- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.901
lısteyı duzenledım bır kontrol edermısın canım dogrumuopuyorumnanaktan
neslıhanda gelsede verse lısteyızemuszemus
selam canlarım ciğerlerim nassınız bakem.özledim sizi yaa.siz de beni özlemişsinizdir demii. vallaha beni sormayın berbatım.şuan bi arkadaşa geldim ordan bi bakıp çıkayım dedim.hala evde net yok.zaten olsada bundan sonra pek anlamı yok ya neyse.paszr gün sınavım var.çnolur çok dua edin.yanıp tutuşuyom şimdi.yerimde duramıyom bi türlü.hayırlarla bi atlatsaydım şu sınavı.eylülde tekrardan diyete gircem.haa bide hani bi ara sağlık orucu diyodunuz noldu yapan varmı..fırsat buldukça gelirim arada.herkese bol selam.kucak dolusu öpüüücccccccccccccccccccüüüüüüüüüükk.mmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuccccckkkkkkkkkkkkk.
selam canlarım ciğerlerim nassınız bakem.özledim sizi yaa.siz de beni özlemişsinizdir demii. vallaha beni sormayın berbatım.şuan bi arkadaşa geldim ordan bi bakıp çıkayım dedim.hala evde net yok.zaten olsada bundan sonra pek anlamı yok ya neyse.paszr gün sınavım var.çnolur çok dua edin.yanıp tutuşuyom şimdi.yerimde duramıyom bi türlü.hayırlarla bi atlatsaydım şu sınavı.eylülde tekrardan diyete gircem.haa bide hani bi ara sağlık orucu diyodunuz noldu yapan varmı..fırsat buldukça gelirim arada.herkese bol selam.kucak dolusu öpüüücccccccccccccccccccüüüüüüüüüükk.mmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuccccckkkkkkkkkkkkk.
Slm kızlar
liste doğru güzelim :lepi:
birkaç gündür yazamıyordum sağlık sorunlarımdan dolayı
çoktandır göğsümde bir kitle hissediyordum
doktora gittim
birkaç gündür yazamıyordum sağlık sorunlarımdan dolayı
çoktandır göğsümde bir kitle hissediyordum
doktora gittim
bişey yokmuş çok şükür kist var dedi doktor oda her 10 kadından 6 sında vardır dedi
cok gecmıs olsun canım
doktor ne dedı pekıopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım. ne dedi doktor. inş kötü bişey yoktur.:Saruboceq:
merhaba güzelimkaydirigubbakcemile3 hayırlısı ile sınavı geçersin inş:Saruboceq: sağlık orucunu ben bir gün yaptım. işe yarıyor ama çok güçsüz kalıyorsun. yarın başlayacam niyetim var
kız bızde senı ozledık tabıkıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saglık orucunu ben 2 gun yaptım ama cok zor canım sadece meyve suyu ıcıyorsun:sinifsinif:
Insallah sınavın ıyı gecer canım dualarımız senınle:Saruboceq:
opuyorumnanaktan
çok sağolun canlarım yaa.alah razı olsun.bende yapmayı düşüüyorum.sağlık orucunu.şuan 80 üstündeyim.meğer burası beni zayıflatmasada kiloda aldırmıyomuş.ahhh ahhhhhh.neyse.allah sağlık versin.sinirden yedikçe yiyesim geliyo.ekmek yemeyen ben ekmek yemeyede başladım.deprosyandamıyım neyim.işte o yüzden beni ancak oruç paklar diyom.oruca başlıycam.sağlık ıorucuna şimdi az baktıkda.anam hep su.çiğnemkte yok.bide dişlerim tutulup kalmasın bu oruçta.sırnaşık şeypazartesi başlıycam sağlıokm orucuna bakalım nolcak.eylüldede diyetisyene giderek azar azar halledecem.artıkın senye bebiş istiyoruz.:ecrin_bebek:hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?