Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görüyorumki bu zamana kadar kimse çığlıklarıma cevap vermedi ve beni burada kimsesiz bıraktınız bende gidiyorum artık birazdan herkez gelir hepinize iyi akşamlar yarın gelirim artık bendemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben geldiiimmm opuyorumnanaktan biraz geç geldim galibasırnaşık şey
nazco hoşbulduk ablacm a.s.
kızlar bugün ne yediğimi aslında pek hatırlamıyorum laelaelaelaelae zaten öğlende kahvaltı yapmıştım kaydirigubbakcemile3 arada da meyveyle filan geçiştirdim bi de gezmeye gittik kısır yedim orda azcık cokacimcoook akşam da 1 kase mercimek çorbası yedim
bi de azcık dondurma yedim demin :icecream: çok canım çekti haftada 1 kendime ödül veriorum zemuszemus
inşallah yarın 7li rakamlara inerim :Saruboceq: :Saruboceq: ya 79.9 olsun ona da razıyım :lepi: :jeyyar:

teşekkür ederim canım. babanada acil şifalar canım

kiz iyi bari elebilmissin neyseki gitme bir daha doverim valla ha bu arada size ulasacagim boyle durumlarda soracagim bir numara biraksaniz bana iyi olur cep degil ama arayamiyorum cunku

nesli nere gittin kızım ya özlemiştim ben bak kimseler yok görüyonmu
anladım ben kaçıyonuz siz benden bi nesli merak etmiş zaten beni :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kiz burdayim ne bilim geldigimde yoktun ebnd ebir mesaj birakip ciktim panik yapma guzelim biz seni hic sormaz olurmuyuz askolsun bizde seni ozledik hi birde sadece nesli sormus diyon y akizim zaten kimsler kalamdi aynalarla ben nobetlese bekliyoruz iste 1.73te gitti gelmedi bakalim nezman gelcek
senden kacan felan yok yani takimin durumu bu terkedilmisleri oynuyoruz anliyacagin
birdaha biryere ayrilma oldumu

kizlar nerdesiniz y ageliyom gidiyom kimse yok bak istifa edecem haberiniz olsun isyan cikaracam ona gore gelin cabuk biriniz

14. TAKIM 113. ETAP..ETAP

neslihan (67.4/&#37
eylülce (79.2/%)
destinam (74.7/%)
aynalar (84.9/%)
1.73 (91.8/%)
nazco (68.8/%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (467.6/%)

neslihan ablacım ben nerdeyim fisfisfis deneme haftasında yazılmıyo mu yoksa :ecrin_bebek:
sabah uyanır uyanmaz hemen kilomu söylicem inşallah bi 79 olmuşumdur ya lütfenn :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi ii geceler görüşürüz yarın

deneme süresinde listede olmuyorsunuz güzelim eğer takıma almaya karar verirsek seni haftaya girersin listeye :jeyyar:delikafadulden

deneme süresinde listede olmuyorsunuz güzelim eğer takıma almaya karar verirsek seni haftaya girersin listeye :jeyyar:delikafadulden

aaaa :1shok: 1.5 kilo verdim :bbo: kilo vermesem neyse :umursamaz: lmaz:
tüh ya baştan söyleseydiniz bende bugün kendimi kasıyorum ki yarın belli olcak diye mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 hadi yaa bende şimdi öğredim sağlık olsun gireriz domination...
:lepi:hihoyyyt74 olmuşum onun keyfini süreyim biraz:)

kaydirigubbakcemile3 hadi yaa bende şimdi öğredim sağlık olsun gireriz domination...
:lepi:hihoyyyt74 olmuşum onun keyfini süreyim biraz:)

zaten ben kaç gündür kilo veremedim ilk 3-4 gün vermiştim 1.5 kilo :jeyyar: mirmirmirmir
ooofff moralim bozuldu zatennn kilo veremiyorum ya ooofff mafoldumben

14. TAKIM 113. ETAP

neslihan (67.4/%)
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)
1.73 (91.8/%)
nazco (68.8/%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (467.6/%)

inşallah vericez hep birlikte zemuszemus
ben kaç gündür kilo veremesem de inanıyorum eninde sonunda herkes istediği gibi olucak opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
ben aynıyım kaderim böyle mafoldumben
eylülce haber verdi aynıymış kilosu ekledim çizelgeye.
arteria çok sevindim canım böyle devam
domination üzülme verirsin güzelim stres düşmanıdır kilo vermenin sıkma canını :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…