- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.361
ablalarım bi de bişey sorcam size :jeyyar:
şimdi çörek otu veya keten tohumuyla zayıflamayı deneyen,bilgisi olan var mı???:ecrin_bebek::uhm::1rolleyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/260464-corekotu-zayiflayin.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...41746-keten-tohumunun-zayiflamaya-etkisi.html
domination al canim bak buralari incele aradigini eminim bulacaksin
rica ederim guzelim insallah ise yarar hadi bakalimsaol ablacım opuyorumnanaktan yarın denicem çörek oyuyla başlıyorum kaydirigubbakcemile2 inşallah işe yarar :Saruboceq: hadi ii geceler kızlarr a.s. a.s.
günaydınlar hanımlar.
aaa aynalar cok gecmıs olsun hayatım neden cıktı o kadar yuksek ?
aynalar çok geçmiş olsun :Saruboceq: dualarımız sizinle a.s.
geçmiş olsun aynalar
ay canim ya hele dedim bu kiz nerde gecmis olsun canim ya uzuldum inanki allah sifasini versinmerhaba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim. babamı dün acile kaldırdık. fenalaştı. şekeri 462 ye çıkmış. 2 tane insülin iğnesi vurdular 400 e inmedi. şimdi evde iyi. dua edin. bende üzüntü sıkıntı durmadan yiyorum.
valla guzleim aynen bende oyle bende bugun biraz dikkat edip aldiysam vermeye calisacagim tartilmadimda sinirim bozulmasin diyeben sabahtan berı denıyorum sayfa acılmıyordu yenı gırdım
domination hergun en az 1 saat yurursen cok faydasını görursun canım
neslı bende almıstım ama aksamdan ıtıbaren tamamen bıraktım...sabah muslı yedım su ıctım sımdı evden taze fasulye getırmıstım onu yedım ekmeksız bır tane ayran ıctım yanında...ögleden sonrada ayran ıcıcem...en azından bu hafta aldıklarımı verıcem...spora gıdemedım...((
kiz ne guzel iste askere gitmesi gerci bu zamanda biraz endiseli ama nereye gidiyor belli oldumu pekiteşekkür ediyorum kızlar. üzüntüden stresten dedi doktor. kardeşim askere gidecek filan. bide annemden sonra iyice duygusallaştı herşeyi kafasına takıyor.
ay canim ya hele dedim bu kiz nerde gecmis olsun canim ya uzuldum inanki allah sifasini versin
kiz ne guzel iste askere gitmesi gerci bu zamanda biraz endiseli ama nereye gidiyor belli oldumu peki
annenden sonra derken guzelim annende ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?