- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.851
- 1.123
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
Uyandırdık seni. Ablalık böyle işte. Kocaman öpüyorum. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.Gidip yüzüne tukeresim geldi birden bu kadar tepki alınca tokat yemiş gibi bişey oldum
Amin bende öpüyorum teşekkür ederim :*Uyandırdık seni. Ablalık böyle işte. Kocaman öpüyorum. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.
Babam var . Fakat sevgisi yok . Belki de o yüzdendir bilemiyorum
Şaka mı yapıyorsun 2 katin15 - 29
Peki teşekkür ederimHepimiz ergen olduk hepimiz yapacağımızı dusunmedigimiz seyler yaptik canim. 15 yasimdayken herseyi biliyorum zannediyordum. İyi ki o zamanki aklimla geri donulmez hatalar yapmamisim diyorum simdi. Sen de lutfen dikkatli ol hayatini mahvetme. Baba sevgisi gorecegim diye yagmurdan kaçıp doluya tutulma
ben 15 yaşındayken 30 yaşındaki insan, bir ayağı çukurda gelirdi. :)Amin bende öpüyorum teşekkür ederim :*
Ahh be küçügum cok kucuksun çook. O 29 yasindaki hiyarin cevresinde kendi yasiti bayan yok mu ? Sana kardes gozuyle bakmaliydi daha miniciksin. Bir sapikla karsi karsiyasin.15 - 29
Sadece bir kaç kez konuştuk yanaşması mi gerekiyor yani ??Kafanı karıştıracak kadar yanaştı bu adam yani??
Ne'ci bu vatandaş?
İnşallah fake'dir
Herkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ... ARAMIZDA BİSEY YOK ! SADECE İLERİDE OLABİLİR Mİ DİYE KONUYU AÇTIM TEKRAR DİYORUM ARAMIZDA HERHANGİ BİSEY YOOOOKKKK!!!!
Okumak veya bişey yazmak zorunda değilsin . Çok tuttum kendimi tutmaya da devam edeceğim . Rica ediyorum . Bir daha benim konularıma en ufak bir yorum dahi yazmaUmarım konu az sonra kapanır. Bu siteye de bi yaş sınırı gelse mi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?