• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaş fark olur mu?

açıkçası hiç başıma gelmedi ve başıma gelmesini de isteyeceğim bi durum değil. yani daha 20 yasındasın ve 16 yas gözüme cok büyük bi fark gibi geldi. 22 yaşındayım düsünemiyorum 38 yasında bir erkekle birlikte oldugumu.. yani ne bileyim. ben daha cocuğum acıkcası. ama karsımdaki adam coktan yaslanmıs. :31: yok yani hala kalbim salıncakta sallanır benim... babam gibi bi adam da gelsin beni pohpohlasın büyütsün istemem. ama tabi mutlu olanlar vardır saygı duyarım. yakın bi arkadasımın da hep sevgilileri kendinden 10-15 yas büyük insanlar oldu. bu bi tercih meselesi sanırım. bi gün bi kızım olur ve karsıma 16 yas büyük birini getirse benimde pek hosuma gitmez. yine de senin bilecegin is.

Son düzenleme:
Buna eskiden çok karşı çıkardım,artık öyle sert düşünmüyorum.Sana kalmış.Kimyanız tutabilir de tutmayabilir de.Aynı yaşlarda sayılırız,yaşıtlarım bebe geliyor bana..Askerlik yapmamış,ev geçindirmemiş,üni okuduğu için baba parası yiyen çocuk çocuk tipler.Sıkıcı.

herkes evlenmekten dem vurmuş ama şuna bir açıklık getireyim evlenmeyi düşünmüyorum zaten daha ortada bir şey de yok bu konuyu açmam ondan uzak mı durmalıyım nasıl yapmalıyım yoksa uzak durmamalı mıyım denemeli miyim diye sormaktı. şu an hatta büyük konuşmak olmasın 28 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum zaten ben flört sevgili anlamında bahsetmiştim :26:

Türkiye'de her flört illa evliliğe gidecek ya,ondan böyle yorumlar geliyor.

ben fazla yaş farkına karşıyım, ilerde sorun oluyor diye .. :19:
babamla 23 yaş fark var aramızda :31: sizin tercihiniz .. :3:

açıkçası hiç başıma gelmedi ve başıma gelmesini de isteyeceğim bi durum değil. yani daha 20 yasındasın ve 16 yas gözüme cok büyük bi fark gibi geldi. 22 yaşındayım düsünemiyorum 38 yasında bir erkekle birlikte oldugumu.. yani ne bileyim. ben daha cocuğum acıkcası. ama karsımdaki adam coktan yaslanmıs. :31: yok yani hala kalbim salıncakta sallanır benim... babam gibi bi adam da gelsin beni pohpohlasın büyütsün istemem. ama tabi mutlu olanlar vardır saygı duyarım. yakın bi arkadasımın da hep sevgilileri kendinden 10-15 yas büyük insanlar oldu. bu bi tercih meselesi sanırım. bi gün bi kızım olur ve karsıma 16 yas büyük birini getirse benimde pek hosuma gitmez. yine de senin bilecegin is.
zaten kendisini babam gibi hissettircek biri olsa ondan etkilenmezdim benim etkilenmem olgunlugu değil, ortak beğenilerimiz eğlenmemiz...

Buna eskiden çok karşı çıkardım,artık öyle sert düşünmüyorum.Sana kalmış.Kimyanız tutabilir de tutmayabilir de.Aynı yaşlarda sayılırız,yaşıtlarım bebe geliyor bana..Askerlik yapmamış,ev geçindirmemiş,üni okuduğu için baba parası yiyen çocuk çocuk tipler.Sıkıcı.

Türkiye'de her flört illa evliliğe gidecek ya,ondan böyle yorumlar geliyor.

Yaşıtlarım beni boğuyor bazıları gerçekten çok çocuk 1-2 yas büyük sevgililerim olurdu hep, ve haklısın ısrarla evlilik üzerinde duruluyor daha orta da bir şey yokken sadece uzaklaşmalı mıyım diye sordum ki beraber olsak bile 8-10 sene evlenmek istemiyorum. ve ben de hep karşı çıkardım senin gibi canım malesef başıma geldi :(

zaten kendisini babam gibi hissettircek biri olsa ondan etkilenmezdim benim etkilenmem olgunlugu değil, ortak beğenilerimiz eğlenmemiz...

Yaşıtlarım beni boğuyor bazıları gerçekten çok çocuk 1-2 yas büyük sevgililerim olurdu hep, ve haklısın ısrarla evlilik üzerinde duruluyor daha orta da bir şey yokken sadece uzaklaşmalı mıyım diye sordum ki beraber olsak bile 8-10 sene evlenmek istemiyorum. ve ben de hep karşı çıkardım senin gibi canım malesef başıma geldi :(

İlerde babn gbi hissetceni solemisler.yerinde olsam uzak dururdum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

msaysegul
canım bence olmaz değil, olabilir ama az bir yaş da değil 16yaş büyüklük yani, çok çok çok iyi düşün derim....
bence kendi yaşına uygun birinin olması daha ideal.
ailenin, büyüklerinin, dostlarının fikrinide al değerlendir mutlaka....
yaşında 20, yaşına uygun başka birilerinden de etkilenebilirsin, bir sürü kişi vardır hemde.....

kızınmı derler adama :ssz:

kendi yaşlanıp sen hala taş gibi kalıncada kendini ispat etmek için genç kızlarla aldatmaya başlar :51:

burda vardı öyle bi arkadaş

Uzak dur bence benim annemle aramda 18 yaş var mesela o 16 yaşında ilk sevgilisiyle flört ederken sen daha yeni doğmuşsun gibi gibi :20:

Ben açık konuşayım; onların yüzüne bile bakmıyorum.Dediğin gibi boğuyorlar beni.Yaş konusunda büyük konuşmuyorum artık,başıma gelir diye.Bence çok uzun vadeli düşünmemeli,önüne bakmalısın.Hisler çok kuvvetli değilse zaten olmaz.

o arkadaş avrupalı takılıyo :51:
Aboo iğneleme :51:
O arkadaş benim.
Avrupa'da doğmadım.Avrupalı değilim.
Açık görüşlüyüm,modern kafalıyım.
İlişki sizi besliyorsa,manen ve madden,o ilişki evliliğe gidebilir.
Ama hemen sevgili olundu bilmem kaç sene geçirildi diye evlenilmez.
Bu alışkanlıktır.
Kaç kişi ilkokul aşkıyla evleniyor ya? Yapmayın etmeyin.

Son düzenleme:
Aboo iğneleme :51:
O arkadaş benim.
Avrupa'da doğmadım.Avrupalı değilim.
Açık görüşlüyüm,modern kafalıyım.
İlişki sizi besliyorsa,manen ve madden,o ilişki evliliğe gidebilir.
Ama hemen sevgili olundu bilmem kaç sene geçirildi diye evlenilmez.
Bu alışkanlıktır.
Kaç kişi ilkokul aşkıyla evleniyor ya? Yapmayın etmeyin.

evet evet sensin biliyorum ben seni sivri şey:27:

hemen değil zaten ama insan hoş şeyler yaşıyorsa ve duygularından eminse tabiki bunu bi ömür sürdürmek istiyo olay bukadar sade e basit:51:

bence cok fazla.. şimdi olmasa bile ileride sorun cıkar. hatta kendimden örnek veriyim. geçenlerde bi arkadaşım beni birisiyle tanıştırmak istedi, aramızda 12 yaş vardı, hemen reddettim tabiki :) ayrıca bunu çok samimi olduğum bi erkek arkadaşıma sordum nasıl olur filan diye. ilk dediği şey kızım ilerde cinsel hayatınız biter ne işin var dedi:)) erkekler bu açıdan bakıyo tabi:)

bence cok fazla.. şimdi olmasa bile ileride sorun cıkar. hatta kendimden örnek veriyim. geçenlerde bi arkadaşım beni birisiyle tanıştırmak istedi, aramızda 12 yaş vardı, hemen reddettim tabiki :) ayrıca bunu çok samimi olduğum bi erkek arkadaşıma sordum nasıl olur filan diye. ilk dediği şey kızım ilerde cinsel hayatınız biter ne işin var dedi:)) erkekler bu açıdan bakıyo tabi:)

Genç olup yolda kalanlar da var :ssz:

evet evet sensin biliyorum ben seni sivri şey:27:

hemen değil zaten ama insan hoş şeyler yaşıyorsa ve duygularından eminse tabiki bunu bi ömür sürdürmek istiyo olay bukadar sade e basit:51:

Pekala öyleyse...

Son düzenleme:
Back
X