Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar liste bundan ibaret neyse saglik olsun bu hafta dokulduk ama haftaya toparlaniriz insallah
usarem nazco slm kizlar burdasinizda benim cikmam lazim cocuklari corbanin onunde biraktim simdi hertarafa dokecekler ben gidim gelirim yine

slm kızlar, ölüyorum. yorgunluktan uyuyamıyorum. bu yorgunluk bir kaç gün sürer kafamçokkarıştı kendime gelemiyorum :bbo:

hoşgeldin canım halletmene sevindim ev bulabildinmi

canım tegoda söylüyorduya spor yaparken vücüt su topluyo diye büyük ihtimal ödem yapmıştır canım sıkma canını
kızın içinde geçmiş olsun derlerya sakınan göze çöp batar diye bizimde çocukları korudukça bişeyler oluyo işte

Kizlar liste bundan ibaret neyse saglik olsun bu hafta dokulduk ama haftaya toparlaniriz insallah
usarem nazco slm kizlar burdasinizda benim cikmam lazim cocuklari corbanin onunde biraktim simdi hertarafa dokecekler ben gidim gelirim yine
gerçektende döküldük bize bir sıkı yönetim uygulamak lazım
koş kız bide ortalık temizlemek zorunda kalcan
slm kızlar, ölüyorum. yorgunluktan uyuyamıyorum. bu yorgunluk bir kaç gün sürer kafamçokkarıştı kendime gelemiyorum :bbo:

canım ya yol seni mahvetti dimi birgün içinde git gel
ev işini naptın merak ettim

Evet kızlar yibonun müdürüyle konuştum, oda atama dönemi olmadı gelen giden daha belli değil şuan size kesin bişey diyemem dedi. O zaman gelsin yer olursa neden olmasın dedi. Ama ben biliyorum. Yer bulmak zor olacak. Bide yibo lojmanlarının olduğu bahçede kazan dairesi var yanındada bir lojman eğer onu isterseniz veririm dedi. Bizde mecburen kabul ettik. Burası diğer lojmanlardan büyük ama tek katlı ya insan yinede çekiniyor. Apartmanda olsaydık içimiz daha rahat olurdu. Ama başka çaremiz yok kabul ettik. Demiştim ilçede ev yok. Hele kaloriferli. Erzurumun soğuğunda sobalı evde yapamayız. Eşyaları benim okulun lojmanına koyduk. çünkü tuttuğumuz yer çok pis. Boya yapılması lazım. Boya ve taşınma işlerini eylülde gidince halledeceğiz. Gidince diğer lojmanlarda yer olup olmadığı belli olur. O zaman tekrar diyeceğiz ordan bir yer olabilir mi. Hayırlısı artık. Yani anlayacağınız işleri tam halletmedik ama en azındanda olsa kendimizi garantiye aldık.

kızlar meraba 93 yazın dediydim ya ..sabah tartıldımda 92 hatta gram olarak az daha eksik 91 800 opuyorumnanaktan
listeye öyle geçersiniz bide reglim yaklaşıyo öyle olmasa bu hafta kesin 90 dım herhaldeopuyorumnanaktan

ben çıkıyom bu hafta sonu giremem herhalde ..hepinizi oynamaya bekliyom kızhihoyyyt
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar meraba 93 yazın dediydim ya ..sabah tartıldımda 92 hatta gram olarak az daha eksik 91 800 opuyorumnanaktan
listeye öyle geçersiniz bide reglim yaklaşıyo öyle olmasa bu hafta kesin 90 dım herhaldeopuyorumnanaktan

kız süpersin:lepi: ama neslihan verdi galiba listeyi, inş vermemiştir.

harika güzelim tebrik ediyorum seni haftaya sen 8 li rakamları görcen galiba bizim içinde oyna hemde bol bol

canım hiç yoktan iyidir tabi apatrman olsa kendinizi daha güvende hissederdiniz inşallah eylülde diğer yerlerden boş olur

aksam 66ysan sabah daha az cıkardın keske tartılabılseydın canım
ben sabah ac karna kesın 1kılo falan az cıkıyorum aksama bakarak
kız genemı gıdıyorsun sen desene bu haftada kımse yok:sinifsinif:
canım spor yapınca kılo gıtmesede sıkılasma oluyorzemuszemus daha guzel sekıllenırsın neguzel sana ıyı spor yapmalar, 3 ay duzenlı yaparsan manken gıbı olursun kızzzemuszemuszemuszemus
kızına gecmıs olsun Allah cumlemızın evladını korusun:Saruboceq:
meraba kızlar bu gün 68,8 im malesef şu haftasonu kaçamağı yuüzünden
offf bu haftasonu kacamakları yokmu hep aynı dert:umursamaz:
ınsallah haftaya daha ıyı olursun canım tabııı hamıle kalmazsankaydirigubbakcemile3
bak sende bu hafta aynısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı olsun canım, ınsallah dıger lojmanlarda yer bosalırda gecersınız eylulde ıstedıgın gıbıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tebrık ederım canım bak ben sana dememısmıydım bu kosusturmacada sen sunnette 90 olursun dıyezemuszemuszemuszemus
bakıyım neslıhan lısteyı vermedıyse duzenleyım bakalımzemuszemus
ben çıkıyom bu hafta sonu giremem herhalde ..hepinizi oynamaya bekliyom kızhihoyyyt
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ohhh sen oyna bızım yerımızesositosositosositososito
kaydirigubbakcemile2
bu gıdısle sen haftaya 8lı rakamları gorursun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

14. TAKIM 111. ETAP

neslihan (67,6/67.6/0.0/0.0%)
eylülce (79,6/79.2/0.4/0.50%)
destinam (75,0/75.0/0.0/0.0%)
s2000 (66,0/66.0/0.0/0.0%)
aynalar (85,2/85,2/0,0/0,00%)
1.73 (94,0/91.8.0/2.2/2.34%)
usarem (66,5/66.0/0.5/0.75%)
nazco (68,9/68.8/0.1/0.15%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (602.8/599.6/3.2/0.53%)

kızlar bızde buyuk ıhtımalle haftaya cuma yola cıkıyoruz
bende gerı donmek uzere ayrılacagımyerimseniben
bu hafta usaremde ayrılıyordu zannedersem
gerıye 6 kısı kalıyorsunuzlülülülülülü

ben ramazandan sonra tekrar gerı donerım dıye dusunuyorum bakalım kısmet artıkopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…