- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
yasemin soysalın kitabında kilo vermeniz durduğunda bir süre kesinlikle tartılmamayı ve ayda bir kezden fazla tartılmamayı öneriyor.beyin o kilo da olduğunu bilmeyince takıntı yapmıyormuş.Günaydın günlük dün hiç uğramadim rahat rahat yedim de geldim yine
2 şubata kadar yani 15 gün boyunca tartilmama kararı aldım. Çok sıkıldım tartılmaktan. Ve bu sürede yapabildiğim kadar dikkat edecem. Menü paylasimida yapmak istemiyorum ama belli olmaz benim isim
isveç mi yoksa.Evet kilomu hala bilmiyorum
yarın 15 günlük bir diyet yapacağım ilk defa böyle bir tarz diyet yapacağım 15 gün sonra sonucu yazacagim
isveç mi yoksa.
yasemin soysalın kitabında kilo vermeniz durduğunda bir süre kesinlikle tartılmamayı ve ayda bir kezden fazla tartılmamayı öneriyor.beyin o kilo da olduğunu bilmeyince takıntı yapmıyormuş.
bende haftada bir tartılıyorum.Ya yarışma olmasa zaten ttartılmam belki kilomu gelecek hafta aaynı ggirerim. Bakalim kafam rahat tartilmayinca
ne güzel.benimde kızımdan ve oğlumdan borçlarım var.aslında günler kısa iken kolay olur.başlasam devamı gelir ama bir türlü başlayamadım ben.Bugün son anda oruca niyet ettim. Eşim tutunca bana destek amaçlı bende tabi yok diyemedim. Kaldı 8 gün çok şükür
sabah 04.30 gibi
1 dilim ekmek
biraz peynir
800 ml şu
aksama da gözüm dönmez hafif olur inşallah
Normalde bugün öğlen patates salatası vardı diyetim de ama akşam menüsüne ek yaparım onu da canım çekti ne zamandır yemiyorum
ne güzel.benimde kızımdan ve oğlumdan borçlarım var.aslında günler kısa iken kolay olur.başlasam devamı gelir ama bir türlü başlayamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?