Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi de bişey sorcam deneme süremiz bitti bizim galiba takıma alındık mı?? :uhm:süprizzzzz

valla kurul toplanacak. 5-6 saat toplantının sonucunda oylama olacak. oybirliğince takıma alınma kararı çıkmalıdır. eğer çıkmazsa ertesi gün tekrar toplantı olur. yine toplantının sonucunda oybirliği çıkmazsa ertesi gün 3. toplantı yapılır. bu toplantıda oy çokluğu aranır. katılan üyelerin yarısından bir fazlası lehinize oy verirse takıma alınırsınız aksi halde size veda ederiz. delikafadulden:roflol:delikafadulden:roflol: delikafadulden :roflol:

:roflol: ciddi mi :1shok::uhm:

aaaa :1shok: 1.5 kilo verdim :bbo: kilo vermesem neyse :umursamaz: lmaz:
tüh ya baştan söyleseydiniz bende bugün kendimi kasıyorum ki yarın belli olcak diye mafoldumben
kiz daha ne istiyorsun iste ne guzel kilo vedin kasila kasila sende canim deneme suresi sinirsiz nezman karar veririsek ozaman listede olacaksiniz canim simdi size tuhaf gelebilir ama burasi cok ciddi bir muessese yani soyle burda guzel dostluklar kuruluyor herseyimizi paylasiyoruz bakmayin suanda kimse olmadigina herkez tatilde yoksa nerde eski halimiz sizi aliriz almasina sonnra paylasiminiz azalirsa cikartmak zor oluyor oyuzden daha iyi tanimak istiyoruz sizleri em sorun yok burdasiniz iste listede olup olmamak okadarda onemli degil ama emin olun en kisa zamanda listeye gireceksiniz azicik daha paylasim okadar
kaydirigubbakcemile3 hadi yaa bende şimdi öğredim sağlık olsun gireriz domination...
:lepi:hihoyyyt74 olmuşum onun keyfini süreyim biraz:)
tebrik ederim canim super gidiyorsun iste bugunku kilolarinizi unutmayin sordugum zaman soylersiniz eger bu hafat listeye girerseniz bu haftaki kilolariniz baslangic kilosu olacak ikinizinde haberiniz olsun
:roflol::roflol::roflol:
allah cok yasa emi kizlara ecel teri dokturmussun ha
cidden 5-6 saat toplantı mı olucak :ecrin_bebek: mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3 kiz inandinmi sende allah iyiliginizi vere

14. TAKIM 113. ETAP

neslihan (67.4/67.5/-0.1/-0.15&#37
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)
1.73 (91.8/91.8/0.0/0.0%)
nazco (68.8/67.8/1.0/1.45%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (467.6/466.7/0.9/0.19%)

Son düzenleme:
kizlar evet kendimi sizin ellerinize birakiyorum beni dovup hatta gebertebilirsiniz hersey sizin elinizde ne diyim cok fenayim tartilmadim tartilmadim bir tartildim 100gr almisim hafta icinde eeminim daha kotuyduma ama dun biraz az yedim aksam yemedim ouzden bu kadar az kilo almisim yoksa daha kotu bir sonuc alacaktim

birde kizlar bir sikintimi soyleyim yeni uyelerden icin cok fazla alinti yapip mesajlara cevap vermiyorsunuz hemen hemen her mesaja cevap vermeye calisirsaniz ortan daha sicak olur daha cabuk kaynasiriz ozelliklede arteria bu arada ben boyle konusuyorum ama kizlar darilmak alinmak kizmak yok biz hepimiz yarismaciyiz profesyonel olmak esas kural oyuzden beklentilerimizi basta soyleyelim sizde bizde sonra ilerde sorun cikmasin oldumu
yani sizlerde fikirlerinizi iyi yada kotu yonde kullanabilirsiniz arkidisler oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…