15 kilo vermek isteyenler .....

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .. :)
adım Büşra 69 kiloyum boyum : 160
2 sene önce 82 kiloydum 1 senede 69 kiloya düştüm. 1 senedir de kilomu koruyorum.
ben artık 60 hatta 55 olmak istiyorum :)

onun harıcınde
yeşil çay mutlaka ıciyorum hıc degılse kahvaltıda mutlaka yağ yakıyo çunku
2,5-3 lıtre su (yemeklerden sonra 1 saat içmem
kahve yada nescafe metebolızma hızlandırır sade içersen tabı gunde bır bardak içiyorum
iş çıkışı erken inip 30 dka yürüyorum
akşam yemekten sonra 20 dakka esımle kopek gezdırıyoruz bahaneyle yavaşta olsa yuruyoruz
bu arada masa başı çalışıyorum çoook oturuyorum oyuzden arka tarafa gecıp sabah ogle akşam 250 kere oldugum yerde zıplıyorum bu rakam artcak
zıplamak çok zayıflatıyo bilgin olsun

meyve çok yıyemıyorum karpuz kavun çok tatlı şeker var ıcınde
en ıyısı yesıl elma
çook canım tatlı ısterse domdurma en ıyısı

senın yesaklar guzel onların hıcbırını yeme kızartma makarna pılav bunlar bır sure hayatımızda olmucak. vaktınde yedıklerımıze sayalım.evdeysen mutlaka 1 saat yuruyuse cık hergun.evde zıpla hopla muzık ac oyna

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .. :)
adım Büşra 69 kiloyum boyum : 160
2 sene önce 82 kiloydum 1 senede 69 kiloya düştüm. 1 senedir de kilomu koruyorum.
ben artık 60 hatta 55 olmak istiyorum :)

hoşgeldın canım daha once nasıl zayıflamıştın neler yapmıştın

benım sıkıntım bır hafta guzel rejım yapmısken hafta sonu gelen arkadaşlar sayesınde dıyetı bozmam. oyuzden bır sure yeme ıcme zamanlarında gorusmucem kımseyle :)) ozellıkle kahvaltıya arkadaşlar gelırse receldı kaymaktı dayanamıyorum yıyorum

Yaa kizlar burdayım
Aaa ancak bir hafta kalacak misafirlerim var,dun geldiler
Ben bugun ipin ucunu azicik kaçırdım ( kusura bakmayin azicik bozdum
Ama cook kaçırmak istemiyorum o yuzden biraz dikkat edicem
Yeni arkadaşlara merhabaaaa
Meraketmeyin hep birlikte basaracaz

deryaizm verdigin öneriler çok güzel bende oturarak çalışıyorum 5 kilo vermek istiyorum umarım olur
takip ediyorum önerilerinide uyguluyorum teş.

hoşgeldın canım daha once nasıl zayıflamıştın neler yapmıştın
3 ay spor salonuna gittim sadece bir kilo verebildim. sporu bıraktım diyetisyene gittim bir ayda 5 kilo verdim. onuda bıraktım çalışmaya başladım :) 3 katlı bir şirkette çalışıyorum gün boyu sürekli merdivenleri kullandım. sabah kahvaltı da domates salatalık peynir zeytin közlenmiş biber yeşilçay olarak yemege başladım. Ara öğünümde üç adet kuru incir yiyordum.Öğlenleri ekmek yemiyordum kesinlikle her öğünde mutlaka yogurt tüketiyodum yada salata yiyordum. gün içerisinde genelde saat üç gibi iki fincan yeşilçay içiyordum 4 gibi yeşil elma yiyordum tabi bu yeşil elmayı yada incirleri zamana yayarak yani bir saat içerisinde tüketiyodum. akşamları da ekmek yemeden yemek ölçüsü 6-8 kaşık olacak şekilde yemeğimi yiyordum.
Eylül 2012de bu düzeni kurdum 82 kiloydum 2013 haziranında 69u gördüm ve bir senedirde aynı kilomdayım 67 65 de oldum ama tekrar geri aldım. şimdi 59 kilo olmak istiyorum. ama bi türlü yapamıyorum.

niye yapamayasın canım bak ne guzel vermıssın. olayıda çözmussun. biliyorum bazen ınsan umutsuzluga kapılıyo daha once yaptıgı şeyı yapayacakmıs gıbı gelıo. aynı seylere devam et 10 kılo sunun surasında verdıkce hevesleneceksın tekrardan. yılbaşına kadar beşlı rakamları gorursun ve bu sene artık kılo derdınden kurtulursun önumuzdekı seneye artıkk bu sıkıntıyı taşımayalımmmm

tek istediğim inan bu ya :) bayrama kadar veririm diye plan yapmıştım ama olmadı. İstiyorum vermeyi ama tam odaklanıp veremiyorum

tek istediğim inan bu ya :) bayrama kadar veririm diye plan yapmıştım ama olmadı. İstiyorum vermeyi ama tam odaklanıp veremiyorum

bak bakımlı ol saçını yap makyajını yap topuklu gıy yanı bıraz bakımlı ol. ben bazen çok salarım kılo yuzunden sankı kılolu ınsanın hıcbırseye hakkı yokmus gıbı ama bazende eserler bana bakım yaparım, ogunlerde kılo verme ıstegım artar kendımı guzel gordukce yanı. bak bır hafta zorunlu da olsa ıstemeye ıstemmeyede olsa eskı dıyetıne başla. bır hafta sık dısını tartıta eksılenı gorunce ınan heveslı bır sekılde yapmaya baslıcaksın.
ben tartılıyorum tartıda azalmıs gorunce salona gıdıp mekık çekesım zıplayasım hoplayasım gelıyor :)

ya benım yaşım olmuş 29 bana abla dıyolar dolmuş ta yolda sinir oluyorum. 2 sene once kımse abla demıyodu sımdımı abla olduk. kılo arkadaşım kılooo en guzel yıllarımız kılo derdıyle gecıyo. bir gri kotum var 63 falandım onu gıydıgımde ahhhhh bı onu gıysem bı onu gıysemmmm .senınde varsa oyle zayıfken gıydıgın birşey çıkar ortaya yada bir foton varsa ben telefona duvar kagıdı yaptım ıbretlık koy yanı :) hatta ben 92 ye çıkmıştım o fotom ekran koruyucu 92 olmadan oncede 57 kıloyken foto var oda duvar kagıdım :))

ya bırak ya başlıcam musafırlerıne yolla artıkkk onlar yuzunden kılo veremıyon spor yapamıon bu ney ya

deryaizm verdigin öneriler çok güzel bende oturarak çalışıyorum 5 kilo vermek istiyorum umarım olur
takip ediyorum önerilerinide uyguluyorum teş.

saol canım...
olur tatlım inşallahh oturana zor oluyo okadarkı kalkasım gelmıyo bazen yerımden ama bahaneyle kalk sende,,su için kalk dosya için kalk hatta sandalyede yapılcak hareketler var çaktırmadan yap sende
göbeğini çek bırak kalçalarınıda aynen :))

iki gündür yapmaya çalışıyorum. burdan da paylaşırım yediklerimi hatalı gördüğün yeri söylersen sevinirim :)
Sen neler yapıyosun kaç kilosun nasıl veriyosun?

canım ben sık sık az ye şeklınde yıyorum ben 92 den 73 e kadar dustum 1 sene kadar saldım oturarak ıse basladım yedım yedım ama en fazla 4 kılo aldım. yanı kalıcı bır dıyet olduguna ınanıyorum.

benım yaptıklarım daha oncede yazmıstım alıntı yaptım

sabah gözlerımı açar açmaz koca bır bardak su.. ıcıne bırkaç damla lımon hiçte sevmem ama bı dıkışte ıcıyorum
sonra işyerıne gelıyorum 2 çeşit kahvaltı yapıyorum hangisini canım çekerse
biri 1 dilim bugday ekmegı peynır domates yeşilçay
yada 2 -3 yumurta ustune peynır serpıstırıyorum omlet
ve mutlaka kırmızı pul bıber (metebolızma hızlandırıyor)hemen ardından yeşil çay

ara ben bu ogunde acıkırsam ara yapıyorum. genelde aşagıdakılerden biri oluyor
lıght süt yada nescafe içine süt bıraz krema yokkkkk
yada bır çay bardagı leblebı 2 kuru kayısı acayıp tok tutar
yada hıccc bısey yoksa dıyet bıskuvı son çare ama mutlaka yıceksın mıden boş kalmıck

öğlen
sebze ve yogurt ekmek yemem ıstersen kuçuk bır dılım yıyebılırsın
yada haşlanmıs yada ızgara tavuk yanına yogurt (yogurt çooook önemlı az yağlı yada lıght al yağ yakıyo acayıp ben 92 den dustum yogurt ve süt çok yardımcı oldu bence

ara
lıght süt yada nescafe içine süt bıraz krema yokkkkk
yada bır çay bardagı leblebı 2 kuru kayısı acayıp tok tutar
yada hıccc bısey yoksa dıyet bıskuvı son çare ama mutlaka yıceksın mıden boş kalmıck
akşama kadar 2 ara ögun yapabılırsın

akşam iş çıkısı 30 dakka yuruyorum
yedıde ben ısten cıktıgım ıcın ancak 8 de yemek yıyebılıyorum en ıyısı 7yı gecırmemek
salata yada çorba yada gene tavuk ne varsa yıyorum ne pışmısse ama ekmek yemıyorum yıne yanına bol yogurt

gece çok acıkırsan sut yada yogurt yıyebılırsın

iki gündür yapmaya çalışıyorum. burdan da paylaşırım yediklerimi hatalı gördüğün yeri söylersen sevinirim :)
Sen neler yapıyosun kaç kilosun nasıl veriyosun?

denıze gırmek
bısıklet surmek
yuruyus yapmak
zıplamak
bence bunlar en kolay spor hangısını yapabılıyorsan evden hıc cıkmayan bırı bıle zıplasa dans etse mekık çekse illakı zayıflar
bunlardan bırını yada ıkısı gun ıcınde mutlaka yapmak gerekyıor

:) haklısın hareket şart. kalıcı olarak vermek gerek uzun sürüyo ama sonrasında hüsrana uğramıyosun en azından :)

ben de sizin yazdıklarınızı okuyunca tıpkı ben dedim kısa zamanda 22 kilo aldım ve ben de daha 30 yaşındayım ve bekarım..Kilo vermem şart hem de en az 17 kilo..ben de sizinleyimmmm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…