- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Gitmemesi ilginc listen guzel gorunuyor77 kiloyum. Hersabah limonlu su kahvalti kuru kayisi azicik peynir yumurta bol yesillik. Ve yaninda galeta. Oglen kucucuk tabak sebzw yemegi yogurt. Aksam genellikle ton balikli salata ya da wt ve bol bol su.
Canim yesilcay icebilirsin metabolızmayi hizlandiriyor gunde 2 fincan ideal77 kiloyum. Hersabah limonlu su kahvalti kuru kayisi azicik peynir yumurta bol yesillik. Ve yaninda galeta. Oglen kucucuk tabak sebzw yemegi yogurt. Aksam genellikle ton balikli salata ya da wt ve bol bol su.
hakikaten çok ideal. Yağ oranlarına falan dikkat edebilirsin. Bir de aynı şeyleri yesen bile değişik tarifler de etkili olabilir77 kiloyum. Hersabah limonlu su kahvalti kuru kayisi azicik peynir yumurta bol yesillik. Ve yaninda galeta. Oglen kucucuk tabak sebzw yemegi yogurt. Aksam genellikle ton balikli salata ya da wt ve bol bol su.
Kızlar sıkıntı mi var sitede hem hata veriyor
Ben aynı devam küçük iki kaçamak var ama nefsimi korqltmek adına bir şey demiyorum kendime:) diğer türlü ileride patlama yaşıyorum :)
Haklısın dün biraz fazla kaçırdım özellikle ekmeği umarım önceki gün hiç ekmek yememiştir neyse bugün umarım daha iyi olurAyy ben bunlafi yesem kilooo alirimm. Cok fazla benim bunyem icin.
reğlin yakınsa su tutmuşsundur. suyu içmeyip içmeyip bırden içmeye başladıysan oda su tuturuyo vucudaBen bu hafta 1 kg almışım yamotive düşğk birileri beni motive etsin
afıyet olsun ekmek yemedin mi? çok güzel başlangıç olmuş hafif afıyet olsunGünaydın kızlar
1 kayisi
1 bardak su
Haşlanmış yumurta
nane
kuzu kulağı
Günümüz aydin olsun kızlar
afıyet olsun ekmek yemedin mi? çok güzel başlangıç olmuş hafif afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?