Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ok kaptan bu hafta yurdisindan misafirler gelecek carsamba gelmezlerse yapariz

bende gidiyom kocis beni bekelr hadi opuldunuz dukkani kapattik artikin uarin gelen havalandirsin hahaahhahahaahahaaaaaa
nasil ama eylulce guzel veda oldumu senden ogrendik

kızlar ben geldim napıosunuz bakim bensiz kaydirigubbakcemile3
bende takıma daha yeni geldim hemen kendimi bişey sanıyorm :umursamaz: lmaz:

ay ablacım benimde canım sıkılıyo ya :çok üzgünüm: zaten bugün adam gibi bişey yemedim kekle doydum resmen :sinifsinif:
takımdakiler nerde bu arada :ecrin_bebek:

tatil olduğu için güzelim kimisi izinli tatildeler. diğerleride haftasonu olduğu için yok. eskiden çok güzeldi tatil gelince biraz paylaşım azaldı işte. ben tatilin bitmesini bekliyorum işte bu yüzden delikafadulden
sende takma kafana olmuş artık kek yeme onun yerine meyveden al şekeri oldu mu canım

gunaydın kızlar

bakıyorum kaynatmıssınız...

neslı aldıgın kıloyı önemseme bence yerlesmeden verırsın şişliktir o...

herkes dökuldu bu hafta ben bugun spora baslıyorum yıne gecen hafta hıc gıtmedım sucluluk cekıyorum..

yenı gelenler umarım daha azımlı olurlar basarırız.

1,73 hedefını dusurmus...masallah toplamda cok guzel kılo vermıssın canım...

günaydıınnnn a.s.
çok mutluyum ya kaydirigubbakcemile2 biraz önce tartıldım ve 2 gündür fazla kaçırmama rağmen cumartesi 81.500 iken şu anda 80 :dance: :dance: :dance: :hooray:
şimdi kahvaltı yapıyorum ama ölçüyü kaçırmıcam bu sefer opuyorumnanaktan :lepi: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cokacimcoook sırnaşık şey sositososito sositososito :sm_cool:

arteria huuu komşu ses ver kız kaydirigubbakcemile3

geldimmm
bugün biraz geç uyanabildim normalde 9 da ayakta olurdum:) günaydınlar hepinize...
bu arada iyi bi haberim var kilo veriyorum :) tartı 76 yı gösterdi bakalım hayırlısı...
aynalar bi yerde kendini tanıt yazmışsın hemen tanıtıyorum...

21 yaşındayım ben, öğrenciyim orda diş hekimi yazıyo az kaldı olucam bi heves yazdım, ama şu an hala öğrenciyim...stajyer diş hekimiyim de diyebiliriz...izmirliyim izmirde yaşıyorum, haa bide çok öenmli bi özelliğim zırt pırt kilo alıp veriririm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…