15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

ya hayir gitme degmez
sadece ararsa soyleyecegini soyle
alay et kir onu !
ama davet edip gidersen ne malum o seninle dalga gececek
yada yine densiz bir laf edip kustahlasmayacak?
bosver derim..
ararsa alayci bir sekilde konus..
"gecen dedigin aklimdan cikmadi, sen bu erken gelmelerine caremi buldun yoksa
herkesi kendin gibi onursuzmu sandin.. ben evliligin kutsalligina inanip ayrilmak istememistim
ama bu onursuz davranislarindan dolayi o kadar rahat ve mutluyum ki sadece sana aciyorum"
gibisinden damardan vur..

:)) çoook güldüm erken gelmene çare mi buldun ha? Ayy süpersiniz :)) aslında daha tam karar vermedim bakalım belki giderim..Ama bundan sonra aramaz ki beni adam istediğini alamayacağını anladı niye arasın ki..

anladm cnm.

bence yemege gitme burda plan yapıosun ama evdeki hesap çarşıya uymaz tatlım..sen ona su verip kalkmayı düşünüyosun.ama o gece boyunca senle dakga gecip sinirlendirirse sen kahrolup bozulup kalkıp gideceksin ya,o senin onla gece geçirmeye meraklı olup gittigini ama seni aşagıladıgı için yapmadıgını düşünecek.ve belkide bunu kullanıp seni dahada sinir edecek daha sonrları.ben olsam gitmezdim..plan tersine işleyebilir erkek bunlar cnm şeytanlarrr

Son düzenleme:

bu da bi görüş doğru söylüyorsunuz aslında yemek konusunda kararsızım dediğim gibi sizin görüşünüzü de dikkate alacağım teşekkürler :)

kızlar beni delirten ne biliyomusunuz böyle iki üç hafta önce içkiye yeniden başladım kalbimin zarı incelmiş yani hastayım kötüyüm moduna girdi herif en sonunda da böyle bi isteği patlattı bende dedim kendimce herhalde geri dönmek istiyor da acındırıyor kendini filan yok Allahım adamın derdine bakın yaa

sonracığıma bakın salaklığı ben sana aşığım diyor senden sonra biri tabi kii olacak ama uzun sürecek diyor ama barışmaya da yanaşmıyor ha bu adama ne yaptın da adamın inadı tuttu diyeceksiniz inanın bu kadarını hak edecek bi şey yapmadım Allahım sen bana sabır ver hayatımdan çıkmasına bi şey kalmadı 15 şubat çabuk gelsin yaa

yoo hiçte öle düşünmedik cnm..inadı da tutsa bir insan bukadar p.ç olmaz..kanında var bunun biran önce kurtulun hiç bişeyde yapmayın derim.su olayınıda unutun anlayacak birine benzemiyo neden ugraşasınızki...

p.ç ne güzel yazmışsınız elinize sağlık ben konuşurken hala salağım ya arama beni tabii bu da vicdanla alakalı bi konu sen de o kadarda vicdan yok dedim onun üzerine söz verdi aramıyor ben senin kadar güçlü değilim üzülüyorum böyle konuşunca filan dedim de insafa geldi zahmet oldu ş...zzz

o zaman yemek için ben aramayım da bi daha ararsa öyle bi şey derse kabul edeyim o zaman su olayını yapayım daha iyi

hic normal insan yokmu yaa
bune bicin teklif
allahindan bulsun
ertesi sabah herkez yolunaymis

sen de başkasına sözüm var şekerimm deseydin.
diycem ama daha boşanma olmamış.namus meselesi yaparlar odun milleti.
sakın sinir olduğunu belli etme amacı odur zaten.mahkemede bunu bile kullanabilirsin.bir daha aramaya kalkarsa sesini falan kaydet delil olsun.uzak durma cezası ya da tazminat falan olur belki.

:)) aklıma gelmedi diyecem ama bunu o kadar duygusal bi şekilde soruyor ki adam ben bi kaç saat geçtikten sonra aydım cvbının vermiştim gerçi ama yaptığının ne kadar büyük bi terbiyesizlik olduğunu geç farkettim :113:

bence hiiççç sinirini bozma gerek yok. belki gerçekten dönmek istiyordur, yanlış anlamış olabilirmisin ki.ya da o kendini yanlış anlatmıştır ay ne bileyim erkekler lafı döndürüp dolaştırınca yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar.

yok malesef boşanma davamızdan 3 gün önce buluşalım diyor şe...zin iyi bir niyeti olsa daha erken bi tarih söylerdi bana sinirlerimi bozmayım da ne kadar bozmayım bunları hak edecek bir günahım varmış demek ki Allah başıma böyle bir dengesizi gönderdi

öyle düşünme canım yaa
senin için en hayırlısı neyse o olsun.zor günler yaşıyorsun şimdi inşallah allah tez zamanda yüzünü güldürür

hakkında hayırlısı olsun bundan sonra hayatında herşey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…