Sabah Çok yesende birşey olmaz akşama erir gider. Önemli olan akşam az ve erken yemen canım. Gündüz çok iştah olmıyor az yiyor insan. O hataya düşme. Özellikle kahvaltını çok iyi yap. Akşama kan şekerin düşmesin. Sonra da akşamı hafif geçir ve dayan. Dayandığın aç uyuduğun her akşam zayıflıyorsun demektir ve sabah zayıfladığını hissedince daha mutlu uyancaksınKizlar ben sabah iyiyim de ama akşam yemeklerinde kendimi tutamıyorum .
Çok haklısın aslında. Tutmayim kendimiSabah Çok yesende birşey olmaz akşama erir gider. Önemli olan akşam az ve erken yemen canım. Gündüz çok iştah olmıyor az yiyor insan. O hataya düşme. Özellikle kahvaltını çok iyi yap. Akşama kan şekerin düşmesin. Sonra da akşamı hafif geçir ve dayan. Dayandığın aç uyuduğun her akşam zayıflıyorsun demektir ve sabah zayıfladığını hissedince daha mutlu uyancaksın
Az kalori alip da kilo vermemek mumkun degil. Kilo veriyorsun bence ama bu bazi sebeplerden dolayi tartiya yansimiyorKizlar bana bi yardimci olun 15 mart 102.9 dum yediklerimi harfien buraya yaziyorum kacamak yapmiyorum 103.7im bugun ben eksileri gormeye calistikca kilom artio
17 subat son adetim pko var her ay duzenli adet olmuyorum ödem olabilir mi??
Ohaaa naptın sen yaaa dicek bişey bulamıyorum. İnsan sabit gelir en azından bir kilo nedir yaaaBen bu hafta 1 kg almışım yamotive düşğk birileri beni motive etsin
Her gün tartılma artık canım cumaya kadar bekle.. Benim de 69.9 400 gr var.Gunaydin ladies 2 gundur tartida sabit gordukten sonra bugun sonunda 400 gr eksik ciktim69.9a 800 gr kaldi
Ayy ben bunlafi yesem kilooo alirimm. Cok fazla benim bunyem icin.Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
7-8 zeytin
Domates biber ve yeşillik
3 ince dilim tam buğday ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Öğle
1 kase çorba
Yarım ekmek tost
Ara
Sade sütlü tarçınlı türk kahvesi
Akşam
1 tabak etli sebze yemeği
2 kaşık pilav
Sınırsız salata ve yoğurt
3lt su
su ne kadar içiyorsun? Su çok güzel ödem attırıyor.Kizlar bana bi yardimci olun 15 mart 102.9 dum yediklerimi harfien buraya yaziyorum kacamak yapmiyorum 103.7im bugun ben eksileri gormeye calistikca kilom artio
17 subat son adetim pko var her ay duzenli adet olmuyorum ödem olabilir mi??
neler yapıyorsun mesela. anlatır mısın? yanlışı buluruz belki. Bir de kilon kaç1 haftadir rejimdeyim. Gram gitmemis. Yaa cok sinirim bozuldu cokk
Gunde 3 hatta 4 lt buluyor su cok iciyorum gunde 1 fincanda sade turk kahvesi muhakak iciyorum yani vermemem imkansiz tartiyi balkondan asagiya aticamsu ne kadar içiyorsun? Su çok güzel ödem attırıyor.
Meraktan catliyorum tartilmayinca ama denicem tartilmamayi :)) senin de cok az kalmiss sonraki kilo bildiriminde 69larda oluruz umarimHer gün tartılma artık canım cumaya kadar bekle.. Benim de 69.9 400 gr var.
Evet haftaya cumaHaftaya cuma mi tarti gunumuz o gune kadar tartilmak istemiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?