- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.321
slm kızlar ben akşamı uyuyarak geçirdim açlıktan :kedi:
bütün gün 2 domates ve bir bardak meyve su ile duruyorum ama baskülde oynama yok mafoldumben
bugün iilginç bi gündü bnm için...
annemle kavga ettim de birazcık sabahı karpuzla geçiştirdim öğlen 2-3 gibi tavuk ızgara yedim 1 dilim kepek ekmeği ce ayranla beraber akşamda bişi yemedim işte geç oldu diyede
selammm kaydirigubbakcemile3 naber kızlar???
ben demin yemek yedm :jeyyar: cokacimcoook pilav,yağsız köfte,mercimek crbası yedim kaydirigubbakcemile2 ama hepsinden azar azar yedim zemuszemus :lepi:
hay maşallah maşallah dolup taşmış burasılmaz:
kız beni deli etmeyin gelip bir selam bari verin yahuklava:
tam anlamadim ama aksam menuyse aksamlari et yemek agir olur birde pilav yasak aksam menusu hafif olmasi lazim mercimek corbasi guzel olmus ama
gunluk menun guzel ama aralarda biraz yesen daha guzel kilo verirsin fazla yemene gerek yok kaysi kurusu veya bi avuc leblebi metabolizmayi calistiri yag yakarsin bi dene istersen
arterıa hem et hem pılav hem corba olmaz...hele mercımek...sadece mercımek ıcsen ıyı olurdu..et urunlerını öglen tüketmeye calıs guzelım..
acaba neden CADIARZUslm kızlar ben akşamı uyuyarak geçirdim açlıktan :kedi:
bütün gün 2 domates ve bir bardak meyve su ile duruyorum ama baskülde oynama yok mafoldumben
kiz sende ye yeme demedikte oglenleri ye boyle bir menuyu aksamlari daha hafifi birseyler y eablacm bende vitamin eksikliği çıktı doktor mutlaka et ye dedi cokacimcoook
pilav da araya kaynamış sırnaşık şey
gunaydin canimbenim yok ben kisa hazirlik degil hem sarmayi zaten sarip koyunca tadi kalmiyor ouzden hem tek basima nerde kisa hazirlik cocuklarlagunaydın kızlar
buyuk savas vererek takımı ayakta tutuyoruz ya afferım bıze...
neslı afıyet olsn canım benım bende yavas yavas kışa hazırlık yapmak ıcın dondurucuya atıcam sarma...dun alısverıs yaptım közmatık aldım patlıcan közledım guzel oldu bayagı yaa..
canim ya hosgeldin allah kolaylik versin valla seni cok ozledik be guzelim su sinavlarinida alda gelmerhabalar kızlar galiba tatil yüzünden kimse kalmamış yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
hepiniz iyisinizdir umarım bende iyiyim ama çok yoğunum 5gün daha tatil yapıp enerji topladım şimdi aralıksız ders çalışıyoruz ben hastanedeyken korayda bende sınavlara girememiştik eylül başında gireceğiz okul uzamasın diye sıkı çalışıyoruz hayırlısı bakalım..sizleri çok özledimm
neslicim yemeklerden uzak dur lütfen yani tabiki yiyeceksin ama abartma şekerim
aynalar neden öyle oldu cnm negüzel veriyordun sporla destekle bence nekadar aç kalabilirsinki,
destinam sporu ihmal etme tatlım düzenli gidersen eminim faydasını görürsün
eylulce sende sabret cnm ağustosta gidecekmişsiniz tatile hem iyi ozamana kilo vermiş olursun
unuttuklarım varsa kusura bakmayın başka yazan kimseyi görmedim galiba diğer herkes tatilde
öpüyorum hepinizi
bugünde diyete uygun bi başlangıç yaptım biraz daha vermişim tartı öle diyo...
burdayım kız
acıp kapatıyorum askolsun
neslihancım 14. takımda yeriniz varmı azimliyimdir yeni basladım diyetime daha önce 12 kilo verdim kaldı 24 kilom :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?