Ooooo çok iddialı hadi bakalımBugünkü kilom 72,2
15 Mayıs hedefim 62
Ahaha ruyanda görürsün ben de burdayım bi kere34 kişiden 25 kişi bildirim yapmış
Oohhhhhhhh 9 kişi elendi
Yuppppiiiiii gelecek hafta da 9 kişi elense böyle böyle bi anka ile ben kalsam anka zaten sonucu ooooo ben birinci oldummmmm
Bugünkü sporumOoooo çok iddialı hadi bakalım
54 olsun canımayperest senin 15 mayıs hedefin kaçtı canım. Akşam listeyi duzenlerken ekleyeyim.
boylarımızda yakınmış inşallah hedefe ulaşırızboyum 1.60 cnm
Merhaba ben bildirim yapamadım. Kusura bakmayın. Şehir dışındaydım bu akşam geldim . Sabah tartılıp bildirim yapsam olur mu?Nazra_
Yagmureylul
altop
@mdn9o
Mavikelebek0
sedaaaaaaaaa
E erayde
Newkaya
waterlilyage
aybuss
arkadaşlar listede adınız yok. acaba bildirim yaptınız araya mı karıştı. ya da bildirim yapamayacağınıza dair bilgi verdiniz mi?
devam edecek misiniz? listeden çıkarayım mı?
cevap yazarsanız sevinirim...
devam etmek istiyorsan olur tabii.Merhaba ben bildirim yapamadım. Kusura bakmayın. Şehir dışındaydım bu akşam geldim . Sabah tartılıp bildirim yapsam olur mu?
yok yavrum hiç bi sıkıntı yok. 6 ay geçti üstünden acımıyor falan. 3 aylıkken denemiştim acımıştı ama. şimdi bişey yok şükürayperest sen sezaryen olmadın mı mekik acıtmıyor mu
ilk ucumuze kocaman tebriklerrevettttt 1. hafta sonuçlarımız belli olmuştur..
Bluelight14 1,8 kilo vererek 1. olmuştur
@yesa1 1,2 kilo vererek 2. olmuştur..
incitanesi_ 1,3 kilo vererek 3. olmuştur
arkadaşlarımızı tebrik ediyorum harikasınız
Kilo alan ve sabit çıkan arkadaşlara 1. uyarıyı gonderiyorum
yok yavrum hiç bi sıkıntı yok. 6 ay geçti üstünden acımıyor falan. 3 aylıkken denemiştim acımıştı ama. şimdi bişey yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?