15 yaş farkı lütfen akıl verin

Ben bu insanlardaki olgunum tavırlarını, bir an önce büyüme isteklerini anlamıyorum
Her şey yaşında güzel onun için her şeyi öyle yaşamak lazım. Yani ben olgunum 20 yaşında gibi düşünüyorum aslında deyip 20 küsür yaşında yaşanacak şeyleri yaşamamak lazım. Konu Sahibi zaten burda verdiğiniz cevaplardan anlaşılıyor yaşınızın insanı olduğununuz. Sürekli bir tutturmuşsunuz ortada daha bişey yok diye. Eeee insanlar da olmasın zaten diye yazıyor ve örnekler veriyor. Hem nerdeyse 30 yaşına gelmiş biri sizinle nasıl uzun bir muhabbeti paylaşabilir şu an. Ne konuşabilirsiniz? Jenerasyon ayrı kafa yapısı ayrı istekler ayrı hayaller ayrı bilgiler ayrı evlilik bekleme süresi ayrı....üstelik adam da sapıkk

Mantikli biriysen eger sacma oldugunu anlarsin bu durumun. Kendi yasitlarinla takilmayi sevmiyosan kendinden 4 5 yas buyuk birini bul 15 yas degil. Baba sevgisi gormemis olabilirsin ama baskalarindan da baba sevgisi bekleme kimse veremez o sevgiyi zaten. Uzun iliski icinde yasin kucuk degil mi zaten takil gec daha kimler cikicak karsina 20 den sonra dusun uzun iliskileri.

Üni okumickmısın 25 yasında iş güç sahibi olsan adam 40 olcak nasıl beklicek seni yada sen hayatını birine heba ediceksin

Babam var . Fakat sevgisi yok . Belki de o yüzdendir bilemiyorum

Hepimiz ergen olduk hepimiz yapacağımızı dusunmedigimiz seyler yaptik canim. 15 yasimdayken herseyi biliyorum zannediyordum. İyi ki o zamanki aklimla geri donulmez hatalar yapmamisim diyorum simdi. Sen de lutfen dikkatli ol hayatini mahvetme. Baba sevgisi gorecegim diye yagmurdan kaçıp doluya tutulma

Peki teşekkür ederim

Normalde 15 yas fark degil bence.annemle babamda 17 yas var.
Ama sen deli misin.15 yasindasin karsinda ki insan pedofili sübyancı.
Senin ne isin var ilerisiyle evlilik dusuncesiyle.
Git ders calıs kitap oku arkadaslarinla evde pijama partisi yap muzik dinle dans et kirsa git spor yap...

E canim sen karar vermissin bide yetmemis ablan annen yaştaki insanlari terslemişsin... yani suan ergensin hala farkinda misin ? Karsinda ki adam pedofili ve senin bu fevri ergenliginden faydalanmak istiyor bunu lütfen bi gör. Kör ve aptal değilim demissin ya o kullanildim diyenlerin hic biri kör ve aptal degillerdi ama oldular hersey insanlar için.

Yasinin 15 oldugunu gorene kadar tamam diodumki sustum yavrucum sen daha ufaciksin ne isin var o yasta adamla o adamla evlencek yasa gelene kadar o olucak 40-45 aklini basina topla kendi yasitlarina yonel

Coooooooooookkkkkkk buyuk abin yasinda

İsin gucun yok mu kizim ya 15 yasinda ki bi cocuk 30 yasindaki adami nasil tanir ya bem 30 yasindayim insanlari taniyamiyorum yarim kadarsin sen mi taniyacaksin git okulunu oku sonra tanirsin o hep 29 yasinda kalmayacak sen onun yasina gediginde o adam babanin yaşina ulaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…