14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Suan bir cocugu kullaniyorlar..cocuk istismari var..o cocuk ve cahil oldugu icin farki da degil belki psikolojik sorunu var bundan yapiyor...bir gün bu cocuga birsey oldugunda once anasi babasi uzulecek..ates düştüğü yeri yakacak ...soylemek zorundasin hatta gorevin ...fakat bazi akrabalar cocugunun hatalarini bildikleri halde sirf sen ogrendin diye sana gicik kapabilirler o yuzden dikkatli de ol derim...tabi srn kuzeninin ailesi ile can cigersen daha kolay ur soylemesi...simdi nasil ne sekilde soylersen daha iyi olur hem senin acindan hem kuzenin acisindan bunu düşün. ..onuda sen bileceksin çünkü onun ailesini taniyan sensin....

Aile, iftira attığımı düşünmez bize güveniyorlar böyle bi tepki beklemiyorum.
Evet haklısın benim çocuğum yapsa bilmek isterim ama ortada normal bir baba yok ki:26:

Bu yazini okumamistim..bence cocuga soylemek hata olmus...o zaten hata oldugunu bilse yaparmi...bence aile onlemini bir uzmanla almaliydi...göz korkutursan daha cazip gelir yapmayin lütfen

Bu yazini okumamistim..bence cocuga soylemek hata olmus...o zaten hata oldugunu bilse yaparmi...bence aile onlemini bir uzmanla almaliydi...göz korkutursan daha cazip gelir yapmayin lütfen

Ama aile normal değil alacakları önlemleri az çok tahmin ediyorum.
Kafam çok karışık bilmiyorum

Aile, iftira attığımı düşünmez bize güveniyorlar böyle bi tepki beklemiyorum.
Evet haklısın benim çocuğum yapsa bilmek isterim ama ortada normal bir baba yok ki:26:
aNNESİ nasıl annesine durumdan söz etsen babasına söyler mi peki?Evin interneti kimin üstüne annenin mi babanın mı eğer fatura annenin adına kayıtlıysa kullandıkları şirketten aile koruma filitresi koysun bilgisayara,telefonunuda alsa bir süre tabi kızıda psikoloğa hatta psikiyatriye götürmesi gerek bütün bunlar olurken.

Son çare baba zaten ama şimdilik düşünmüyorum ablası da asla söylemez son çare olsa bile ama annesini bilmiyorum o söyleyebilir.

geleceği kararacağına varsın en son çare babası duysun
iki vurur,en fazla napabilirki,ha keşke bunlar olmasa
ama adamın huyu buymuş döver diyorsun
gerçi dayak uslandırmaz ama,belki yaptığı işten geri adım atar
bazen bir müsibet,bin nasihatten iyidir derler...

Eskiden olsa söylemezdi ama bazı tecrübelerinden dolayı bence bu kez saklamaz.

Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.

Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.

işte bende onu diyorum dayak uslandırmaz
ama ne biliyim belki bu sefer bu olaydan korkar falan diye düşündüm
o nasıl bişey ya banyoda ellerini falan bağlamak tövbe tövbe
nasıl bir adamki bu böyle...

işte bende onu diyorum dayak uslandırmaz
ama ne biliyim belki bu sefer bu olaydan korkar falan diye düşündüm
o nasıl bişey ya banyoda ellerini falan bağlamak tövbe tövbe
nasıl bir adamki bu böyle...

İŞte o yüzden ısrarla söyle diyenlere anlatmaya çalışıyorum bu baba böyle bir baba...
Burda yazmak istemezdim ama başka nasıl anlatabilrdim ki :/

İŞte o yüzden ısrarla söyle diyenlere anlatmaya çalışıyorum bu baba böyle bir baba...
Burda yazmak istemezdim ama başka nasıl anlatabilrdim ki :/

annesine mutlaka söyle ama,anneside babana söylerim diye gözünü korkutsun
oda söylicek sanıp geri adım atar
sence atarmı ya?

annesine mutlaka söyle ama,anneside babana söylerim diye gözünü korkutsun
oda söylicek sanıp geri adım atar
sence atarmı ya?

Bilmiyorum ki ben bu işin içinden çıkamadım ama 14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz ben hayatını mahvetmek istemem :26:
Atmaz bence korkuyla değil farklı yollarla çözmek gerek sanırım

Bilmiyorum ki ben bu işin içinden çıkamadım ama 14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz ben hayatını mahvetmek istemem :26:
Atmaz bence korkuyla değil farklı yollarla çözmek gerek sanırım

iyide bizi umursamıyor diyorsun,sence başka çaresi varmı?
varsın korksun,ama yeterki korkuyla bile olsa geri adım atsın
yoksa dediğin gibi herşekilde hayatı mahvolacak
aman ne biliyim ya üzüldüm durumuna
çok küçük daha,hayatını heba etmesin...

Tüm yorumları okumadan en acilinden bir yorum yapmak istiyorum. Ailesi nasıl karşılar bu durumu? yanlış birşey yaparak kızı daha da kötüye itebilirler. Oturup iyi düşünmek lazım, burda sana çok yük düşüyor.
Ayrıca böyle şeylerin duyulması kız açısından büyük travma yaratır. düşünsene annen baban karşına geçiyor, senin neler yaptığını sorguluyor. bence hemen aileye söyleme..

kuzenin aile ilgi ve sevgisine aç. önüne geçilmezse daha kötü şeyler olabilir. anne babasına anlat. gerekirse interneti kapttırıp kızı psikiyatriste götürsünler.

Babası, annesi bu kızı dövdüğünde ne olacak? Tövbe mi edecek? Ailesine söylemen bi yarar sağlamaz.
Evden kaçan da var, onların ailesi biliyor da ne yapabiliyorlar ki? Karşına al ve utandırmadan konuş. O ergenliğe giriyor ve bu tarz şeylere yönelmesi normaldir. Yapabilceğin tek şey onunla dostça konuşmak olur.
İçinde olan her yerde yapar, inan bana.. Her türlü yapar. Mesajlarını okuman büyük bi terbiyesizlik.. ne yaparsa yapsın bu çok büyük bi ayıp.
Yaşı kaç olursa olsun herkesin bi cinsel yaşantısı vardır ve gizli kalmalıdır. Onun bi yanlış yapıp, ileride pişman olması ya da ailesinin de üzüleceği durumlardan korkuyorsan da doğru yolu gösterirsin, başına gelebilecek kötü durumlardan bahsedebilirsin. Devir malesef çok değişti, sadece nefretini kazanır ve bu yasakları daha güzel hale getirirsin onun için. Kamerada soyunması çok kötü tabi ki, ama yapacak bişey yok. Bu onun hayatı.

korkması da çözum değil ki hep yapmanın bir yollarını arayacak Ne kadar kısıtlayabilrler ki

Kızın yaptıkları hoş değil ve çaresine bakılmalı evet. Ama dayakla mı uslanacak çocuk? Dayak atılınca bir daha yapmayacak mı? Yarın birgün ünv.ye başlayınca, evde yalnız kaldığında..
Ailesine farklı bir şekilde anlatsanız, interneti kapattırsalar. Başka yerden erişim sağlayabilir mi acaba bilemiyorum.
Burada yorum yazanlardan özür dileyerek söylüyorum ki, imkanınız varsa bir psikoloğa başvurun. Ortalığa yaygara vermeyerek doğru bir davranış yapmışsınız, umarım o küçük kız için bundan sonrası da iyi olur.

Son düzenleme:

Gelin bir tokat atın da terbiye edin o zaman beni?
Çok çirkin bi üslubunuz var.
Açıkçası ben 14 yaşındaki bir çocuğun,16 yaşındaki bir çocukla pi.. boyunu konuşmasından rahatsız oluyorum bunu özel cinsel yaşantı değil bi rahatszılk olarak göruyorum.
Mesajlarını da meraktan vs değil onu takip etmek ne yaptığnından emin olmak için okudum bundan da pişman değiliğim.
Yarın bir gün çıplak ffotoğrafları ile tehdit edildiğinide siz mi korkuyacaksınız?

Not: Ben mesajlarını ortada birşey yokken okumadım birkaç şüphem vardı ve bu nedenle okudum.

Son düzenleme:

kuzenin aile ilgi ve sevgisine aç. önüne geçilmezse daha kötü şeyler olabilir. anne babasına anlat. gerekirse interneti kapttırıp kızı psikiyatriste götürsünler.

Evet ben de asıl sorunun sevgi olduğunu düşünüyorum ve böyle bi aileye durumu anlatmaktan çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…