstelik
canım müşteri geldi kart geçerken net gidiyo aynı hatta bağlılar
indirimler süpermiş seninyerinde olsam mağazadan çıkmam
canım kilo vermek için su çok önemli yalnız ben denedim suyu az içersem nekadar azda yesem pek farketmiyo
ya oyle bizde iste o ocakla temmuzu dort gozle bekleyenlerdeniz canim avrupanin geneli boyle

sagolasinda yas gidiyor kiz 26 ya girecegim bu ayin 21inde ufffff yaslandiksenağlama

sen ne diyon kızım ya biz yatıp ölelim bari yaşlanmışmış

anam bir saat ayrılıyom bilgisayarın başından herkez burda ben geliyom kimse yok bende zamanlama problemi var galiba

kiz sende bir firsatini bulsan sasarim zaten bir ara aksam oluyordun simdi oda yok sonrada kimse yok diyonuz bakin ben hep burdayim dermisim
mersi canim iltifat kabul ediyorum soylediklerini cunku daha iki kilo vermmelazim hatta bes kiloda caktirma bakalim
mezun olursam beni birdaha zor gorursunuz oyuzden en iyisi ben vermeyim kilo burda kalim

hosgeldin canim benim
valla denk gelmemisisz ben cikmisim sen girmissin tuh uzuldum simdi
aman aman kontrollerini ihmal etme ozaman cunku hepimiz senin icin inanki cok uzulduk cok meraklandik kiz hangi yaylaya gittin bu arada merak ettim

kiz niye yanlislik olsun akilli sen devam et motive olursun ist eakilli neler yaptiginiyazmamissin yazda verelim listeyi
hedefinide not ediyorum canim hadi hayirlsii

sagolasin canim ya
aman ne bilim ben geldim iki muhabbet edelim diye sen gitmissin neyse birdahakine aklima getiriim musteri gelmistir diye )

kiz yaslandim tabi ah ah eski gunler ah gencligim gercek kendimi cok fena yasli hissediyorum ben ya neden acaba

anam bir saat ayrılıyom bilgisayarın başından herkez burda ben geliyom kimse yok bende zamanlama problemi var galiba

biz senin gitmeni bekliyoruz guzelim sende bir sorun yok kaydirigubbakcemile3:roflol:

ya bak hala yaşlandım demiyomu öldürecek bunlar beni erken evlenmişsin kızım iki çocuğu görünce yaşlandım diyo bide

ana gitti herhalde napalım bende kapatacam zaten artık evime gidim bari hadi iyi akşamlar arkadaşlar yarın bildirim var herkez sabah biraz daha hafiflemiş uyanır inşallah

ana gitti herhalde napalım bende kapatacam zaten artık evime gidim bari hadi iyi akşamlar arkadaşlar yarın bildirim var herkez sabah biraz daha hafiflemiş uyanır inşallah

kiz dedim esim geldi diye
hadi bakalim insallah hafif kalkariz gerci benden pek umit yok ya neysee kizlar
hani nerdesiniz bakalim gelin iki dakk avaktuim var yoruldum inanki camasirlari dur tekrar as anam be ne zor su ev kadinligi basimda catliyor
bugun yediklerime gelince sabah birsey yemedim
oglen haslanmi stavuk iki kasikta pilav yedim
aksamda ayni menu yedim
ya oglen fazl ayaptim aksamda yemek olsun diye

dükkanı yine ben açayım barilmaz:
yeni geldim yoldan çok yorgunum. 12 saat yol gittim, dinlenmeden ev taşıdık. akşamda tekrar 12 saat yol ile geri geldimkafamçokkarıştı
gelirseniz sonra görüşürüzkaydirigubbakcemile5

herkese hayırlı cumalar
Aynalar ne cabuk geldın kız cokmu ozledın bızıkaydirigubbakcemile3
neyse sen gıt dınlen yat bıraz sonra gelırsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bende sabah regl oldum cok sısım tartılmadım kesın fazla gelırım ama ben aynı yazcam:umursamaz::umursamaz:
destınam sen tartıldınmı canım kac kılosunyerimseniben

14. TAKIM 111. ETAP

neslihan (67,6/%)
eylülce (79,6/%)
destinam (75,0/%)
s2000 (66,0/66.0/0.0/0.0%)
aynalar (85,2/85,2/0,0/0,00%)
1.73 (94,0/%)
usarem (66,5/%)
nazco (68,9/%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO ()

günaydın herkese,ben sabah uyuya kalmışım.işede geç kaldım.sabah tartılmayıda unuttum.kilomu 66 yazın iki gün önce akşam 66 gelmiştim.
sabah işleri yetiştireyim diye uğraştım.kahvaltımı bile yeni yapıyorum.bir kase müsli yiyorum.öğlende birkaç yaprak marul ve peynir yicem.

slm bu hafta 400 gr vermisim.... aynalar hosgeldin aramiza guzelce bi dinlen ..... kizlar ben birazdan annemin yanina gidcem sali veya carsamba ya kadar turkiyeye izine gidecek o yuzden bir kac gun yaninda kalacam annemde net yok o yuzden girme imkanim yokopuyorumnanaktan

valla anlamadım spora gıttıgım aksamın sabahı fazla geldım bugun sabah aynı cıktım 75 sarı kart alıcam bılıyorum ama bu cuma daha ıyı olucam emınım cok sıkı gıdıyorum cunku...

tabı bır aksılık cıkmazsa aksam gezmeye gıdıcez dıye yazdım ya yolda araba bozuldu yaya kaldık kızında elı cama sıkıstı yuregımız kalktı..artık bısey yazmıyorum..

eylulce ne guzel annende mı orda yasıyor ne sanslısın..

usarem ve dıger kılo verenler tebrıkler arkadaslar

destinamm canım nooldu kuzuya ya? geçmiş olsun allah beterinden saklasın
bu arada stepperı 1000 adım yapmaya başladım çok faydası var lütfen dene sende yarım saatlik iş. ben 150 lik setler halinde 5 er dk ara vererek yapıyorum toplam 45 dk 1 saat arası su gibi oluyorum

14. TAKIM 111. ETAP

neslihan (67,6/67.6/0.0/0.0%)
eylülce (79,6/79.2/0.4/0.50%)
destinam (75,0/75.0/0.0/0.0%)
s2000 (66,0/66.0/0.0/0.0%)
aynalar (85,2/85,2/0,0/0,00%)
1.73 (94,0/93.0/1.0/1.06%)
usarem (66,5/66.0/0.5/0.75%)
nazco (68,9/68.8/0.1/0.15%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (602.8/600.8/2.0/0.33%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…