- 8 Ağustos 2008
- 36.096
- 46.320
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.441
14. TAKIM 113. ETAP
neslihan (67.4/67.5/-0.1/-0.15%)
[/COLOR]
ay kzi kurtardin bizi bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi inanki tebrik ederim guzelim hem yoktun bu hafta hemde kilo verdin valla buyuk bir alkisi hakettin guzelim alkisalkisalkismeraba ben işe daha yeni gelebildim önce kilomu söyliiiiim 67,8
nesli nasılsın
valla atlattik mi desek ki baksana dokulduk resemn suna bak dalga gecenler bile var uff ufff bugunu gorecegim hic aklima gelmezdimafoldumbenneslı hadı gecmıs olsun guzelım bu haftayıda atlattık bakalım nolcak halımız...
:roflol::roflol::lepi:
zemuszemus turkbayragi naniknanik delikafadulden
ya ne diyon ya ben kaciyom senden sen geliyon gitt :mymeka:
hih be sagolasin arkadasim ya alin sunu basimdan aglamak istiyorum zatenneslicim destinam nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile3
neslihancım üzme kız canını haftaya inş:teselli:
akrep takılma arkadaşıma bakimlmaz:
neslihan emoşu napacaz :uhm:
nazco vallahı tebrıkler anacım sen kışa kadar 55 i kesın görursun ne yıyorsun ya allahaskına
sağol canım inşallah görürüm ekim kasım gibi bu işi bitirmek istiyorum ama zor geliyo bana
bişi yemiyorum güzelim artık hergün ayne şeyi yiyiyorum nerdeyse bu hafta gene sabah yarım simit peynir öğlen geri kalan yarıları akşamda salatalık karpuzla geçti
bu hafta kaçamak yapmadım ama zor oluyo inan yemek yapmayı unutacam bu gidişle
hmmmmm
neslı bana teşhisi koydu canım aksam 8 de aksam yemegı yıyordum cok sakıncalı dedı....ama ben her aksam salatalık karpuz yıyememm...ımkansızz....
sağol canım inşallah görürüm ekim kasım gibi bu işi bitirmek istiyorum ama zor geliyo bana
bişi yemiyorum güzelim artık hergün ayne şeyi yiyiyorum nerdeyse bu hafta gene sabah yarım simit peynir öğlen geri kalan yarıları akşamda salatalık karpuzla geçti
bu hafta kaçamak yapmadım ama zor oluyo inan yemek yapmayı unutacam bu gidişle
kizlar evet kendimi sizin ellerinize birakiyorum beni dovup hatta gebertebilirsiniz hersey sizin elinizde ne diyim cok fenayim tartilmadim tartilmadim bir tartildim 100gr almisim hafta icinde eeminim daha kotuyduma ama dun biraz az yedim aksam yemedim ouzden bu kadar az kilo almisim yoksa daha kotu bir sonuc alacaktim
evet bana söylediğiniz şeyi söylüyorum çok sağlılsız bencelmaz: bak ramazan geliyor bütün düzen bozulacak o zaman geri gelir kilolar dikkat et güzelim a.s
ya sen onceden demedinki saat 8 de yiyorum diye ben aksam en gec 6da yemegimi yer oturum mesela bu iki senedir ayni bende hic degismedi ayrica abur cuburda atistirmam bakma sen ben gunduz yiyom ne yiyorsam oda bu aralar yoksa fazla birsey yememm ama ne yaparsin iste iki sendir diyette olunca metabolizmada alt ust oluyor haliylehmmmmm
neslı bana teşhisi koydu canım aksam 8 de aksam yemegı yıyordum cok sakıncalı dedı....ama ben her aksam salatalık karpuz yıyememm...ımkansızz....
valla insallah be guzelim verecegim kesin ama cok vermek istiyom yok veremiyorumnesli sıkma canını güzelim haftaya inşallah bide kızlar şu form çay işini ihmal etmemek lazım bunu anladım ben önceki hafta zor geldi içmedim ama çok yavaşladım bide liptonunkinde funda yaprağı var o işe yarıyo diğer markaların hiçbirinde yok
nesli sıkma canını güzelim haftaya inşallah bide kızlar şu form çay işini ihmal etmemek lazım bunu anladım ben önceki hafta zor geldi içmedim ama çok yavaşladım bide liptonunkinde funda yaprağı var o işe yarıyo diğer markaların hiçbirinde yok
ben geldimm a.s. bende de lipton form plus var limonlu ama ben pek etkili olacağını sanmamıştım o yüzden 2 aydır flan duruyo içmedim o zaman bugün başlıyım ben ona zemuszemus :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?