15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

daldan dala atlayıp duruyorum hadi hayırlısı bakalım :) ama son kararım bu dıyetten yana oldu yrn baslıyorum sonucu paylasacagım sızlerle

bu tarz diyetlerin sağlıksız olduğunu hepimiz biliyoruz,fakat tartıda çok yüksek sayılar görünce motivasyonumuz düşüyor,kilo verme isteğimiz kalmıyor ve obeziteye doğru yol alıyoruz.yani lütfen artık bizi şok diyet listelerimizin içinde olur olmaz uyarmayın.

ben şimdi rus diyetini deniyorum bitince normal diyetisyen tarzı 1200 kalori diyetine devam edicem, sonuçta onlara hayat boyu devam etmek zorundayız arada kaçamaklarla:) bikaç ay sonra da yaza doğru bunu denerim artık sizin sonuçlarınıza göree.

peki bu diyette çok aç kalmıyor musunuz günler nasıl geçiyor
sanırım buna ilave olarak da bol su içiyorsunuz kızla ama ne bileyim ben duramam gece yatana kadar bu diyetle

peki bu diyette çok aç kalmıyor musunuz günler nasıl geçiyor
sanırım buna ilave olarak da bol su içiyorsunuz kızla ama ne bileyim ben duramam gece yatana kadar bu diyetle

Hayır aç kalmıyorum ben şahsım adına konuşmak gerekirse.Ki ben çok iştahlı bir insanım.sabah içtiğiniz kahve iştahınızı kesiyor,ben bazen kahve yerine beşi bir yerde içiyorum oda etkiliyor.Su içmediğiniz zaman zaten saldırıyorsunuz yiyeceklere o yüzden su içmek gerçekten önemli.Yeşil çay ve sıcak su için diyede ekliyorum :13:

kızlar benim 2 aylık bebeigm var ben bu diyetten yapsam bebegime zararı olurmu acabaa

ya ben kahvenin tadından iğreniyorum ancak sütlü içebiliyorum hiç sevmiyorum çok acı geliyor
5 i bir yerdeyi de onlara alternatif ne olabilir

merhaba arkadaşlar. bu diyet benim kafama yattı gibi. kilo vermem iyice zorlaştı. motivasyonum da kalmadı bu yüzden. koca sandviç ekmeği yeterince tok tutar beni. :) bir sabahı da kahveyle geçiştire bilirim. sorun yok. pazartesi başlamayı düşünüyorum. sizi buradan bilgilendiririm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…