- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.861
canım resmine baktım harika rengi falan sana çok yakışmış üstelikkiz yok bende birara almadim ceza verdimde simdi aliyorum artik cunku indirimler super ya bizim burda iki defa indirim oluyor bir ocak ayinda birde bu ay iste etiket yarisina hatta onunda yarisina dusuyor ve super seyleri cok cok ucuza aliyoruz dur bir ceket aldim resmini profilime ekleyimde bak sonra silecegim ama oldumu
canım müşteri geldi kart geçerken net gidiyo aynı hatta bağlılaranammm gitmis neyse ekledim ben resmi bakarsin geldiginde
simdi biu ceketi aldim ya ne kadara tahmin edin ceketin normal fiyati 30euro (60ytl) ama ben 3 euroya (6 ytl)aldim yani okadar ucuz anliyacaginiz
ya bende didik didik edip bakiyorum varmi baska diye
canım kilo vermek için su çok önemli yalnız ben denedim suyu az içersem nekadar azda yesem pek farketmiyoay yok kız nazco ben su özurluyum bırde calıstıgım yerın wc si dıger burolara yakın sureklı gıt gel yapmaktansa sıkıyorum kendımı...
neslı ben senın yerınde olsam ohoooo dunyaları alırdım bu arada baktım yok resım mesım
ya oyle bizde iste o ocakla temmuzu dort gozle bekleyenlerdeniz canim avrupanin geneli boyle
sagolasinda yas gidiyor kiz 26 ya girecegim bu ayin 21inde ufffff yaslandiksenağlama
kiz sende bir firsatini bulsan sasarim zaten bir ara aksam oluyordun simdi oda yok sonrada kimse yok diyonuz bakin ben hep burdayim dermisimkizlar kaynatmisin yine firsat olup gelemedim yine destinam kresiniz hayirli olsun kizin icin cok guzel olmus evde yanliz kalmaktansa oynar durur orda.....kaptan ceketin guzelmis gule gule kulan kiz sen ne kadar zayif duruyon kendine eziyet edip durma bence mezun edelim seni ama yinede kaptanimiz olarak kalopuyorumnanaktan
hosgeldin canim benimselam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok özledim sizleri çok..
neslicim sebebi bulunamadı maalesef ama kuzenim hala kontrol altında tutuyor haftada 1gidiyorum..
sibelcim yormuyorum kendimi günde 45 dk ya hafif yürüyorum ya yüzüyorum çok iyi geliyor hastalıktan sonra çok halsizdim böyle böyle toparladım..buarada okul işide eylülde telafi için sınavlara girecem canım finalleri kaçırdım 3dersi böyle halledersem dönemde biraz sıkarak uzamadan hallederim..
destinam spora başlamana çok sevindim tatlım hayırlı olsun
buarada herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
öpüldünüzzzzzz
kiz niye yanlislik olsun akilli sen devam et motive olursun ist eakilli neler yaptiginiyazmamissin yazda verelim listeyineslı acıl cıktım valla yukardan cagırdılar yenı geldım...gelınce okursun...ben nasıl bırıncı secılıyorum anlamıyorum bu ıste bır yanlıslık var ama neyse...
hedefım temmuz sonu 73 olmak aynı yanı bır degısıklık yok...carnıtıne uzun zamandır ıcmıyorum..
kreşe mecburı verdık cok kucuk aslında ama uykusu ve yemegı duzene gırsın dıye verdık..cok da guzel ılgılenıyorlar allah razı olsun gunde en az 5 kere arıyorum ben...ınsallah faydasını görururuz...
kızlar ben cıkıyorum aksam alısverıse gıdıcez kocam ve kızımla yarın görusuruz...
sagolasin canim yacanım resmine baktım harika rengi falan sana çok yakışmış üstelik
canım müşteri geldi kart geçerken net gidiyo aynı hatta bağlılar
indirimler süpermiş seninyerinde olsam mağazadan çıkmam
sen ne diyon kızım ya biz yatıp ölelim bari yaşlanmışmış
anam bir saat ayrılıyom bilgisayarın başından herkez burda ben geliyom kimse yok bende zamanlama problemi var galiba
yakaladım bu sefar ama dinlendinmi biraz
ana gitti herhalde napalım bende kapatacam zaten artık evime gidim bari hadi iyi akşamlar arkadaşlar yarın bildirim var herkez sabah biraz daha hafiflemiş uyanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?