tamam verelim.
benim planım ne şimdi?
yani ben daha başlamadım. aslında pilavdı, tatlıydı, ekmekti öğlenleri işte yemiyorum zaten( bi de yesem nolurum Allah bilir) evde de pek pilav pişirmek adetim değildir.
tatlıyı keseyim. meyve ve dondurma yiyorum zaten tatlı yerine. dondurma yemiyim, meyveyi azaltayım.
ekmek de sadece kepek 1 er dilim olsun.
suyu içiyorum da pek düzenli değil. düzenli olsun 2 lt olsun.
kızartma yemiyim, hamur işi yemiyim, hazır gıda, bisküvi de.
porsiyonlarımı da küçük tabakla ayarlayım
akşam yemek işini 7'ye kadar halledeyim.
yapabildiğim kadar yürüyüş, egzersiz.
iyi mi programım?
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .. :)
adım Büşra 69 kiloyum boyum : 160
2 sene önce 82 kiloydum 1 senede 69 kiloya düştüm. 1 senedir de kilomu koruyorum.
ben artık 60 hatta 55 olmak istiyorum :)
onun harıcınde
yeşil çay mutlaka ıciyorum hıc degılse kahvaltıda mutlaka yağ yakıyo çunku
2,5-3 lıtre su (yemeklerden sonra 1 saat içmem
kahve yada nescafe metebolızma hızlandırır sade içersen tabı gunde bır bardak içiyorum
iş çıkışı erken inip 30 dka yürüyorum
akşam yemekten sonra 20 dakka esımle kopek gezdırıyoruz bahaneyle yavaşta olsa yuruyoruz
bu arada masa başı çalışıyorum çoook oturuyorum oyuzden arka tarafa gecıp sabah ogle akşam 250 kere oldugum yerde zıplıyorum bu rakam artcak
zıplamak çok zayıflatıyo bilgin olsun
meyve çok yıyemıyorum karpuz kavun çok tatlı şeker var ıcınde
en ıyısı yesıl elma
çook canım tatlı ısterse domdurma en ıyısı
senın yesaklar guzel onların hıcbırını yeme kızartma makarna pılav bunlar bır sure hayatımızda olmucak. vaktınde yedıklerımıze sayalım.evdeysen mutlaka 1 saat yuruyuse cık hergun.evde zıpla hopla muzık ac oyna
3 ay spor salonuna gittim sadece bir kilo verebildim. sporu bıraktım diyetisyene gittim bir ayda 5 kilo verdim. onuda bıraktım çalışmaya başladım :) 3 katlı bir şirkette çalışıyorum gün boyu sürekli merdivenleri kullandım. sabah kahvaltı da domates salatalık peynir zeytin közlenmiş biber yeşilçay olarak yemege başladım. Ara öğünümde üç adet kuru incir yiyordum.Öğlenleri ekmek yemiyordum kesinlikle her öğünde mutlaka yogurt tüketiyodum yada salata yiyordum. gün içerisinde genelde saat üç gibi iki fincan yeşilçay içiyordum 4 gibi yeşil elma yiyordum tabi bu yeşil elmayı yada incirleri zamana yayarak yani bir saat içerisinde tüketiyodum. akşamları da ekmek yemeden yemek ölçüsü 6-8 kaşık olacak şekilde yemeğimi yiyordum.hoşgeldın canım daha once nasıl zayıflamıştın neler yapmıştın
3 ay spor salonuna gittim sadece bir kilo verebildim. sporu bıraktım diyetisyene gittim bir ayda 5 kilo verdim. onuda bıraktım çalışmaya başladım :) 3 katlı bir şirkette çalışıyorum gün boyu sürekli merdivenleri kullandım. sabah kahvaltı da domates salatalık peynir zeytin közlenmiş biber yeşilçay olarak yemege başladım. Ara öğünümde üç adet kuru incir yiyordum.Öğlenleri ekmek yemiyordum kesinlikle her öğünde mutlaka yogurt tüketiyodum yada salata yiyordum. gün içerisinde genelde saat üç gibi iki fincan yeşilçay içiyordum 4 gibi yeşil elma yiyordum tabi bu yeşil elmayı yada incirleri zamana yayarak yani bir saat içerisinde tüketiyodum. akşamları da ekmek yemeden yemek ölçüsü 6-8 kaşık olacak şekilde yemeğimi yiyordum.
Eylül 2012de bu düzeni kurdum 82 kiloydum 2013 haziranında 69u gördüm ve bir senedirde aynı kilomdayım 67 65 de oldum ama tekrar geri aldım. şimdi 59 kilo olmak istiyorum. ama bi türlü yapamıyorum.
tek istediğim inan bu ya :) bayrama kadar veririm diye plan yapmıştım ama olmadı. İstiyorum vermeyi ama tam odaklanıp veremiyorumniye yapamayasın canım bak ne guzel vermıssın. olayıda çözmussun. biliyorum bazen ınsan umutsuzluga kapılıyo daha once yaptıgı şeyı yapayacakmıs gıbı gelıo. aynı seylere devam et 10 kılo sunun surasında verdıkce hevesleneceksın tekrardan. yılbaşına kadar beşlı rakamları gorursun ve bu sene artık kılo derdınden kurtulursun önumuzdekı seneye artıkk bu sıkıntıyı taşımayalımmmm
tek istediğim inan bu ya :) bayrama kadar veririm diye plan yapmıştım ama olmadı. İstiyorum vermeyi ama tam odaklanıp veremiyorum
Yaa kizlar burdayım
Aaa ancak bir hafta kalacak misafirlerim var,dun geldiler
Ben bugun ipin ucunu azicik kaçırdım( kusura bakmayin azicik bozdum
Ama cook kaçırmak istemiyorum o yuzden biraz dikkat edicem
Yeni arkadaşlara merhabaaaa
Meraketmeyin hep birlikte basaracaz
deryaizm verdigin öneriler çok güzel bende oturarak çalışıyorum 5 kilo vermek istiyorum umarım olur
takip ediyorum önerilerinide uyguluyorum teş.
iki gündür yapmaya çalışıyorum. burdan da paylaşırım yediklerimi hatalı gördüğün yeri söylersen sevinirim :)bak bakımlı ol saçını yap makyajını yap topuklu gıy yanı bıraz bakımlı ol. ben bazen çok salarım kılo yuzunden sankı kılolu ınsanın hıcbırseye hakkı yokmus gıbı ama bazende eserler bana bakım yaparım, ogunlerde kılo verme ıstegım artar kendımı guzel gordukce yanı. bak bır hafta zorunlu da olsa ıstemeye ıstemmeyede olsa eskı dıyetıne başla. bır hafta sık dısını tartıta eksılenı gorunce ınan heveslı bır sekılde yapmaya baslıcaksın.
ben tartılıyorum tartıda azalmıs gorunce salona gıdıp mekık çekesım zıplayasım hoplayasım gelıyor :)
iki gündür yapmaya çalışıyorum. burdan da paylaşırım yediklerimi hatalı gördüğün yeri söylersen sevinirim :)
Sen neler yapıyosun kaç kilosun nasıl veriyosun?
:) haklısın hareket şart. kalıcı olarak vermek gerek uzun sürüyo ama sonrasında hüsrana uğramıyosun en azından :)denıze gırmek
bısıklet surmek
yuruyus yapmak
zıplamak
bence bunlar en kolay spor hangısını yapabılıyorsan evden hıc cıkmayan bırı bıle zıplasa dans etse mekık çekse illakı zayıflar
bunlardan bırını yada ıkısı gun ıcınde mutlaka yapmak gerekyıor
Bende ayni seyi hissediyorum. Hic bu kadar fazla kilom olur diye dusunmezdim, kilo vermekte zor gelmiyordu. SImdi yanliz yasiyorum ve skilinca aklima yemek yemek geliyor, mutlu ediyordu beni :) ama giydigim hicbirsey yakismiyor simdi, kurtulmak istiyorum fazlaliklardan. Birlikte basaralim bunu. Bende yilbasina kadar versem super olur, acele etmeden kendimizi bunaltmadan basaralim. Cuma basliyoruz, olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?