- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.341
ne bilim kzi ay sevindiydim burdasin diye gittigini gorunce hayal kirikligina ugradimburdayım kız
acıp kapatıyorum askolsun
guzelim arkadasin profiline mesaj attim gelebilirsin diye telas etme yani gordum buraya yazarim gormez diye profiline attim anliyacain gelirse gelir gelmezse bakacagiz artikneslicim ne dersin:uhm:
kiz aa sende biraz dur kendinin doktoru olursunvalla benim sizden öğrenceğim çok şey var daha kaydirigubbakcemile3 bende kendimi bişeyler biliyo sanıyodum :ecrin_bebek: neyse artık bugün daha hafif bişeyler yerim yerimseniben sabah da yine dünki gibi hafif bi kahvaltı yaptım acaba öğlende ne yesem ki??:uhm:
evet evet bencede sen ucmak uzeresinbir tane domates yedim şimdide salatalık yiyorumcokacimcoook
bakalım ne olacak uçacağım belli. ya kilo verip hafiflikten ya da dünya değiştirmekten sırnaşık şey
ay olsada bizde yesek bende isteremmşimdi annem mısır kaynattı...öğle yemeği yerine onu yicem...nşasta deposu biliyorum ama akşam yemeğiyle dengelicem bugün artık ekmek yok bana
şimdi annem mısır kaynattı...öğle yemeği yerine onu yicem...nşasta deposu biliyorum ama akşam yemeğiyle dengelicem bugün artık ekmek yok bana
neslihan msjını aldım kk da yeni oldugumdan yardıma ihtıyacım var nasıl girecegım 14. takıma yada siz nereden deniyorsunuz bizi kilo çizelgemizden mi?
ben geldiimmmm zemuszemus bugün öğlende 2 kepek galetayla 1 bardak ayran içtim cokacimcoook akşamüstü uyumuşum biraz :jeyyar: uyanınca saat 7 gibi bi avuş kiraz yedim demin de 1 bardak süt içtim. kaydirigubbakcemile2 nasılım bugünnn??? :lepi:
afiyet olsun guzelim kasmayin kenidnizi okadarda sonra bikarsiniz diyetten ona goreneslihan ve aynalar yarısını yedim sadecegönlüm el vermedi bence böle iyi sonra vicdan yapıyorum...
git ye bakalim hatta sen bence ucle ne dersinkızlar bugün 2 domates, 2 salatalık, 2 tane dolma biber, bir dilim karpuz yedimcokacimcoook
aaaaaaa karpuzu niye bir yemişim gidip onuda ikileyim bari :roflol:
hadi bakalim iyi gidiyorsun ah ah bende bir iyi gitseysim yiyip duruyorum halaben geldiimmmm zemuszemus bugün öğlende 2 kepek galetayla 1 bardak ayran içtim cokacimcoook akşamüstü uyumuşum biraz :jeyyar: uyanınca saat 7 gibi bi avuş kiraz yedim demin de 1 bardak süt içtim. kaydirigubbakcemile2 nasılım bugünnn??? :lepi:
günaydın kızlar
neden baskülde kilo oynamadığını buldum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
süpriz yaptı bana anlayım şişim ya bu haftada yok benden kafayı yiyecem ben ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
neslihan msjını aldım kk da yeni oldugumdan yardıma ihtıyacım var nasıl girecegım 14. takıma yada siz nereden deniyorsunuz bizi kilo çizelgemizden mi?
slm kızlar
sabah yazdım gönderdım sıte database error verdı hepsı gıttı yazdıklarımın
ben ıkı gundur cok yıyorum valla...gözlemeler , tostlar , dondurma...sureklı karar alıyorum ama yapamıyorum bugun yıne spora gıdıcem hala pzt gunku agrılarım devam edıyor...su da cok ıcemıyorum...utanıyorumda artık ılk kılolar guzel gıttı....
işte böyleeee
eylulceye cok gecmıs olsun...
sorma neslı hıc azim kalmadı ....göbegım cıktı hemen .....almaya basladım bıle....toparlanmam lazım...tekrar o rakamları görmek ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?