olabilir canım benim daha ilk senin 3 müş yani benim annemde 3 sezaryen olmuş hala bi zorlamada acıyor diyor.. çok zorlama daha yeni sayılır senin ki canım sıkıntı olmasın.benim 3. olduğundan mı kilom çok olduğundan mı anlamadım ki squat yaparken falan acıyor.
Evet devam edicem. Sabah erkenden bildiririm. sevgilerdevam etmek istiyorsan olur tabii.
şimdi yemden yatarsan sabaha mutlu ve zayıflamış uyancaksın yersen uyurkende mutsuz olcan sabahta mutsuz ve suçlu hissetceksin. başka şeylerle oyalan kahveni içmişsin zaten sütte içebilirdin sadece. yat uyu benceCook aciktimmm sutlu nescafe yaptim kendimee. Dun gece ve bu gece asiri derecede aciktim, kendimi zor tutuyorum
Aynen pisman olucam onu dusunerek tutuyorum kendimi zaten, ben cok gec uyuyorum dayanicam bir sekilde kararliyimşimdi yemden yatarsan sabaha mutlu ve zayıflamış uyancaksın yersen uyurkende mutsuz olcan sabahta mutsuz ve suçlu hissetceksin. başka şeylerle oyalan kahveni içmişsin zaten sütte içebilirdin sadece. yat uyu bence
Ben de açım. Ve belli ki çocuklar da uyutmayacakAynen pisman olucam onu dusunerek tutuyorum kendimi zaten, ben cok gec uyuyorum dayanicam bir sekilde kararliyim
canim kac yasindalar senin cocuklar merak ettimBen de açım. Ve belli ki çocuklar da uyutmayacak
ilk 3 sırrını paylaşsın
ayperest iyi fikir canım
@Bluelight14yesa @incitanesi_ çok rica etsek sırlarınızı paylaşır mısınız?
hahaha canim cok üstüne gitme ama ankakuşun
hahaha canim cok üstüne gitme ama ankakuşun
valla keşke beni de böyle gaza getiren biri olsa yaa bu kadar lafi yesem adriana lima olurum valla :))Haklısın aslında canım
Zaten gram verememiş bi de ben vurmayim :)
Teşekkür ederim kızlar C cranial senin çok kilon kalmamış canım tebrikler kaçla baslamistin.Yeni
Kızlar merak ediyorum boylarınız kaç öğrenme amaçlı
Hadi buradan devam edelim
1. Tevafuk55: 1.72
2. Kitkurdu 1.75
3. ayperest 1.63
4.eylul7158 1.60
5.kakaovanilya 1.65
6.@Evlimutluanne / 1.73
7.Bluelight14:1.65
8.traylaylay :1.70
9.anka_misali: 165
10. hifa_bera: 1.60
11.cranial :1.69
12.korhilalp:1.62
Yesayı sana veriyorum. Al seni adriana Lima yapsın.valla keşke beni de böyle gaza getiren biri olsa yaa bu kadar lafi yesem adriana lima olurum valla :))
canim kac yasindalar senin cocuklar merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?