Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

off allahım işten gelip yemeği yedikten sonra biri beni zorla saçımdan tutup yürüyüşe cıkarsa yada evime yakın bodrum kat olmayan bır spor salonu bulsam ? şehremini/kocamustafapaşa civarında yokmu oturan?kaydirigubbakcemile5

selam kizlar ben geldimopuyorumnanaktan
memleketten yaziyorum size burasi cok guzeel cok ozlemisimzemuszemuszemuszemus
sizleride cok ozledim neler yapiyorsunuz nasil gidiyor diyetler
ben burda yiyorum neyapayim artik dondugumde baslarim tekrar sizlerle diyet yapmayazemuszemus
zemuszemuszemuszemus

aynalar cok uzuldum Allah rahmet etsin canimzemuszemus

kaydirigubbakcemile cik cabuk spor yap yuru disariya
oh hanimefendi gez sen birde hava at ne giciksin kiz
saka yapiyom kiz bol bol hasret gider bakalim darisi bana
arada gel fazlada yeme zaten zorla verdin birde alma doverim seni

kızlar meraba beni hiç merak etmemişsiniz bakıyorumda öldümmü kaldımmı hıklava:klava:klava:
anam suna bak merak etmez olurmuyum daha dun sordum bu kiz nerede diye nerdesin kiz soyle bakalim haber vermeden ciktin gittin birde yazmamista nerde oldugunu soyle bakim nerdesin sen

kızım geçen cuma benim ps bi anda kapandı uğraş uğraş açamadık bi türlü bilgisayarcıya gitti tamir falam meğer benim pc de 30 40 tanecik virüs besliyormuşum bilgisayarda o yüzden yavaş çalışıyomuş
bu güngeldi hemen siteye girdim anam site benim şifreyi falan kabul etmiyo uğraş uğraş giremedim bi türlü yeni şifre falan aldım anca gelebildim işte benim maceram böyle aklım çıktı üyeliğim silinmiş diye

nesli nere gittin kızım ya özlemiştim ben bak kimseler yok görüyonmu
anladım ben kaçıyonuz siz benden bi nesli merak etmiş zaten beni :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gelin kızlar nolur ya bakın valla virüs falam bulaştırmıycam (kızarsam bulaştırabilirimde tabi)
temizledik valla virüslerimi bişi yapmıycam gelin kuzular gelin

aslıcım annenin toprağı bol olsun inşallah
babanada çok geçmiş olsun canım şeker zor bir hastalık üzüntüye sıkıntıya hiç gelmiyo benim babamdada var çok su içmeye başlayınca hemen anlıyoruz şekeri çıkmış çok tehlikeli allah korusun

bu gün kendimi aşağıda misafir olarak görünce çok kötü oldum dışlanmış gibi adımı göremiyom bi türlü ne kötü bir duyguymuş yarında giremezsem diye bir panik oldum bide topikte farklı farklı isimler görünce nolmuş bizim topiğe diye panikledim anam ben neçok alışmışım size ya
gelsenize beeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…