15 kilo vermek isteyenler .....

valla senin menüler tam ideal diyet.
ben kahvaltıda diyet de öğlen işte tabldot usulü yiyorum. mesela bugün
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dlm kepek ek., 1 bardak süt, söğüş salatalık domates
öğlen: yoğurtlu makarna, domates çorba, patates yemeği
akşam: ızgara tavuk, salata, yoğurt, 1 haşlanmış patates (düşünüyorum)
yemekten 1-2 aaat sonra meyve yerim artık.
aralarda bi şey bulup yiyemiyorum gündüz.evden de getiremedim 3 gündür. bi alışveriş lazım zaten.
yağ ve tuzu eser miktarda koyuyorum artık. işte tuz hiç eklemiyorum zaten.
benimki de iyi de mi?

ama ama akşam yemezsem ne zaman yicem ben meyveyi? off çok üzüldüm şimdi.
neyse tamam yemem bari. salatalık falan atıştırırım artık

kahvaltın guzel canım
yalnız patates iyi bişey degılkı neden yıyorsun. bak bence sen şöyle yap
öğlen makarna yeme çorba ve az patates yemegı ye yogurt varsa yanına bol yogurt ye
akşamda ızgara tavuk,salata ve yogurt süperrrr o patetesin hiç işi yok ordaaa
ara öğün yapman lazım canım kuru kayısı al leblebı al ((sütlü kahvede içebilirsin ))dıyet bıskuvı al (bıskuvı son care)
şekersız ve tuzsuz yaşama zorda olsa alıştım bende galıba. şeker kolaydıda tuzda zorlandım ama ınsan gerçekten alışıyomus

ama ama akşam yemezsem ne zaman yicem ben meyveyi? off çok üzüldüm şimdi.
neyse tamam yemem bari. salatalık falan atıştırırım artık

canım, çok canın çekerse ye de bı dılım ye...
erik falan olsa kalorısı açısından daha ıyı ama sımdı ne yıcen karpuz kavun şeftalı çok şekerlı gıbı gelıyo bana akşam ustu yesen daha guzel. aralarda mesela

evet haklısın patates bana da pek iyi görünmedi de, yani dün akşam da ne yapacağımı bilemedim. hep sebze vardı evde, eti de dondurucudan çıkarmamışım. sebze çok kolay acıktırıyor, eşimi de soktum diyete, hemen pes etmesin diye yapıverdim patatesi.
aman zaten dün akşam çok saçma şeyler yedik.
patlıcanı ızgara yaptım tost makinesinde hangi akla hizmet bilmem, çok feci oldu. tavsiye etmiyorum.(evde vardı, diyet öncesi, artık yapmam lazımdı bozulmadan) közleseydim ya da yemek yapsaydım keşke.
biberler de böyle cansız cansız yatıyorlardı poşette, domates desen o da perişan.
ben de biber, domates, sarımsak hepsini doğradım, az yağ tuz koydum kapadım ağzını, yani işte öyle bi şey.
haşlanmış patates biraz tutar dedim. fikrim ordan geldi. dünden kalan 2 patates var. yememiz lazım. ama bundan sonra pek yapmam dediğin gibi.

valla ben kılo yapacak şyleri eşime kaktırıyorum:) onlar daha kolay verıyo
ben ona makarna yaptım yanına ızgara tavuk ven sadece tavugu yedım napalım

Meraba ben cok uzun zamandir üyeyim fakat hep okudum ilk defa yaziyorum.bugün bende tartildim 79:700 kiloyum ben bu 2012 nisan ayina kadar 36 beden bir bayandim kullandigim haplar ve yasadigim bir tramvadan sonra 20 kilo aldim bugün karar verdim tekrar zayiflamaya eski resmimi karsima koydum o kadar fark varki sanki resimdeki baskasi ama arkadaslar ben size uzun diyet listesi yazamicam cünkü ben diyet yapamiyorum ve diyet yapan herkesin belirli bir süre motivesini kaybettigini ve insan ömür boyu diyet yapamayacagi icin birakinca hemen verilen kilolarin geri alindigini biliyorum.ve ben Kursa yazildim hergün degisik spor plani var mesala bugün pilates var ve kendime trampolin siparis verdim yarin geliyor.ben metobolizmami hizlandirarak hareketli yasayarak kilo vercem trampolin vucudun sIKIlasmasi selülitlerin gitmesi icin günde 15 dakka yeterliymis tabi ben zayiflamakta istedigim icin sabah öglen aksam 15 dakka yaparak 45 dakka yapacagim metobolizmami hep calisir tutacagim bu planin Kilomu basda yazdim sonuclari paylasacagim

Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????
bende varımmm naptınız gencler zayıflayabıldınız mı

pılatesın baya etkısı oluyor benım bı tanıdık pılatesle baya kılo vermıstı ben de ne spor yapsam dıye dusunuyorum aksam galıba mekık şınav falan yaparım malum göbeğin gitmesi gerek
App Store de Fitness programi var indir istersen ben indirdim yapiyorum göbek icin bacak icin bak bir ben memnunum

App Store de Fitness programi var indir istersen ben indirdim yapiyorum göbek icin bacak icin bak bir ben memnunum
Aslinda sorun azim kilo vermek icin arastirdimiz zamani kilo vermek icin harcasaydik hepimiz zayiflardik simdiye ama dedigim gibi ben tek spor la zayifliyacagim diyet her zaman hüsran oldu ve her seferinde koca bir hayal kirikligi insan ömür boyu diyet yapamaz diyeti birakinca verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun piyasadaki haplar gibi ben ne diyet nede hap tavsiye etmiyorum

canım hogeldın resımlerını gordum sımdıde hoş görünüyorsun..
diyeti liste şeklınde degılde o an karar verıyorum bende genelde sonucta ne yıyp ne yemıyecegımızı bılıyoruz. seçenek varsa ortada en kalorisizini seçeriz. zıplamayı trambolınsız yapıyorum çok duydum bende butun vucudu çalıştırıyormus gerçektende yoruyo ınsanı. sadece goguslerım acıyo tutarak zıplıyorum bende:)

dediğin gibi şu bılgısayar basında kılo verme araştırmasını 1 senedır yapıyorum okuyorum okuyorum oturuyorum o şekıldeydı yanııı. ama artık ofiste bıle terlesemde iğrenc gözuksemde zıplayıp gelıuyorum arka tarafta.

ben 92 den 73 e düştüm sağlıklı beslenerek. ve 1 ssene yapmadım çoook oturdum çok yedım sıgarayı bıraktım sadece 4 kılo aldım yanı kalıcı bır beslenme az ye sık ye.

hadı bakalım gazamız mubarek olsun:)

aaa ciddeen mı hemen ındırıyorum bakıyorum suan

hoşgeldin pazartesi tartılma gunumuz unutmayın.
hafta sonu özellikle bennnn arkadaşlarla ailelerle kahvaltılar yapıp kendımizi kaybetmeyelım..
ben yuruyuş yapıcam üstüne denıze gırıcem akşamda airobik yapıcam ve 77 den dusuk bır sekılde pazartesı buraya yazıcammmm söz :)

arkadaşın dugunu var hıç gıdesım yok yarın herkezın karısı zayıf herkez zayıf bı ben dolma gıbı
gıydıklerımde yakışmıo kılo alıp vermekten kıyafetımde yok dogru dusgun çok mutsuzum çok ((((

iç bacaklarım çok lamburlumbur bırde bel altım simit gibi o bölgeler ıcın tavsıyenız varmı

bu arada masa başı oturanlar ıcın saat başı kalkıp en azından
aşagıdan yukarıya dogru tum kaslarınızı kasın dıyo on sanıye falan
once alt bacak on sanıye sonra bırak sonra ust bacak sık bırak sonrapopo sık on sanıye bırak dıyoooo başladım bugun :) hem kımse ne yaptıgınızı anlamaz bıle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…