15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben 2 gün önce squat yaptım ama üst bacağımdan dolayı merdiven inip çıkamıyorum. o kadar ağrım var ki. Haftada 3 gün pilatese gidiyorum orda bile hareketleri yapamadım. Ben bıraktım squatı.
Sen plateste yapiyorsun canim ikisi agir olabilir. Plateste cok etkili o bile yeter bence.
Dun ve onceki gun ben de ayni durumdaydim bugun iyiyim sukur sanirim alisinca agri azaliyor.

Sen plateste yapiyorsun canim ikisi agir olabilir. Plateste cok etkili o bile yeter bence.
Dun ve onceki gun ben de ayni durumdaydim bugun iyiyim sukur sanirim alisinca agri azaliyor.
Canım ben ağrı yapınca vazgeçtim. Zaten her gün yürüyüşte yapıyorum. Heralde bu yeter, teşekkürler yorumun için..
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de sürekli tartıya çıkıyorum ama bu hafta cumaya kadar kendimi tutacağım. İnşallah güzel bir sürpriz yaşarım.

senin ne kadar çok misafirirn geliyor yahu. akraba mı çok?

Sevenim çok sağolsunlar çıkamıyorum diye geliyorlar işte bana da iyi geliyor ama bi de boğazımı tutabilsem. Başka sorun yok.
Benim hiç akrabam yok burda. En yakını 6 saat uzakta. Arkadaşlar, eşimin akrabaları falan işte. Arada bebek görmeye gelenler oluyor. Havalar çok soğuktu gelemeyen çok daha.

Canim ben yuruyusun hemen arkasindan yapiyorum isinma hareketketine gerek kalmiyor

Sağol canım ben de lesliden sonra tekrar bi deneyeyim.. Dr yapabilirsin dikişlerin iyileşmiştir dedi bakalım tekrar deneyeyim.

22 Mart 2017 spor listesi

Anka_misali => leslie 3 mil + 10 squat

Belki akşam yatmadan 1 mil daha yaparım yaparsam eklerim.

Kizlar benim squattan sonra agrim olmadi hic, yaparken sonlara dogru bacaklarim agirlasiyor ve bittikten sonra güzelce esneme hareketleri yapinca rahatlasiyolar. Tavsiye ederim sizede gayet kus gibi geziyorum hee ama sertlesmelerim oldu baya simdilik kalinlasmada yok :)

22 MART SPOR LİSTESİ

1.Anka_misali => leslie 3 mil + 10 squat
2.hifa_bera 50 squat 50 bacak egzersizi Leslie 1 mil
3.kakaovanilya: 35 dk yürüyüş

sporumu ekledim ama hava çok güzel diye biraz daha yürüyesim geldi, birazdan yine çıkıcam :))

22 MART SPOR LİSTESİ

1.Anka_misali => leslie 3 mil + 10 squat
2.hifa_bera 50 squat 50 bacak egzersizi Leslie 1 mil
3.kakaovanilya: 35 dk yürüyüş
4.Korhilalp: 48dk Leslie 3 mil+ 15 dk karın egz.

Kahv.
yarim simit
2 haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Öğlen
Kalan yarım simit ve 7 zeytin
Aksam 16 .30
5 parca tavuk
Patlıcan salata
2 dilim Afyon lokumu
Toplam 2 lt şu
Regl oncesi tatlı krizi benim ki aman sizler yapmayın. Zaten bu gün gün kurusu ve kuruyemis yemedim onların yerine saydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…