16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Bugün oruç değilim çünkü dünkü yorgunluk ve susuzluk beni kötü etkiledi.

Bugün azcık ve hafif geçecek hatta çarşambaya kadar

Günaydın günlük dün hiç uğramadim rahat rahat yedim de geldim yine
2 şubata kadar yani 15 gün boyunca tartilmama kararı aldım. Çok sıkıldım tartılmaktan. Ve bu sürede yapabildiğim kadar dikkat edecem. Menü paylasimida yapmak istemiyorum ama belli olmaz benim isim

Oruçumu
1 greyfurt
2 portakal
2 dilim den az ekmek Peynir ile açtım 1 ince dilim de yaş pasta
Saat 16.30 da tabi

19 olmadan da 2 kuru biber dolması
1 kase yoğurt
1 kepçe mercimek ile günü kapattım

Evi temizliği yapacam simdi yorulmazsam da spor

Evet kilomu hala bilmiyorum
yarın 15 günlük bir diyet yapacağım ilk defa böyle bir tarz diyet yapacağım 15 gün sonra sonucu yazacagim

Öğlen
5 dal Marol
1 havuç u rendeledim yoğurt la karistirip
nane pul biber ve tuzu ile tatlandırarak yedim
1 dilim ekmekle

ara 17 de
1 greyfurt

Geceyi kazasız atlattim çok şükür 3 lt de şu oldu bunu yarın 4 lt yapacağım inşallah iyi geceler

yasemin soysalın kitabında kilo vermeniz durduğunda bir süre kesinlikle tartılmamayı ve ayda bir kezden fazla tartılmamayı öneriyor.beyin o kilo da olduğunu bilmeyince takıntı yapmıyormuş.

yasemin soysalın kitabında kilo vermeniz durduğunda bir süre kesinlikle tartılmamayı ve ayda bir kezden fazla tartılmamayı öneriyor.beyin o kilo da olduğunu bilmeyince takıntı yapmıyormuş.

Ya yarışma olmasa zaten ttartılmam belki kilomu gelecek hafta aaynı ggirerim. Bakalim kafam rahat tartilmayinca

Bugün son anda oruca niyet ettim. Eşim tutunca bana destek amaçlı bende tabi yok diyemedim. Kaldı 8 gün çok şükür
sabah 04.30 gibi
1 dilim ekmek
biraz peynir
800 ml şu

aksama da gözüm dönmez hafif olur inşallah
Normalde bugün öğlen patates salatası vardı diyetim de ama akşam menüsüne ek yaparım onu da canım çekti ne zamandır yemiyorum

ne güzel.benimde kızımdan ve oğlumdan borçlarım var.aslında günler kısa iken kolay olur.başlasam devamı gelir ama bir türlü başlayamadım ben.

ne güzel.benimde kızımdan ve oğlumdan borçlarım var.aslında günler kısa iken kolay olur.başlasam devamı gelir ama bir türlü başlayamadım ben.

Canım kaldıkça kalıyor ve gözümde büyüyor inanki nasıl tutabilir ben de bilmiyorum Allah yardım etti 30 gün dü 8 gün kaldı çok şükür...

Gelelim iftar menü më
1 kepçe susuz kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 tabak dolusu patates salatasi
ayran

daha 3 lt su ictim 1 lt daha içerim inşallah 30 dk dışarıda yürüyüş yaptım

Ara
22 de
1 greyfurt
1 portakal

hemen ardından
4 yk yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
yarim limon karışımı

Öğlen
2 yumurta ile yapılmış Menemen
2 yeşil zeytin
Tere bol bol
3 dal Marol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…