Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldiiimm :dance: bugün tam anlamıyla hafif yedim galiba :Saruboceq: sabah yine her zamanki kahvaltımı yaptım. öğlende karpuz yedim . aralarda da toplam 2-3 tane galeta yedim. 4 tane de kayısı yedim(doğru mu yanlış mı bilmiyorum) saat 6da aslında salata yicektim ama annemin ısrarı üzerine azcık balık yedim cokacimcoook nasılım bugün???:1rolleyes:

ablalarım bi de bişey sorcam size :jeyyar:
şimdi çörek otu veya keten tohumuyla zayıflamayı deneyen,bilgisi olan var mı???:ecrin_bebek::uhm::1rolleyes:

aynalar nerde ya kimse gelmemis dun bizden baska ayy cok boslaniyor kizlar burasi biraz daha katilim olsa daha iyi olacak cunku ben artik kilo almaya basladim haberiniz olsun

ben geldiimmm kaydirigubbakcemile3 kaç gündür tartılıyorum ya 80de kaldım bi 70lere inemedim mafoldumben metabolizmayı hızlandırmak lazım biraz kaç gündür evden çıkmıyorum ondandır heralde :sinifsinif:
sabah da yine her zamanki gibi hafif bi kahvaltı yaptım daha doğrusu 11.15de kalktığım için öğle yemeği gibi bişey oldu :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
neyse artık kabuğumuzdan çıkmak lazım biraz yürüyüş yapıcam bugün :lepi:
inşallah yarın bi 79 olurum :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim. babamı dün acile kaldırdık. fenalaştı. şekeri 462 ye çıkmış. 2 tane insülin iğnesi vurdular 400 e inmedi. şimdi evde iyi. dua edin. bende üzüntü sıkıntı durmadan yiyorum.

Son düzenleme:
ben sabahtan berı denıyorum sayfa acılmıyordu yenı gırdım

domination hergun en az 1 saat yurursen cok faydasını görursun canım

neslı bende almıstım ama aksamdan ıtıbaren tamamen bıraktım...sabah muslı yedım su ıctım sımdı evden taze fasulye getırmıstım onu yedım ekmeksız bır tane ayran ıctım yanında...ögleden sonrada ayran ıcıcem...en azından bu hafta aldıklarımı verıcem...spora gıdemedım... ((

ay canim ya hele dedim bu kiz nerde gecmis olsun canim ya uzuldum inanki allah sifasini versin
valla guzleim aynen bende oyle bende bugun biraz dikkat edip aldiysam vermeye calisacagim tartilmadimda sinirim bozulmasin diye
teşekkür ediyorum kızlar. üzüntüden stresten dedi doktor. kardeşim askere gidecek filan. bide annemden sonra iyice duygusallaştı herşeyi kafasına takıyor.
kiz ne guzel iste askere gitmesi gerci bu zamanda biraz endiseli ama nereye gidiyor belli oldumu peki
annenden sonra derken guzelim annende ne var

ay canim ya hele dedim bu kiz nerde gecmis olsun canim ya uzuldum inanki allah sifasini versin

kiz ne guzel iste askere gitmesi gerci bu zamanda biraz endiseli ama nereye gidiyor belli oldumu peki
annenden sonra derken guzelim annende ne var

teşekkür ederim canım. daha belli olmadı 10 ağustosta belli olacak. annemi 6 yıl önce kaybettik güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…