- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.881
hoşgeldin canım halletmene sevindim ev bulabildinmidükkanı yine ben açayım barilmaz:
yeni geldim yoldan çok yorgunum. 12 saat yol gittim, dinlenmeden ev taşıdık. akşamda tekrar 12 saat yol ile geri geldimkafamçokkarıştı
gelirseniz sonra görüşürüzkaydirigubbakcemile5
valla anlamadım spora gıttıgım aksamın sabahı fazla geldım bugun sabah aynı cıktım 75 sarı kart alıcam bılıyorum ama bu cuma daha ıyı olucam emınım cok sıkı gıdıyorum cunku...
tabı bır aksılık cıkmazsa aksam gezmeye gıdıcez dıye yazdım ya yolda araba bozuldu yaya kaldık kızında elı cama sıkıstı yuregımız kalktı..artık bısey yazmıyorum..
eylulce ne guzel annende mı orda yasıyor ne sanslısın..
usarem ve dıger kılo verenler tebrıkler arkadaslar
gerçektende döküldük bize bir sıkı yönetim uygulamak lazımKizlar liste bundan ibaret neyse saglik olsun bu hafta dokulduk ama haftaya toparlaniriz insallah
usarem nazco slm kizlar burdasinizda benim cikmam lazim cocuklari corbanin onunde biraktim simdi hertarafa dokecekler ben gidim gelirim yine
slm kızlar, ölüyorum. yorgunluktan uyuyamıyorum. bu yorgunluk bir kaç gün sürer kafamçokkarıştı kendime gelemiyorum :bbo:
kızlar meraba 93 yazın dediydim ya ..sabah tartıldımda 92 hatta gram olarak az daha eksik 91 800 opuyorumnanaktan
listeye öyle geçersiniz bide reglim yaklaşıyo öyle olmasa bu hafta kesin 90 dım herhaldeopuyorumnanaktan
harika güzelim tebrik ediyorum seni haftaya sen 8 li rakamları görcen galiba bizim içinde oyna hemde bol bolkızlar meraba 93 yazın dediydim ya ..sabah tartıldımda 92 hatta gram olarak az daha eksik 91 800 opuyorumnanaktan
listeye öyle geçersiniz bide reglim yaklaşıyo öyle olmasa bu hafta kesin 90 dım herhaldeopuyorumnanaktan
Evet kızlar yibonun müdürüyle konuştum, oda atama dönemi olmadı gelen giden daha belli değil şuan size kesin bişey diyemem dedi. O zaman gelsin yer olursa neden olmasın dedi. Ama ben biliyorum. Yer bulmak zor olacak. Bide yibo lojmanlarının olduğu bahçede kazan dairesi var yanındada bir lojman eğer onu isterseniz veririm dedi. Bizde mecburen kabul ettik. Burası diğer lojmanlardan büyük ama tek katlı ya insan yinede çekiniyor. Apartmanda olsaydık içimiz daha rahat olurdu. Ama başka çaremiz yok kabul ettik. Demiştim ilçede ev yok. Hele kaloriferli. Erzurumun soğuğunda sobalı evde yapamayız. Eşyaları benim okulun lojmanına koyduk. çünkü tuttuğumuz yer çok pis. Boya yapılması lazım. Boya ve taşınma işlerini eylülde gidince halledeceğiz. Gidince diğer lojmanlarda yer olup olmadığı belli olur. O zaman tekrar diyeceğiz ordan bir yer olabilir mi. Hayırlısı artık. Yani anlayacağınız işleri tam halletmedik ama en azındanda olsa kendimizi garantiye aldık.
aksam 66ysan sabah daha az cıkardın keske tartılabılseydın canımgünaydın herkese,ben sabah uyuya kalmışım.işede geç kaldım.sabah tartılmayıda unuttum.kilomu 66 yazın iki gün önce akşam 66 gelmiştim.
sabah işleri yetiştireyim diye uğraştım.kahvaltımı bile yeni yapıyorum.bir kase müsli yiyorum.öğlende birkaç yaprak marul ve peynir yicem.
kız genemı gıdıyorsun sen desene bu haftada kımse yok:sinifsinif:slm bu hafta 400 gr vermisim.... aynalar hosgeldin aramiza guzelce bi dinlen ..... kizlar ben birazdan annemin yanina gidcem sali veya carsamba ya kadar turkiyeye izine gidecek o yuzden bir kac gun yaninda kalacam annemde net yok o yuzden girme imkanim yokopuyorumnanaktan
canım spor yapınca kılo gıtmesede sıkılasma oluyorzemuszemus daha guzel sekıllenırsın neguzel sana ıyı spor yapmalar, 3 ay duzenlı yaparsan manken gıbı olursun kızzzemuszemuszemuszemusvalla anlamadım spora gıttıgım aksamın sabahı fazla geldım bugun sabah aynı cıktım 75 sarı kart alıcam bılıyorum ama bu cuma daha ıyı olucam emınım cok sıkı gıdıyorum cunku...
tabı bır aksılık cıkmazsa aksam gezmeye gıdıcez dıye yazdım ya yolda araba bozuldu yaya kaldık kızında elı cama sıkıstı yuregımız kalktı..artık bısey yazmıyorum..
eylulce ne guzel annende mı orda yasıyor ne sanslısın..
usarem ve dıger kılo verenler tebrıkler arkadaslar
offf bu haftasonu kacamakları yokmu hep aynı dert:umursamaz:meraba kızlar bu gün 68,8 im malesef şu haftasonu kaçamağı yuüzünden
bak sende bu hafta aynısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kizlar liste bundan ibaret neyse saglik olsun bu hafta dokulduk ama haftaya toparlaniriz insallah
usarem nazco slm kizlar burdasinizda benim cikmam lazim cocuklari corbanin onunde biraktim simdi hertarafa dokecekler ben gidim gelirim yine
hakkında hayırlısı olsun canım, ınsallah dıger lojmanlarda yer bosalırda gecersınız eylulde ıstedıgın gıbıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEvet kızlar yibonun müdürüyle konuştum, oda atama dönemi olmadı gelen giden daha belli değil şuan size kesin bişey diyemem dedi. O zaman gelsin yer olursa neden olmasın dedi. Ama ben biliyorum. Yer bulmak zor olacak. Bide yibo lojmanlarının olduğu bahçede kazan dairesi var yanındada bir lojman eğer onu isterseniz veririm dedi. Bizde mecburen kabul ettik. Burası diğer lojmanlardan büyük ama tek katlı ya insan yinede çekiniyor. Apartmanda olsaydık içimiz daha rahat olurdu. Ama başka çaremiz yok kabul ettik. Demiştim ilçede ev yok. Hele kaloriferli. Erzurumun soğuğunda sobalı evde yapamayız. Eşyaları benim okulun lojmanına koyduk. çünkü tuttuğumuz yer çok pis. Boya yapılması lazım. Boya ve taşınma işlerini eylülde gidince halledeceğiz. Gidince diğer lojmanlarda yer olup olmadığı belli olur. O zaman tekrar diyeceğiz ordan bir yer olabilir mi. Hayırlısı artık. Yani anlayacağınız işleri tam halletmedik ama en azındanda olsa kendimizi garantiye aldık.
tebrık ederım canım bak ben sana dememısmıydım bu kosusturmacada sen sunnette 90 olursun dıyezemuszemuszemuszemuskızlar meraba 93 yazın dediydim ya ..sabah tartıldımda 92 hatta gram olarak az daha eksik 91 800 opuyorumnanaktan
ben çıkıyom bu hafta sonu giremem herhalde ..hepinizi oynamaya bekliyom kızhihoyyyt
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sibel seni gördüm kaçma, valla bişey yapmayacam
yok canım burdayımkaydirigubbakcemile5
nasıl dınlendınmı bırazopuyorumnanaktan
yok canım ya dinlenemedim, uyuyamıyorum, sürünüyorum işte. sen neler yaptın kaydirigubbakcemile3
sibel bu listeyi hazırladıktan sonra nereye veriyorsunuz:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?