- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
Masallah Allah bagislasin. Ortanca cocuklarla hep özel ilgilenilmeli diye düsünüyorum:) genelde onlar sıkıntılı olur araya kaynadıkları için, yada yıllardır en küçük kalıp sonra yerlerini kaptırdıklarını düşünürler. Allah kolaylık versin:)5.5 aylık. 7 ve 8 yaşındalar. 7 yaşındaki sıkıntılı çıldırmak uzereyim oynatmaya az kaldı
canım ben uzun zamandir ayni kiloda ve ayni vücut tipindeyim bir ileri iki geri gitmekten sıkıldım bende duygusal açlık oluyor buna son vermek için burdan devam etmek istiyorum insallah sizler sayesinde basarabilirim :)
Yesayı sana veriyorum. Al seni adriana Lima yapsın.
Sağol canım. Ben de ortancayım :)))Masallah Allah bagislasin. Ortanca cocuklarla hep özel ilgilenilmeli diye düsünüyorum:) genelde onlar sıkıntılı olur araya kaynadıkları için, yada yıllardır en küçük kalıp sonra yerlerini kaptırdıklarını düşünürler. Allah kolaylık versin:)
kesinlikle öyle spor ruh halimizi acayip etkiliyor insallah hep spor yapabilecek sağlıkta oluruz :)Spor yaptıkça kilo vermesemde kendimi daha sağlıklı mutlu ve pozitif hissediyorum
ahahah potmu kırdım? :)Sağol canım. Ben de ortancayım :)))
Yok canım ne potu.... Allah kolaylık versin demişsin ona sağol dedim ben... Okuyunca değişik olmuşahahah potmu kırdım? :)
Çok azimlisin bence olacakcanım ben uzun zamandir ayni kiloda ve ayni vücut tipindeyim bir ileri iki geri gitmekten sıkıldım bende duygusal açlık oluyor buna son vermek için burdan devam etmek istiyorum insallah sizler sayesinde basarabilirim :)
yesa beni adriana lima yapcan mi kizzz :))
Allah bağışlasın canım. Ne güzel doğum kilolari gidiyor desene suoer bir karar olmuş canım5.5 aylık. 7 ve 8 yaşındalar. 7 yaşındaki sıkıntılı çıldırmak uzereyim oynatmaya az kaldı
İnşallah bakalım canım. Vermiştim aslında doğum kilolarını. Doğumdan sonra 66 a düşmüştüm ama geri aldım maalesef.Allah bağışlasın canım. Ne güzel doğum kilolari gidiyor desene suoer bir karar olmuş canım
Dur canim sakin ol ve yavasca o elinde kalan yarim paketi yere koy, derin deriiin nefes al nefes veer. Sabah oldugunda hersey gecicek. :)Yarım paket çubuk kraker yedim baya acıktım artık kafam dönmeye başladı sinirle.
insallah canimm kilolarimiz da yakinmis baya sen neler yapiyorsun genel olarak :)Çok azimlisin bence olacak
en önemlisi yemeği erken kesmek@ayperest iyi fikir canım
Bluelight14 yesa @incitanesi_ çok rica etsek sırlarınızı paylaşır mısınız?
en önemlisi yemeği erken kesmek
2.gün içinde aktif olmaya çalışıyorum
3. düzenli uyku çok önemli;sadece gece ve uykudayken bizi zayıflatan hormonlar var (12 de uyumuş olun en geç)
4.gece krizlerini minimumla atlatmaya çalışıyorum
5. ekmek çok nadir yiyor,protein ihtiyacını mutlaka almaya özen gösteriyorum
6.disiplin şart
Yesayı sana veriyorum. Al seni adriana Lima yapsın.
Yok anam atılmıyor da satılmıyor da yapıştıYaaaaaaaaaaaaaaa aaa bananeeeeee gitmicem işte gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?