15 kilo vermek isteyenler .....

selam,
sabah nerdeyse bozuyordum diyeti, şeytan kafamı bulandırdı ama, neyse ki deffettim başımdan, arkadaşlar peynirli çiğ börek yapmışlar, (hem de fabrikada, şaştılar iyice, müdürlere yapmışlar da) bana da bi tane geldi, ama nası güzel duruyo anlatamam.
(diyetteyim diye söylemiyorum kimseye bu arada, sonra yok onu ye, bunu yeme vs ağızlarında sakız olmiyim diye) çok kahvaltı yaptım, tıka basa doluyum, yoksa kaçırır mıyım falan bi dolu saydım, ama ucundan da azıcık aldım hani anlamasınlar falan diye.
yani ilk mücadelemi kazandım diyorum.
sabah şu tost ekmeği ama kepeklisinden 2dilim kızarmış ekmek, 4 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, salatalık domates falan, 1 bardak da süt. ya yazınca çok gibi geliyo insanın gözüne ama değildi gerçekten.
öğlen de, yarım kepçe çorba, azıcık bulgur, 1 parça ızgara tavuk ve 1 salkım üzüm yedim (şansıma diyet menüsü gibi öğle yemeği çıktı bugün)
akşam bakıciz artık. ama ben diyete başladım, "oldum" havaya girdim yani.

ha ben de bu arada evli, kilolu, çocuksuzum.
31 yaşımı bitirdim, 32'ye girdim, 75kg'yi geçtim 77'ye dayandım. boy desen 165.
haftaya bakalım ne kadar düşücem?

inşallah canım zaten bu kilolara alışık değilim ki 56 kiloydum 81 oldum 36 bedendim 44-46 oldu

ah ahhh kıymetını bılememısız ben 57 kıloyken ufacık gobegım cıksa ay ne sısmanım derdım . biri atıyorum 65 kılo musun dedıgınde yok 90 nım derdım. ne yuksekkkk rakam dımı ama oldum 92 ye kadar cıktım. mafettım kendımı.. vücudum çatladı. şimdi zayıflayınca sertte olmucak vucut çok spor yapmamız lazım yoksa pelte gıbı sarkcazzz

süpersinnn. söyleme boşverr mılletın çenesı hıc durmazzz. karnım agrıyo de tokum de sımdı yedım de vs vs
bu arada şekerlı meyveler çok tuketmeyelım bende dun kavum yedım ama meyvelerı çok masum sanma helekı yemekle beraber yememelıyız. akşam meyve yeme artık
canım çok şekerlı meyve ısterse tarcın ekerek cok az yıyebılırsın tarcın şekerı dengelıyo

ha ben de bu arada evli, kilolu, çocuksuzum.
31 yaşımı bitirdim, 32'ye girdim, 75kg'yi geçtim 77'ye dayandım. boy desen 165.
haftaya bakalım ne kadar düşücem?

benı mı tarıf ettın ne
evlı çocuksuz yaş 30 a dayandı kılo 77 boy 1,65 :)

tartılma gunumuz cumaydı ama pazartesı sabah yapalım. cumartesı pazar gevserız sonra olurmuuu her pazartesı sabah gelısmelerı yazalım. aç karna ve kıyafetsız mumkunse

aynen canım kıymetini bilemedikkk ne yazık aaa hahh diyorum ben de 60 olmamalıyım derken 80i çoktan geçtim.Dediğin gibi çok azmetmemiz,spor yapmamız gerekli

....dünki menum....
sabah suuuu
işe geldigimde
tam bugday ekmegı domates peynır yeşılçay
ara 2 dıyet bıskuvı
oglen tavuk ızgara yanına bol yogurt
ara
ayran
ara
nescafe sade
akşam
menemen ekmek bi yudum tabagı sıyırmak ıcın :)
yemekten bı saat sonra 40 dakka yuruyus
dukkanda sabah ogle akşam 250 zıpzıp
2,5 litre suu

he bide kavun yedım azda degıldı .. sonra 40 dakka yuruyus ona gıtmıstır işallah :)

günaydın
dunkı menum
sabah su içmeyı unuttum
kahvaltı ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına peynır domates ve acı pul bıber tostt ohhhh mis gibidi
yanına yeşil çay
öğlen
3 yumurta omlet yanına bol yogurt pul bıberlı
ara
2 kuru kayısı bır avuç leblebı
ara 2 kaşık yogurt
akşam
tavuk ızgara ve yogurt
yürüyüş yapmadım evde tepındım hopladım zıpladım bacak hareketlerı yaptım
dün proteın agırlıklı oldu bugun akşam sebze yerım artık
pazartesi tartılma günüüü unutmayın hafta sonuda yemeyın çokkkkk

ya bi şey söylicem de yanlış anlamayın.
benimle aynı dertte olanları gördükçe içime huzur doluyor.
oh diyorum tek ben değilim bu dertte olan diyorum!
yani acılar paylaştıkça azalır gibi bir şey mi bu?

canım sen de yeni başladın herhalde diyete..Benim bugün 4.günüm
evet kendimi ancak ikna edebildim. başlamam gerektiğini bilip bir türlü başlayamıyordum ama bu sefer azmettim.
gece midem boş uyuyorum, o bile kendimi rahat hissettirdi.
ayak ve bacaklarım sürekli şişiyordu azıcık ayakta kalsam, hemen yoruluyordum. hep kilodan işte, ayak aynı ayak ama taşıdığı yük sürekli artıyor. midemde de rahatsızlıklar çok zaten, nefes almam bile güçleşiyordu şişliğinden. hiç böyle dertlerim yoktu benim. her eden kendine edermiş ya öyle gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…