- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.401
aslıcım annenin toprağı bol olsun inşallah
babanada çok geçmiş olsun canım şeker zor bir hastalık üzüntüye sıkıntıya hiç gelmiyo benim babamdada var çok su içmeye başlayınca hemen anlıyoruz şekeri çıkmış çok tehlikeli allah korusun
kızım geçen cuma benim ps bi anda kapandı uğraş uğraş açamadık bi türlü bilgisayarcıya gitti tamir falam meğer benim pc de 30 40 tanecik virüs besliyormuşum bilgisayarda o yüzden yavaş çalışıyomuş
bu güngeldi hemen siteye girdim anam site benim şifreyi falan kabul etmiyo uğraş uğraş giremedim bi türlü yeni şifre falan aldım anca gelebildim işte benim maceram böyle aklım çıktı üyeliğim silinmiş diye
nesli nere gittin kızım ya özlemiştim ben bak kimseler yok görüyonmu
anladım ben kaçıyonuz siz benden bi nesli merak etmiş zaten beni :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bu gün kendimi aşağıda misafir olarak görünce çok kötü oldum dışlanmış gibi adımı göremiyom bi türlü ne kötü bir duyguymuş yarında giremezsem diye bir panik oldum bide topikte farklı farklı isimler görünce nolmuş bizim topiğe diye panikledim anam ben neçok alışmışım size ya
gelsenize beeeeeeeeeeee
neslihan ablacım ben nerdeyim fisfisfis deneme haftasında yazılmıyo mu yoksa :ecrin_bebek:
sabah uyanır uyanmaz hemen kilomu söylicem inşallah bi 79 olmuşumdur ya lütfenn :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi ii geceler görüşürüz yarın
deneme süresinde listede olmuyorsunuz güzelim eğer takıma almaya karar verirsek seni haftaya girersin listeye :jeyyar:delikafadulden
deneme süresinde listede olmuyorsunuz güzelim eğer takıma almaya karar verirsek seni haftaya girersin listeye :jeyyar:delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 hadi yaa bende şimdi öğredim sağlık olsun gireriz domination...
:lepi:hihoyyyt74 olmuşum onun keyfini süreyim biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?