15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
77 kiloyum. Hersabah limonlu su kahvalti kuru kayisi azicik peynir yumurta bol yesillik. Ve yaninda galeta. Oglen kucucuk tabak sebzw yemegi yogurt. Aksam genellikle ton balikli salata ya da wt ve bol bol su.
Gitmemesi ilginc listen guzel gorunuyor

kilonun sabit kalması çok sinir bozucu benim tüm motivasyonum düşüyor iki gündür ben de hiç verememiştim ve öğünlerimde birkaç değişiklik yaptım bu sabah eksi çıktım, bence sen de birkaç değişiklik yapabilirsin. akşam yemeğini 6-6 bucuk gibi yiyip günün geri kalanını sıvıyla geçirmeyi dene mesela altop

77 kiloyum. Hersabah limonlu su kahvalti kuru kayisi azicik peynir yumurta bol yesillik. Ve yaninda galeta. Oglen kucucuk tabak sebzw yemegi yogurt. Aksam genellikle ton balikli salata ya da wt ve bol bol su.
Canim yesilcay icebilirsin metabolızmayi hizlandiriyor gunde 2 fincan ideal

Kızlar Çarşamba başladık diyete Çarşamba tartılsak daha iyi olmaz mı ?
15 mart-69.7
16 Mart-69.5
17 mart(bugün)-68.8
Sanırım regl den dolayı bu kadar çok oldu

hakikaten çok ideal. Yağ oranlarına falan dikkat edebilirsin. Bir de aynı şeyleri yesen bile değişik tarifler de etkili olabilir
mesela ben yumurtayı haşlanmış yiyordum hep. 2 gündür menemenle yedim, daha doyurucu ve etkisini de gördüm. yağsız ve tuzsuz yiyorum. Su normal günde 2 bardak anca içerdim, 1.5 lt içince farketti.

Bugun degistirdim listeyi. Sabah yarim simit incir ve kuru kayisi ve turk kahveai bol bol su. Oglen yogurt yiycem. Ve lemlebi. Aksam bol limonlu acili mercimek corbasi.pes etmiycem.

Kızlar sıkıntı mi var sitede hem hata veriyor

Ben aynı devam küçük iki kaçamak var ama nefsimi korqltmek adına bir şey demiyorum kendime:) diğer türlü ileride patlama yaşıyorum :)

Evet ya site zirt pirt hata gösteriyo, kilolarimizla cökerttik sanirim

dur ben ne demeye gelmistim heeeh tamam buldum.. Savunun ben geliyoruuumm doktorum spora izin verdiii, leslie meslie hepsini bitiricem hepinizi gecicem

Kızlar sıkıntı mi var sitede hem hata veriyor

Ben aynı devam küçük iki kaçamak var ama nefsimi korqltmek adına bir şey demiyorum kendime:) diğer türlü ileride patlama yaşıyorum :)

Ben de kacamak yaptim bugun, o kadar da kucuk sayilmaz hem de aksami bi corba salatayla atlatabilirim umarim.

An itibariyle aksam yemegimi de yemis bulunuyorum
Kahvalti
2adt haslanmis yumurta
2 adet salatalik ve 1 adet domates

Ogle
1/8 dilim yesil elma

Aksam
1kase mercimek corbasi
1kase ispanak yemegi
1kase yogurt
Gun icinde 2 lt su ictim yatana kadar 1 lt daha icicem

Sabah sporum
30 dk yuruyus+kosu
40 squat
30mekik

Gece yatmadan oncede aynen sporumu yapmayi planliyorum

merhabaa kizlar nasilsinizz :)

hemen menumu yaziyorum yorumlari bekliyorumm :))

sabah
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
5 tane yesil zeytin

aksam
kuru fasulye
1 tabak bulgur pilavi
ayran

MENÜM
sabah 8.00
1 haş. yumurta
3 dilim peynir
7 yeşil zeytin
3 ceviz
3 gün kurusu
3.00
ayran
küçücük yerli muz
akşam
17.30
iki parça kuzu tandır
salata ayran
su 1.5 lt

zlar ben doğru düzgün yediklerimi yazamadım girip oğlum halen rahatsız.
1 kilo verdim 64 e indim
bugun kaçamak yaptım lakın

sabah
2 dilim tbekmeği
domates sos
şekersiz çay

öğlen yumurtalı kaşarlı pidee maleseff

akşam yemegı yemıyecegım acıkırsam kahve içecegım dibek kahveside 75 kalorıymiş içmeyecegım daha

Ben bu hafta 1 kg almışım ya motive düşğk birileri beni motive etsin
reğlin yakınsa su tutmuşsundur. suyu içmeyip içmeyip bırden içmeye başladıysan oda su tuturuyo vucuda
sebze ve proteıne agırlık verırsen hemen gıdıyo
helekı buharda pişmiş brokolı 2 gun aksamları brokolı yedım hemen farkettı kılom

Sabah
yumurta
nane kuzu kulağı

Ara
Türk kahvesi
Elmalı kurabiye

Öğle
balık
salata
Sutte patates

Aksam
5 köfte

kızlar gündüz internet yoktu yazamadım.
Sabah tartıldım 65.5 kiloydum. sabah yoğurt yedim akşam bademli pilav ve tavuk yedim. bugün yürüyüş de yaptım bakalım yarın sabah kaç olacağım =)

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Maydonoz
5 Fındık

Öğle
1 kase tarhana çorbası

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yoğurtlu bakla

Bugün öğle arasında yöneticim kahve yaptırdı bizlere yanında da bitter çikolata ikram etti öyle güzel öyle tatlı ikram etti ki hayır diyemedim.
Bu akşam spora gitmeyeceğim ama leslie yaparım 2 ya da 3 mile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…