Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hepinize hayırlı geceler
Anca geldim kusura bakmayın.
Hafta sonu malum çoluk çocuk evde, hava da güzel oynat, gezdir derken uğrayamadım. Benim diyette gitti tabi.yarından itibaren sıkı tutcam inşallah

Sen karatay cımısın Sarraf cım hiç ekmek yok

Ayyy herkes dagitmis bende dahil olmak uzere ama ben haftasonu diyet yapmiorum cok dahitmuorumda ama bu hafta pek oyle olmadi en azindan gec saatte yemedim bugun 6 da yedim ve bitirdim baska bisey yemedim..
esmerm91 vanim bnde aksam tartildim gercekten 1.5 kilo almis gorunuorum ama sabah tartilicam bide mercimk koftesi yedim mide gazindan oluyorum suannnn

Vay 20 çok iyimiş kolay bi diyet mi 2 öğün mü hep bi de meyve yok mu
İlk bir ay üç öğün yaptım daha sonra ikiye düşürdüm..meyve kilo verimi olduktan sonra kahvaltıda bir porsiyon yenilebiliyor..çok kolay vücuda şeker, karbonhidrat girmeyince çok acıkmıyorsun..

Vay 20 çok iyimiş kolay bi diyet mi 2 öğün mü hep bi de meyve yok mu
İlk bir ay üç öğün yaptım daha sonra ikiye düşürdüm..meyve kilo verimi olduktan sonra kahvaltıda bir porsiyon yenilebiliyor..çok kolay vücuda şeker, karbonhidrat girmeyince çok acıkmıyorsun..

menum şòyle
Sabah kiymali borek 1 simit labne peynir acuka 2 cay kasigi bal ve kaymak ve sekersiz cay
ara yarim muz
aksam 7 mercimek koftesi marul ve sekersiz cay

menum şòyle
Sabah kiymali borek 1 simit labne peynir acuka 2 cay kasigi bal ve kaymak ve sekersiz cay
ara yarim muz
aksam 7 mercimek koftesi marul ve sekersiz cay
ayyy nasilda yüzsüzce yazdimmmmm ama napim yanlis yazamam ya yidim tarin 3 gun protein diyetindeyim kizlarrrrr

Çok güzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun canım çok güzel

Günaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7

K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…