Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir tane domates yedim şimdide salatalık yiyorumcokacimcoook
bakalım ne olacak uçacağım belli. ya kilo verip hafiflikten ya da dünya değiştirmekten sırnaşık şey

şimdi annem mısır kaynattı...öğle yemeği yerine onu yicem...nşasta deposu biliyorum ama akşam yemeğiyle dengelicem bugün artık ekmek yok bana

burdayım kız
acıp kapatıyorum askolsun
ne bilim kzi ay sevindiydim burdasin diye gittigini gorunce hayal kirikligina ugradim

neslicim ne dersin:uhm:
guzelim arkadasin profiline mesaj attim gelebilirsin diye telas etme yani gordum buraya yazarim gormez diye profiline attim anliyacain gelirse gelir gelmezse bakacagiz artik
kiz aa sende biraz dur kendinin doktoru olursun
ben kenimi diyet uzmani olarak tanitir oldum dikloma yok sadece aradaki fark kaydirigubbakcemile3

bir tane domates yedim şimdide salatalık yiyorumcokacimcoook
bakalım ne olacak uçacağım belli. ya kilo verip hafiflikten ya da dünya değiştirmekten sırnaşık şey
evet evet bencede sen ucmak uzeresin
şimdi annem mısır kaynattı...öğle yemeği yerine onu yicem...nşasta deposu biliyorum ama akşam yemeğiyle dengelicem bugün artık ekmek yok bana
ay olsada bizde yesek bende isteremm

neslihan msjını aldım kk da yeni oldugumdan yardıma ihtıyacım var nasıl girecegım 14. takıma yada siz nereden deniyorsunuz bizi kilo çizelgemizden mi?

kızlar bugün 2 domates, 2 salatalık, 2 tane dolma biber, bir dilim karpuz yedimcokacimcoook
aaaaaaa karpuzu niye bir yemişim gidip onuda ikileyim bari :roflol:

ben geldiimmmm zemuszemus bugün öğlende 2 kepek galetayla 1 bardak ayran içtim cokacimcoook akşamüstü uyumuşum biraz :jeyyar: uyanınca saat 7 gibi bi avuş kiraz yedim demin de 1 bardak süt içtim. kaydirigubbakcemile2 nasılım bugünnn??? :lepi:

süpersin :lepi:

günaydın kızlar
neden baskülde kilo oynamadığını buldum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
süpriz yaptı bana anlayım şişim ya bu haftada yok benden kafayı yiyecem ben ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

neslihan ve aynalar yarısını yedim sadece gönlüm el vermedi bence böle iyi sonra vicdan yapıyorum...
afiyet olsun guzelim kasmayin kenidnizi okadarda sonra bikarsiniz diyetten ona gore
kızlar bugün 2 domates, 2 salatalık, 2 tane dolma biber, bir dilim karpuz yedimcokacimcoook
aaaaaaa karpuzu niye bir yemişim gidip onuda ikileyim bari :roflol:
git ye bakalim hatta sen bence ucle ne dersin
hadi bakalim iyi gidiyorsun ah ah bende bir iyi gitseysim yiyip duruyorum hala

kiz ben sana diyom bazen yiyip sasirtacaksin cok degil ama aliskanliklarindan biraz fazla yesen bir gun metabolizma amcan sasar bence sen kandirmayi bilmiyom amcayi

neslihan msjını aldım kk da yeni oldugumdan yardıma ihtıyacım var nasıl girecegım 14. takıma yada siz nereden deniyorsunuz bizi kilo çizelgemizden mi?

sorun degil tabiki yardim ederiz canim buraya gelmen yeterli seni denememiz icin paylasimda bulunacaksin yediklerini yazacaksin vede hercuma kilonu bildireceksin okadar tabi bazi kurallarimizda var ama onu geldigin zaman konusururuz
paylasilda bulunman cok onemli yanli zhaberin olsun

anam bugun kimseler yok kizlar nazcoda yok nerelerde acaba herhangi birsey soylemismiydii gelemiyeegim felan gibi hatirlayan varmi

slm kızlar
sabah yazdım gönderdım sıte database error verdı hepsı gıttı yazdıklarımın

ben ıkı gundur cok yıyorum valla...gözlemeler , tostlar , dondurma...sureklı karar alıyorum ama yapamıyorum bugun yıne spora gıdıcem hala pzt gunku agrılarım devam edıyor...su da cok ıcemıyorum...utanıyorumda artık ılk kılolar guzel gıttı....

işte böyleeee

seni seni bugunlerde kimseler yok oyuzden motivasyon gitti sanirim bizde bende ayniyim cunku hic yemedigim kadar yiyorum hayirlisi bakalim

eylulceye cok gecmıs olsun...

sorma neslı hıc azim kalmadı ....göbegım cıktı hemen .....almaya basladım bıle....toparlanmam lazım...tekrar o rakamları görmek ıstemıyorum

eylulceye cok gecmıs olsun...

sorma neslı hıc azim kalmadı ....göbegım cıktı hemen .....almaya basladım bıle....toparlanmam lazım...tekrar o rakamları görmek ıstemıyorum

kiz bilmiyorum ama birseyler yapmak lazim guzelim kendimize gelmek icin

ben cikiyorum gelirim iki saate kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…