15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5.5 aylık. 7 ve 8 yaşındalar. 7 yaşındaki sıkıntılı çıldırmak uzereyim oynatmaya az kaldı
Masallah Allah bagislasin. Ortanca cocuklarla hep özel ilgilenilmeli diye düsünüyorum:) genelde onlar sıkıntılı olur araya kaynadıkları için, yada yıllardır en küçük kalıp sonra yerlerini kaptırdıklarını düşünürler. Allah kolaylık versin:)

Teşekkür ederim kızlar C cranial senin çok kilon kalmamış canım tebrikler kaçla baslamistin.
canım ben uzun zamandir ayni kiloda ve ayni vücut tipindeyim bir ileri iki geri gitmekten sıkıldım bende duygusal açlık oluyor buna son vermek için burdan devam etmek istiyorum insallah sizler sayesinde basarabilirim :)

Yesayı sana veriyorum. Al seni adriana Lima yapsın.
yesa beni adriana lima yapcan mi kizzz :))

Sağol canım. Ben de ortancayım :)))

4 MART SPOR LİSTESİ

1.kakaovanilya: 40 dk. yürüyüş
2.cranial: 1 saat yürüyüş + 75 squat (6. gün)
3.Bluelight14: leslie 5 mil
4. Yesa1 leslie 2 mil + 75 squat (6. Gün)
5. hifa_bera: 1 mil leslie + 50 squat(6. gün) + 30 dk yürüyüş
6.korhilalp:1 sa tempolu yürüyüş
7.tevafuk55: 1saat 15 d (step,yer hareketleri ve plates topu hareketleri)
8.marlin18= 2 buçuk saat yürüdum
9.aquarius24: leslie 3 mil + 75squat
10. ayperest : 30 dk bisiklet , 70 squat (5.gün) , 120 mekik
11. anka_misali=leslie 3 mil
12. Nesibenil: 45 dk koşu bandı + 16 dk kondisyon bisikleti + 200 iç 200 dış bacak egzersiz+ 60 yarım mekik
13.@Evlimutluanne /15 dk koşu 25 dk kondisyon bisikleti 50 mekik 20 squat 100 yan dambıl çalışması

24 MART SPOR LİSTESİ

1.kakaovanilya: 40 dk. yürüyüş
2.cranial: 1 saat yürüyüş + 75 squat (6. gün)
3.Bluelight14: leslie 5 mil
4. Yesa1 leslie 2 mil + 75 squat (6. Gün)
5. hifa_bera: 1 mil leslie + 50 squat(6. gün) + 30 dk yürüyüş
6.korhilalp:1 sa tempolu yürüyüş
7.tevafuk55: 1saat 15 d (step,yer hareketleri ve plates topu hareketleri)
8.marlin18= 2 buçuk saat yürüdum
9.aquarius24: leslie 3 mil + 75squat
10. ayperest : 30 dk bisiklet , 70 squat (5.gün) , 120 mekik
11. anka_misali=leslie 3 mil
12. Nesibenil: 45 dk koşu bandı + 16 dk kondisyon bisikleti + 200 iç 200 dış bacak egzersiz+ 60 yarım mekik
13.@Evlimutluanne /15 dk koşu 25 dk kondisyon bisikleti 50 mekik 20 squat 100 yan dambıl çalışması

Çok azimlisin bence olacak

5.5 aylık. 7 ve 8 yaşındalar. 7 yaşındaki sıkıntılı çıldırmak uzereyim oynatmaya az kaldı
Allah bağışlasın canım. Ne güzel doğum kilolari gidiyor desene suoer bir karar olmuş canım

Yarım paket çubuk kraker yedim baya acıktım artık kafam dönmeye başladı sinirle.

@ayperest iyi fikir canım

Bluelight14 yesa @incitanesi_ çok rica etsek sırlarınızı paylaşır mısınız?
en önemlisi yemeği erken kesmek
2.gün içinde aktif olmaya çalışıyorum
3. düzenli uyku çok önemli;sadece gece ve uykudayken bizi zayıflatan hormonlar var (12 de uyumuş olun en geç)
4.gece krizlerini minimumla atlatmaya çalışıyorum
5. ekmek çok nadir yiyor,protein ihtiyacını mutlaka almaya özen gösteriyorum
6.disiplin şart

Süpersin canım.
Uyku kısmı çok doğru aslında ama ben gün doğmadan uyuduğum zaman karlı sayıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…