Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

meraba ben işe daha yeni gelebildim önce kilomu söyliiiiim 67,8
nesli nasılsın
ay kzi kurtardin bizi bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi inanki tebrik ederim guzelim hem yoktun bu hafta hemde kilo verdin valla buyuk bir alkisi hakettin guzelim alkisalkisalkis
neslı hadı gecmıs olsun guzelım bu haftayıda atlattık bakalım nolcak halımız...
valla atlattik mi desek ki baksana dokulduk resemn suna bak dalga gecenler bile var uff ufff bugunu gorecegim hic aklima gelmezdimafoldumben
:roflol::roflol::lepi:

giciksin ne yapim gicik sen gorursunÇok üzgünüm çoook

neslicim destinam nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile3
neslihancım üzme kız canını haftaya inş:teselli:
akrep takılma arkadaşıma bakimlmaz:

neslicim destinam nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile3
neslihancım üzme kız canını haftaya inş:teselli:
akrep takılma arkadaşıma bakimlmaz:
hih be sagolasin arkadasim ya alin sunu basimdan aglamak istiyorum zaten
neslihan emoşu napacaz :uhm:

ya bilmiyorum ama canim sikkin valla haberde yok boyle yapmazdi ama geldigi zaman sorariz artik

nazco vallahı tebrıkler anacım sen kışa kadar 55 i kesın görursun ne yıyorsun ya allahaskına

sağol canım inşallah görürüm ekim kasım gibi bu işi bitirmek istiyorum ama zor geliyo bana
bişi yemiyorum güzelim artık hergün ayne şeyi yiyiyorum nerdeyse bu hafta gene sabah yarım simit peynir öğlen geri kalan yarıları akşamda salatalık karpuzla geçti
bu hafta kaçamak yapmadım ama zor oluyo inan yemek yapmayı unutacam bu gidişle

darisi bizim basimiza guzelim ya ne mutlu sana

hmmmmm

neslı bana teşhisi koydu canım aksam 8 de aksam yemegı yıyordum cok sakıncalı dedı....ama ben her aksam salatalık karpuz yıyememm...ımkansızz....

hmmmmm

neslı bana teşhisi koydu canım aksam 8 de aksam yemegı yıyordum cok sakıncalı dedı....ama ben her aksam salatalık karpuz yıyememm...ımkansızz....

akşam yemeğini öne çek güzelim yarım kase çorba yemekten 3 kaşık ye o zaman olur mu canım a.s

evet bana söylediğiniz şeyi söylüyorum çok sağlılsız bence lmaz: bak ramazan geliyor bütün düzen bozulacak o zaman geri gelir kilolar dikkat et güzelim a.s

nesli sıkma canını güzelim haftaya inşallah bide kızlar şu form çay işini ihmal etmemek lazım bunu anladım ben önceki hafta zor geldi içmedim ama çok yavaşladım bide liptonunkinde funda yaprağı var o işe yarıyo diğer markaların hiçbirinde yok

evet bana söylediğiniz şeyi söylüyorum çok sağlılsız bence lmaz: bak ramazan geliyor bütün düzen bozulacak o zaman geri gelir kilolar dikkat et güzelim a.s

doğru söylüyorsun ama başka türlü vermiyorum ramazanı bende kara kara düşünüyorum bakalım napıcaz

hmmmmm

ya sen onceden demedinki saat 8 de yiyorum diye ben aksam en gec 6da yemegimi yer oturum mesela bu iki senedir ayni bende hic degismedi ayrica abur cuburda atistirmam bakma sen ben gunduz yiyom ne yiyorsam oda bu aralar yoksa fazla birsey yememm ama ne yaparsin iste iki sendir diyette olunca metabolizmada alt ust oluyor haliyle
valla insallah be guzelim verecegim kesin ama cok vermek istiyom yok veremiyorum
ama su bitki caylari gercekten iyi bendede besi biryerde var ama icemiyom turkiyeye gittigimde getirmistim iki bardak anca ictim gerisi yok

ben geldimm a.s. bende de lipton form plus var limonlu ama ben pek etkili olacağını sanmamıştım o yüzden 2 aydır flan duruyo içmedim o zaman bugün başlıyım ben ona zemuszemus :jeyyar:

ben geldimm a.s. bende de lipton form plus var limonlu ama ben pek etkili olacağını sanmamıştım o yüzden 2 aydır flan duruyo içmedim o zaman bugün başlıyım ben ona zemuszemus :jeyyar:

ya basla guzelim ne duruyorsun ozaman sen ne yapsan iyi gelir ilk diyete basliyorsun cunku hersey yarar yani
birde bitki caylari hangisi olursa olsun super bence aslinda aliskanlik haline getirsek iyi ama iste getiremiyoruz ben ilk basladigim zamanlr yesil cayi acayip tuketirdim simdi tiksindim icemiyorum ama faydasini cok gordum tuvalet sorunu gidiyor surekli tuvalete cikiyorsun harika bence

kizlar birde size birsey soylemek istiyorum bilmeyenler icin destinama anlattim sizde ogrenin eksik kalmayin yani
simdi kk seviyeleri var ve bu seviyeleri birbirinmize verdigimiz replerle yani puanlarla alyoruz yazdigimiz mesajin sag tarafinda o mesaji degerlendirmeniz icin bir tane terazi koymuslar o teraziye basip kisilere puan verebiliyorsunuz arkadaslar
suana kadar ben bu takimdan puan hic almadim desem yeridir galiba kimsenin bundan haberi yok aydinlatayim dedim birara yine anlatmistim ama cok oldu
o puanlarada kullanici panalinden bakiyorsunuz kizlar kimler size puan vermis yorum yapmis bakabiliyorsunuz kullanici panelinin ilk sayfasinda mevcut
hatta bakarsaniz size ne kadar cok puan verdigimi goreceksiniz
hi birde bir verdiginiz kisye sanirim 20 yada 25 kisiye verdikten sonra tekrar verebiliyorsunuz yani ust uste bir kisiye puan veremiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…