15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 3. olduğundan mı kilom çok olduğundan mı anlamadım ki squat yaparken falan acıyor.
olabilir canım benim daha ilk senin 3 müş yani benim annemde 3 sezaryen olmuş hala bi zorlamada acıyor diyor.. çok zorlama daha yeni sayılır senin ki canım sıkıntı olmasın.

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Cook aciktimmm sutlu nescafe yaptim kendimee. Dun gece ve bu gece asiri derecede aciktim, kendimi zor tutuyorum

Cook aciktimmm sutlu nescafe yaptim kendimee. Dun gece ve bu gece asiri derecede aciktim, kendimi zor tutuyorum
şimdi yemden yatarsan sabaha mutlu ve zayıflamış uyancaksın yersen uyurkende mutsuz olcan sabahta mutsuz ve suçlu hissetceksin. başka şeylerle oyalan kahveni içmişsin zaten sütte içebilirdin sadece. yat uyu bence

şimdi yemden yatarsan sabaha mutlu ve zayıflamış uyancaksın yersen uyurkende mutsuz olcan sabahta mutsuz ve suçlu hissetceksin. başka şeylerle oyalan kahveni içmişsin zaten sütte içebilirdin sadece. yat uyu bence
Aynen pisman olucam onu dusunerek tutuyorum kendimi zaten, ben cok gec uyuyorum dayanicam bir sekilde kararliyim

24 MART SPOR LİSTESİ

1.kakaovanilya: 40 dk. yürüyüş
2.cranial: 1 saat yürüyüş + 75 squat (6. gün)
3.Bluelight14: leslie 5 mil
4. Yesa1 leslie 2 mil + 75 squat (6. Gün)
5. hifa_bera: 1 mil leslie + 50 squat(6. gün) + 30 dk yürüyüş
6.korhilalp:1 sa tempolu yürüyüş
7.tevafuk55: 1saat 15 d (step,yer hareketleri ve plates topu hareketleri)
8.marlin18= 2 buçuk saat yürüdum
9.aquarius24: leslie 3 mil + 75squat
10. ayperest : 30 dk bisiklet , 70 squat (5.gün) , 120 mekik
11. anka_misali=leslie 3 mil
12. Nesibenil: 45 dk koşu bandı + 16 dk kondisyon bisikleti + 200 iç 200 dış bacak egzersiz+ 60 yarım mekik

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
1 dilim tb ekmek
1 bardak yeşilçay
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Öğle
Kıymalı yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tbekmek
Akşam
4 yk Kereviz yemeyi
4yk erişte
1 kase yoğurt
Ara
Sade türk kahvesi

Teşekkür ederim kızlar C cranial senin çok kilon kalmamış canım tebrikler kaçla baslamistin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…