Bnce menün fazla değil canım.2 kurabiye kalori olarak sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ama tatlı isteğini arttırabilir.afyet olsunnSlm kızlar
Kahvaltı
2 dilim ekmek
KKK peynir
1 biber
Öğlen 1 kepçe sulu kofte (2 patates dilimi vardi)
Aksam
200 gr kadar tavuk sote
2 küçük kurabiye
Ya kaçamak siz olmuyor.Arkadaş araba almıştı onu kutlamak icin okula börek etimek tatlısı ve kurabiye getirmişti. Hain bu insanlar valla ya.
30 dak.yuruyus okula gidip dönecem Aksan 5 den sonra kurs koymuşlar.
Bende geçen hafta hiç spor yapamadım canım yarın gidecem inşallah ama ara verdim zorlanırimHanımlar hepimiz spor yapmakta zorlanıyoruz bu ara (geçmiş onu gösteriyor)ama hareket etmemiz şart kızlar.ben geçwn haftaki +yı vermeye çalışıcam bu hafta.zor gibi duruyor ama pes etmiyorum cumaya kadar çok sıkı devam etmem lazım.sporsuz olunca daha çok yiyip artı çıkıyoruz moralmen çöküş yaşıyoruz hadi kızlar biraz hareket!!!!! Yapabiliriz
Canım benimde 67 ve 65ti barajlarım.şimdi de 63ü geçmekte zorlanıyorum.ama dediğin gibi şeker orucu ve hamurişi olmazsa gitmemesi imkansız..başaracağız ben inanıyorum.bu hafta iyi başladık Allah'ın izniyleBende geçen hafta hiç spor yapamadım canım yarın gidecem inşallah ama ara verdim zorlanırim
Sanki. Bende artıdaydım ve kiramadigim 65 barajım var şeker orucu ile verecez bence
Menün çoook iyi canım.kesin eksi getirir maşallahMENÜM
7.30
iki yum
1 dilim ekmek
1 kibrit k peynir
1 zeytin
1 çeri dom.
dereotu,marul,kuzu kulağı,nane
14.00
ıspanak
yoğurt
6 adet yer fıstığı
18.30
yoğurtlu kereviz salatası
su 2.5 lt yatana kadar 3lt geçmeye çalışacağım
spor birazdan yürüyüşe çıkacağım
OLSUN BU HAFTA DAHA SIKI SARILIRSIN DIYETE. BEN DE COK KAÇAMAK YAPTIM BIR DE DIRENÇ VAR BURDAN SONRASI ZOR GIDECEKSürekli ivir zivir tatlı yedim canım ya sporu da ihmal ettim bu aksam yapacağım artık yeter
OHH miss çok guzel gecırmıssın gununu darısı bundan sonrakı gunlere olsunBugün 2.5lt su içtim.yatmadan 3 olur.sporumu da yaptım.şeker ve hamurişi orucumda 3.günümm
bence yıne ıyı arkadaşım ıradelıymıssın yanı onca seyın ıcınde 2 kurabıye süpersın. tutmussun kendını ben cok zorlanıyorumSlm kızlar
Kahvaltı
2 dilim ekmek
KKK peynir
1 biber
Öğlen 1 kepçe sulu kofte (2 patates dilimi vardi)
Aksam
200 gr kadar tavuk sote
2 küçük kurabiye
Ya kaçamak siz olmuyor.Arkadaş araba almıştı onu kutlamak icin okula börek etimek tatlısı ve kurabiye getirmişti. Hain bu insanlar valla ya.
30 dak.yuruyus okula gidip dönecem Aksan 5 den sonra kurs koymuşlar.
Teşekkür ederim canım. Amiiinn diyorumOHH miss çok guzel gecırmıssın gununu darısı bundan sonrakı gunlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?