hoşgeldin şuan kaç kılosun boy kaç
250 sabah 250 ogle zıpladım çok şükür:)
Hoşbuldum canım :) maalesef şuan 81.2 kiloyum boyum 166
olsun canım bu son olsun. bırdaha bu rakamları görmicezzzzzz :))
süpersin canım zorlama kendını yavaş yavaş ilerlicez hemen arttırma emi[/QUOTE
akşamda bi 250 zıplarım inşllah yürüme fırsatı bulamıyorum çünkü :)
inşallah canım zaten bu kilolara alışık değilim ki 56 kiloydum 81 oldum36 bedendim 44-46 oldu
selam,
sabah nerdeyse bozuyordum diyeti, şeytan kafamı bulandırdı ama, neyse ki deffettim başımdan, arkadaşlar peynirli çiğ börek yapmışlar, (hem de fabrikada, şaştılar iyice, müdürlere yapmışlar da) bana da bi tane geldi, ama nası güzel duruyo anlatamam.
(diyetteyim diye söylemiyorum kimseye bu arada, sonra yok onu ye, bunu yeme vs ağızlarında sakız olmiyim diye) çok kahvaltı yaptım, tıka basa doluyum, yoksa kaçırır mıyım falan bi dolu saydım, ama ucundan da azıcık aldım hani anlamasınlar falan diye.
yani ilk mücadelemi kazandım diyorum.
sabah şu tost ekmeği ama kepeklisinden 2dilim kızarmış ekmek, 4 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, salatalık domates falan, 1 bardak da süt. ya yazınca çok gibi geliyo insanın gözüne ama değildi gerçekten.
öğlen de, yarım kepçe çorba, azıcık bulgur, 1 parça ızgara tavuk ve 1 salkım üzüm yedim (şansıma diyet menüsü gibi öğle yemeği çıktı bugün)
akşam bakıciz artık. ama ben diyete başladım, "oldum" havaya girdim yani.
ha ben de bu arada evli, kilolu, çocuksuzum.
31 yaşımı bitirdim, 32'ye girdim, 75kg'yi geçtim 77'ye dayandım. boy desen 165.
haftaya bakalım ne kadar düşücem?
ah ahhh kıymetını bılememısız ben 57 kıloyken ufacık gobegım cıksa ay ne sısmanım derdım . biri atıyorum 65 kılo musun dedıgınde yok 90 nım derdım. ne yuksekkkk rakam dımı ama oldum 92 ye kadar cıktım. mafettım kendımı.. vücudum çatladı. şimdi zayıflayınca sertte olmucak vucut çok spor yapmamız lazım yoksa pelte gıbı sarkcazzz
ha ben de bu arada evli, kilolu, çocuksuzum.
31 yaşımı bitirdim, 32'ye girdim, 75kg'yi geçtim 77'ye dayandım. boy desen 165.
haftaya bakalım ne kadar düşücem?
evet kendimi ancak ikna edebildim. başlamam gerektiğini bilip bir türlü başlayamıyordum ama bu sefer azmettim.canım sen de yeni başladın herhalde diyete..Benim bugün 4.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?