- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
valla senin menüler tam ideal diyet.günaydın
dunkı menum
sabah su içmeyı unuttum
kahvaltı ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına peynır domates ve acı pul bıber tostt ohhhh mis gibidi
yanına yeşil çay
öğlen
3 yumurta omlet yanına bol yogurt pul bıberlı
ara
2 kuru kayısı bır avuç leblebı
ara 2 kaşık yogurt
akşam
tavuk ızgara ve yogurt
yürüyüş yapmadım evde tepındım hopladım zıpladım bacak hareketlerı yaptım
dün proteın agırlıklı oldu bugun akşam sebze yerım artık
pazartesi tartılma günüüü unutmayın hafta sonuda yemeyın çokkkkk
ama ama akşam yemezsem ne zaman yicem ben meyveyi? off çok üzüldüm şimdi.süpersinnn. söyleme boşverr mılletın çenesı hıc durmazzz. karnım agrıyo de tokum de sımdı yedım de vs vs
bu arada şekerlı meyveler çok tuketmeyelım bende dun kavum yedım ama meyvelerı çok masum sanma helekı yemekle beraber yememelıyız. akşam meyve yeme artık
canım çok şekerlı meyve ısterse tarcın ekerek cok az yıyebılırsın tarcın şekerı dengelıyo
valla senin menüler tam ideal diyet.
ben kahvaltıda diyet de öğlen işte tabldot usulü yiyorum. mesela bugün
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dlm kepek ek., 1 bardak süt, söğüş salatalık domates
öğlen: yoğurtlu makarna, domates çorba, patates yemeği
akşam: ızgara tavuk, salata, yoğurt, 1 haşlanmış patates (düşünüyorum)
yemekten 1-2 aaat sonra meyve yerim artık.
aralarda bi şey bulup yiyemiyorum gündüz.evden de getiremedim 3 gündür. bi alışveriş lazım zaten.
yağ ve tuzu eser miktarda koyuyorum artık. işte tuz hiç eklemiyorum zaten.
benimki de iyi de mi?
ama ama akşam yemezsem ne zaman yicem ben meyveyi? off çok üzüldüm şimdi.
neyse tamam yemem bari. salatalık falan atıştırırım artık
evet haklısın patates bana da pek iyi görünmedi de, yani dün akşam da ne yapacağımı bilemedim. hep sebze vardı evde, eti de dondurucudan çıkarmamışım. sebze çok kolay acıktırıyor, eşimi de soktum diyete, hemen pes etmesin diye yapıverdim patatesi.
aman zaten dün akşam çok saçma şeyler yedik.
patlıcanı ızgara yaptım tost makinesinde hangi akla hizmet bilmem, çok feci oldu. tavsiye etmiyorum.(evde vardı, diyet öncesi, artık yapmam lazımdı bozulmadan) közleseydim ya da yemek yapsaydım keşke.
biberler de böyle cansız cansız yatıyorlardı poşette, domates desen o da perişan.
ben de biber, domates, sarımsak hepsini doğradım, az yağ tuz koydum kapadım ağzını, yani işte öyle bi şey.
haşlanmış patates biraz tutar dedim. fikrim ordan geldi. dünden kalan 2 patates var. yememiz lazım. ama bundan sonra pek yapmam dediğin gibi.
Bu zayif halim
bende varımmmArkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????
Ben bugün basladim aksam 18:00 de pilatesim varbende varımmmnaptınız gencler zayıflayabıldınız mı
pılatesın baya etkısı oluyor benım bı tanıdık pılatesle baya kılo vermıstı ben de ne spor yapsam dıye dusunuyorum aksam galıba mekık şınav falan yaparım malum göbeğin gitmesi gerekBen bugün basladim aksam 18:00 de pilatesim var
App Store de Fitness programi var indir istersen ben indirdim yapiyorum göbek icin bacak icin bak bir ben memnunumpılatesın baya etkısı oluyor benım bı tanıdık pılatesle baya kılo vermıstı ben de ne spor yapsam dıye dusunuyorum aksam galıba mekık şınav falan yaparım malum göbeğin gitmesi gerek
Aslinda sorun azim kilo vermek icin arastirdimiz zamani kilo vermek icin harcasaydik hepimiz zayiflardik simdiye ama dedigim gibi ben tek spor la zayifliyacagim diyet her zaman hüsran oldu ve her seferinde koca bir hayal kirikligi insan ömür boyu diyet yapamaz diyeti birakinca verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun piyasadaki haplar gibi ben ne diyet nede hap tavsiye etmiyorumApp Store de Fitness programi var indir istersen ben indirdim yapiyorum göbek icin bacak icin bak bir ben memnunum
aaa ciddeen mı hemen ındırıyorum bakıyorum suanApp Store de Fitness programi var indir istersen ben indirdim yapiyorum göbek icin bacak icin bak bir ben memnunum
Aslinda sorun azim kilo vermek icin arastirdimiz zamani kilo vermek icin harcasaydik hepimiz zayiflardik simdiye ama dedigim gibi ben tek spor la zayifliyacagim diyet her zaman hüsran oldu ve her seferinde koca bir hayal kirikligi insan ömür boyu diyet yapamaz diyeti birakinca verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun piyasadaki haplar gibi ben ne diyet nede hap tavsiye etmiyorum
aaa ciddeen mı hemen ındırıyorum bakıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?