- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.041
Sen karatay cımısın Sarraf cım hiç ekmek yokSelam kızlar...menüm..
Sabah: yağda iki yumurta, iki dilim kaşar, beş zeytin, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir tabak patlıcan musakka, yarım tabak fasülye, marul salatası..
Çayın yanında bir avuc badem.
Bir saat yürüyüş yaptım..
Evet canım karataycıyımSen karatay cımısın Sarraf cım hiç ekmek yok
Vay 20 çok iyimiş kolay bi diyet mi 2 öğün mü hep bi de meyve yok muEvet canım karataycıyım
Hamilelikten önce 20 kilo vermiştim yine aynı diyeti uyguluyorum
İlk bir ay üç öğün yaptım daha sonra ikiye düşürdüm..meyve kilo verimi olduktan sonra kahvaltıda bir porsiyon yenilebiliyor..çok kolay vücuda şeker, karbonhidrat girmeyince çok acıkmıyorsun..Vay 20 çok iyimiş kolay bi diyet mi 2 öğün mü hep bi de meyve yok mu
İlk bir ay üç öğün yaptım daha sonra ikiye düşürdüm..meyve kilo verimi olduktan sonra kahvaltıda bir porsiyon yenilebiliyor..çok kolay vücuda şeker, karbonhidrat girmeyince çok acıkmıyorsun..Vay 20 çok iyimiş kolay bi diyet mi 2 öğün mü hep bi de meyve yok mu
ayyy nasilda yüzsüzce yazdimmmmm ama napim yanlis yazamam ya yidim tarin 3 gun protein diyetindeyim kizlarrrrrmenum şòyle
Sabah kiymali borek 1 simit labne peynir acuka 2 cay kasigi bal ve kaymak ve sekersiz cay
ara yarim muz
aksam 7 mercimek koftesi marul ve sekersiz cay
Telafi edersin canım..hafta sonları biraz zor geçiyor..ben de pilavla bakıştım bugün ama yemedimmercimk ve bulgur nasl mahvetti beni oluyorm karnim davul gibi olduuu
Çok güzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 çilek
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 parça tavuk
Ara 1 muz 1 bardak süt 8 fındık
Akşam 1 kase yoğurt salatalık 1 yk yulaf
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım çok güzelSelam kızlar...menüm..
Sabah: yağda iki yumurta, iki dilim kaşar, beş zeytin, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir tabak patlıcan musakka, yarım tabak fasülye, marul salatası..
Çayın yanında bir avuc badem.
Bir saat yürüyüş yaptım..
Selincim günaydın.benim durumu danıştın mı? Ne yapacağım ben?Günaydın kizlaaaaryeni bir haftaya başladik boll eksi getirsin bize yeni hafta
Haftasonu ilgilenemedim tatlim bugün danişicam diger kaptanlaraSelincim günaydın.benim durumu danıştın mı? Ne yapacağım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?