Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oooh ne güzel inş hedefine ulaşacaksın en kısa zamanda canım kaydirigubbakcemile3

ne güzel haberler bunlar sende istediğin kiloya geleceksin canım yola devam

günaydın kızlar ben bugün yeni bir döneme başladım. tatilin gelmesiyle bana bişeyler olmuştu. ama bugün inş tekrardan kendime gelmeye başlayacağım. depresyon depresyon nereye kadar. rüyalarıma bile yansıyor bu durum. cumaya kadar detoks yapmayı düşünüyorum. meyve yiyeceğim sadece. yeşil çay ve su bu kadar. başka bişey olmayacak. bakın baştan diyorum olur mu öyle, sağlıksız gibi sözler söyleyip beni caydırmaya kalmayın lmaz: kimse konuşmayacak bu konuda tamam mı canlarım tıp deyin bakıyım delikafadulden

tamam 1-2-3 tıpp :ecrin_bebek: alkisalkisalkis

kızlar ben geldim napıosunuz bakim bensiz kaydirigubbakcemile3
bende takıma daha yeni geldim hemen kendimi bişey sanıyorm :umursamaz: lmaz:
kiz hosgeldin anam o nasil soz san san sen birsey olmaz
helede kilo verdigin zaman buyut burnunu

ay ablacım benimde canım sıkılıyo ya :çok üzgünüm: zaten bugün adam gibi bişey yemedim kekle doydum resmen :sinifsinif:
takımdakiler nerde bu arada :ecrin_bebek:
hii sende benim gibi kek ye sonrada yemek yeme acliktan geber ay ben gibi olma lutfen birsey yapamazsin ozaman
ooo kayip hanim gelmi s kiz seni alacam elime islerim var diyip duruyon ugradigin yok cabuk buraya gel
ayy bu arada yok anam cok yedim yedim dunde yedim artik bugun bakacagiz bakalim karpuz yemeyi dusununuyorum ya hayirlisi

ohh ohh ne guzel bak kek yemeyip az kalorili birsey yeseydin simdiye 7li rakamlari gorurdun hadi hayirlisi
tebrik ederim canim hayirlisi hadi bakalim daha basindasin yolun insallah hedefine ulastigin gunleride beraber goruruz canim
bu arada memnun olduk hadi hayirlisi dis hekimide olursun sen ogunlerde gelir

demiyecem tip oyle detoks metoksla olacak ismi sende dogru durust yap su diyetini

bu arada depresyondan cikmanada cok sevindim cok sukur

neslı dıkkat et valla hemen başa dönersın kendıne gel sana bu kadar yedırten neyse de at kafandan

arteria hosgeldın canım basadılar dılerım hemşerıyız senınle cok sevındım...

domination...anam sen daha zor bır ısım bulamadınmı kendıne cok mu aradınız bu nıcklerı sız yaa...

neyse...

ben lıpton ıce tea ıctım sabah yarım pogaca yedım...yemeyıp bırden yıyınce kan şekerım ve tansıyonum fırlıyordu bende bugun bunları yeıdm...

aynalar tam gaz devam canım bu bunye baska laftan anlamıyor...

ay valla nick konusunda hiç ii diilim yani aklıma bu geldi birden :lepi: zaten kimse yazamıyo düzgün kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız?umarım herşey yolundadır sizleri çok özledim.ben çok sık giremiyrm arada 70-79 topiğine uğrar çıkarım oda motivasyon amaçlı.hiç giremiyrm neredeyse.kendinize çok iii bakın

kızlar şuan saat 15:10 itibariyle hiçbir şey yemedim 1 litre su ile duruyorum dayanacam ama :çok üzgünüm:

:roflol:ne demişler bir kahkaha bir porsiyon ete bedelmiş. kahkaha atalım etleri unutalım :roflol:

oyy çok güldüm ya sırnaşık şey :roflol:
bende sabah kahvaltı yapmıştım en son . 1 saat önce 1 tane galeta yedim demin de birazcık karpuz yedim 7ye kadar sudan başka bişi yok cokacimcoook şakkıdı

hay maşallah maşallah dolup taşmış burasılmaz:
kız beni deli etmeyin gelip bir selam bari verin yahu klava:

selammm kaydirigubbakcemile3 naber kızlar???
ben demin yemek yedm :jeyyar: cokacimcoook pilav,yağsız köfte,mercimek crbası yedim kaydirigubbakcemile2 ama hepsinden azar azar yedim zemuszemus :lepi:

neslı dıkkat et valla hemen başa dönersın kendıne gel sana bu kadar yedırten neyse de at kafandan
ay valla bende anlamadim ne oluyor bana yedikce yiyesim geliyor bende bugun gezmeye gittim oraya gidene kadar birsey yemedim orda bir tane kurabiye yedim
eve geldim allah sarma yapmistim yuttum valla sonradan insan pisman oluyor ama son pismanlik fayda etmiyor biran once duzelmem lazim

ay valla nick konusunda hiç ii diilim yani aklıma bu geldi birden :lepi: zaten kimse yazamıyo düzgün kaydirigubbakcemile3
egemenlik; söz geçirme, erk, nüfuz
anlaminda domination anlamini bilerekmi buldun peki
kızlar şuan saat 15:10 itibariyle hiçbir şey yemedim 1 litre su ile duruyorum dayanacam ama :çok üzgünüm:
aferim aferim dayan dus yere bayil ozaman iyi dayanirsin
hay maşallah maşallah dolup taşmış burasılmaz:
kız beni deli etmeyin gelip bir selam bari verin yahu klava:
slm slm slm
kiz gezmedeydiù bugun oyuzden ugrayamadim

selammm kaydirigubbakcemile3 naber kızlar???
ben demin yemek yedm :jeyyar: cokacimcoook pilav,yağsız köfte,mercimek crbası yedim kaydirigubbakcemile2 ama hepsinden azar azar yedim zemuszemus :lepi:
afiyet olsun be guzelim iyi yapmissin az yediysen siyi ama aksam yemeklerini bence sadece salata olarak degerlendir diyecem ama sen kendine bak diyeceksin eee bizde buralara gelene kadar cok yol katettik be guzelim oyuzden diyorum aksa sen benim simdi yedigime bu hafta icimmden surekli yemek geldi ama duzeltcem oyuzden sen devam et guzelim

bugün iilginç bi gündü bnm için...
annemle kavga ettim de birazcık sabahı karpuzla geçiştirdim öğlen 2-3 gibi tavuk ızgara yedim 1 dilim kepek ekmeği ce ayranla beraber akşamda bişi yemedim işte geç oldu diyede

slm kızlar ben akşamı uyuyarak geçirdim açlıktan :kedi:
bütün gün 2 domates ve bir bardak meyve su ile duruyorum ama baskülde oynama yok mafoldumben

iyi geceler arkaadslar ..... anca geldim yarin misafir geliyor bana baya kalabalik hazirlik yaptim biraz... oglen 2 saat havuza gidelim dedik bebislerle havuz kapaliymis teknik arza varmis:sinifsinif: bebisler baya bi uzuldu bende gerci biraz kalori harcar gelirdim yuzerek kaldi bugunluk neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…