Yanlış okumadıysam daha önce kızla konuştugunu yazmışsın önceki mesajında,sen yinede bir adım atmışsın ama değişen birşey olmamış.Sen anne olsan ve kızının yada oğlunun bu tür bir olaya karıştıgını duysan bilmek istemezmisin bu kızın anneside bilmeli,iftira atıyor diyebilirler ama senin elinde de yazışmalar var,en basiti ekran görüntüsünü al yazışmalar silinmeden önce.
Ablasını ve kendi ablamı aradım.
Ablasıyla konuştuk kesinlikle babama söyleme diyor.
Şimdilik biz gözunu korkutalım diyor.
Kuzenimle de konuştum gözumle görmeme rağmen inkar ediyor ve görunuşe bakılırsa benim bu durumu yakalamamdan pek endişe duymuyor.
Bu yazini okumamistim..bence cocuga soylemek hata olmus...o zaten hata oldugunu bilse yaparmi...bence aile onlemini bir uzmanla almaliydi...göz korkutursan daha cazip gelir yapmayin lütfen
aNNESİ nasıl annesine durumdan söz etsen babasına söyler mi peki?Evin interneti kimin üstüne annenin mi babanın mı eğer fatura annenin adına kayıtlıysa kullandıkları şirketten aile koruma filitresi koysun bilgisayara,telefonunuda alsa bir süre tabi kızıda psikoloğa hatta psikiyatriye götürmesi gerek bütün bunlar olurken.Aile, iftira attığımı düşünmez bize güveniyorlar böyle bi tepki beklemiyorum.
Evet haklısın benim çocuğum yapsa bilmek isterim ama ortada normal bir baba yok ki:26:
Son çare baba zaten ama şimdilik düşünmüyorum ablası da asla söylemez son çare olsa bile ama annesini bilmiyorum o söyleyebilir.
aNNESİ nasıl annesine durumdan söz etsen babasına söyler mi peki?Evin interneti kimin üstüne annenin mi babanın mı eğer fatura annenin adına kayıtlıysa kullandıkları şirketten aile koruma filitresi koysun bilgisayara,telefonunuda alsa bir süre tabi kızıda psikoloğa hatta psikiyatriye götürmesi gerek bütün bunlar olurken.
geleceği kararacağına varsın en son çare babası duysun
iki vurur,en fazla napabilirki,ha keşke bunlar olmasa
ama adamın huyu buymuş döver diyorsun
gerçi dayak uslandırmaz ama,belki yaptığı işten geri adım atar
bazen bir müsibet,bin nasihatten iyidir derler...
Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.
işte bende onu diyorum dayak uslandırmaz
ama ne biliyim belki bu sefer bu olaydan korkar falan diye düşündüm
o nasıl bişey ya banyoda ellerini falan bağlamak tövbe tövbe
nasıl bir adamki bu böyle...
İŞte o yüzden ısrarla söyle diyenlere anlatmaya çalışıyorum bu baba böyle bir baba...
Burda yazmak istemezdim ama başka nasıl anlatabilrdim ki :/
annesine mutlaka söyle ama,anneside babana söylerim diye gözünü korkutsun
oda söylicek sanıp geri adım atar
sence atarmı ya?
Bilmiyorum ki ben bu işin içinden çıkamadım ama 14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz ben hayatını mahvetmek istemem :26:
Atmaz bence korkuyla değil farklı yollarla çözmek gerek sanırım
iyide bizi umursamıyor diyorsun,sence başka çaresi varmı?
varsın korksun,ama yeterki korkuyla bile olsa geri adım atsın
yoksa dediğin gibi herşekilde hayatı mahvolacak
aman ne biliyim ya üzüldüm durumuna
çok küçük daha,hayatını heba etmesin...
Babası, annesi bu kızı dövdüğünde ne olacak? Tövbe mi edecek? Ailesine söylemen bi yarar sağlamaz.
Evden kaçan da var, onların ailesi biliyor da ne yapabiliyorlar ki? Karşına al ve utandırmadan konuş. O ergenliğe giriyor ve bu tarz şeylere yönelmesi normaldir. Yapabilceğin tek şey onunla dostça konuşmak olur.
İçinde olan her yerde yapar, inan bana.. Her türlü yapar. Mesajlarını okuman büyük bi terbiyesizlik.. ne yaparsa yapsın bu çok büyük bi ayıp.
Yaşı kaç olursa olsun herkesin bi cinsel yaşantısı vardır ve gizli kalmalıdır. Onun bi yanlış yapıp, ileride pişman olması ya da ailesinin de üzüleceği durumlardan korkuyorsan da doğru yolu gösterirsin, başına gelebilecek kötü durumlardan bahsedebilirsin. Devir malesef çok değişti, sadece nefretini kazanır ve bu yasakları daha güzel hale getirirsin onun için. Kamerada soyunması çok kötü tabi ki, ama yapacak bişey yok. Bu onun hayatı.
kuzenin aile ilgi ve sevgisine aç. önüne geçilmezse daha kötü şeyler olabilir. anne babasına anlat. gerekirse interneti kapttırıp kızı psikiyatriste götürsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?