- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 18
- 36
Ayy cok. Lezzetli geldi kısa zamanda deneyecem inşallahNiyetli olanların orucunu Allah kabul etsin. Herkesin kandili mübarek olsun kızlar.
Birkaç gündür giremedim, yazamadım. Bugün sabah bi tarif denedim sizinle paylaşmak istiyorum. Geçen gün sütüm kesildi ben de lor peyniri yaptım. Sabah da kahvaltıda o lordan salata yaptım. Hem çok lezzetli oldu hem de tok tuttu
Birazcık lor peynirine, 1 küçük domates, salatalık, dereotu. Maydanoz ve zeytinyağ karıştırdım. Yanına bir de haşlama yumurta. Ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum normalde çok güzel bi ikili oldu.
Belki sizde yaparsınız diye paylaşayım dedim
Amin canımmm.Allah kandili hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin hepimizeRegaip kandilimiz mübarek olsun canlarım ettiğiniz duaları, yaptığınız ibadetleri Rabbim kabul etsin
MENÜM
7,45
1 yumurta
3 çatal peynir
1 marul
3 zeytin
1 dilim tam buğday
15.45
6 kuru üzüm
5 fındık
1745
2 fırın baget
salata
alinazik
su 3 lt
Hep tane olmaz biraz da hamuduyla götürmek lazım1745 tane ne yedin yanına yazmamissin
Ama böyle olmaz ki arkadaşlar
Hep tane olmaz biraz da hamuduyla götürmek lazım
yemeyceeeemOhhhh Ohhh kitkurdu da elendi ahh bi de bluelight14 yese 1745 tane bir şeyler
ben varım,nasıl yapczkizlar hep beraber hamurisi orucu yapalim mi
Neden 45 geçe gerçekten canım. Çok arada kalmamış mı. Buçuk olur tam olur neden 45 çok merak ettimMENÜM
7.45
1 yumurta
3 çatal peynir
1 marul
3 zeytin
1 dilim tam buğday
15.45
6 kuru üzüm
5 fındık
17.45
2 fırın baget
salata
alinazik
su 3 lt
22.00 e aldık son bildirimi canım. Ama 22.00 den sonraya kalma olur muYarın ki kilo bildirimini akşam saat 9 gibi yapsam olur mu aceba yoksa sabah mı yapmam lazım.
Evde tartı yokta malesef ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?