15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben sabah iyiyim de ama akşam yemeklerinde kendimi tutamıyorum .

Kizlar ben sabah iyiyim de ama akşam yemeklerinde kendimi tutamıyorum .
Sabah Çok yesende birşey olmaz akşama erir gider. Önemli olan akşam az ve erken yemen canım. Gündüz çok iştah olmıyor az yiyor insan. O hataya düşme. Özellikle kahvaltını çok iyi yap. Akşama kan şekerin düşmesin. Sonra da akşamı hafif geçir ve dayan. Dayandığın aç uyuduğun her akşam zayıflıyorsun demektir ve sabah zayıfladığını hissedince daha mutlu uyancaksın

Ben bu hafta 1 kg almışım ya motive düşğk birileri beni motive etsin

Çok haklısın aslında. Tutmayim kendimi

Kizlar bana bi yardimci olun 15 mart 102.9 dum yediklerimi harfien buraya yaziyorum kacamak yapmiyorum 103.7im bugun ben eksileri gormeye calistikca kilom artio
17 subat son adetim pko var her ay duzenli adet olmuyorum ödem olabilir mi??
Az kalori alip da kilo vermemek mumkun degil. Kilo veriyorsun bence ama bu bazi sebeplerden dolayi tartiya yansimiyor

Gunaydin ladies 2 gundur tartida sabit gordukten sonra bugun sonunda 400 gr eksik ciktim 69.9a 800 gr kaldi

Ayy ben bunlafi yesem kilooo alirimm. Cok fazla benim bunyem icin.

Kizlar bana bi yardimci olun 15 mart 102.9 dum yediklerimi harfien buraya yaziyorum kacamak yapmiyorum 103.7im bugun ben eksileri gormeye calistikca kilom artio
17 subat son adetim pko var her ay duzenli adet olmuyorum ödem olabilir mi??
su ne kadar içiyorsun? Su çok güzel ödem attırıyor.

77 kiloyum. Hersabah limonlu su kahvalti kuru kayisi azicik peynir yumurta bol yesillik. Ve yaninda galeta. Oglen kucucuk tabak sebzw yemegi yogurt. Aksam genellikle ton balikli salata ya da wt ve bol bol su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…