• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaş fark olur mu?

nedense konuşma tarzın verdiğin cevaplar filan bana erkek olduğunu düşündürüyo :44:

Offf, isterseniz size ojeli elimin resmini atayım? Üstüne nickimi de yazarım.Erkek üye paranoyasından ne zaman kurtulacak KK merak ediyorum.İlla ağdalı bir dil mi kullanayım? 'Aşkooom canımmmm göremedik kaç gündürr bal ya' Kıl oluyorum.

Bu çok gelenekçi bir yorum...Herkes sizin gibi düşünmüyor demek ki.Her sevgilimizle evlenseydik ohoo.
katılıyorum her sevgilimle evlenmeyi düşünseydim ohoo şu ana kadar nereye giderdi bu bilmiyorum :)

bence cok fazla.. şimdi olmasa bile ileride sorun cıkar. hatta kendimden örnek veriyim. geçenlerde bi arkadaşım beni birisiyle tanıştırmak istedi, aramızda 12 yaş vardı, hemen reddettim tabiki :) ayrıca bunu çok samimi olduğum bi erkek arkadaşıma sordum nasıl olur filan diye. ilk dediği şey kızım ilerde cinsel hayatınız biter ne işin var dedi:)) erkekler bu açıdan bakıyo tabi:)

benim için problem onunla konuşabilmek anlaşabilmek zaten dediğğim gibi şu aşamada ne sizin söylediğiniz konulara ne de evliliğe girmek gibi bir düşüncem yok...

Yorumlarında evlilik değil de şimdilik flört amaçlı düşündüğünü yazmışsın
Aslında flört açısından bakılınca seni epey olgunlaştıracak bir ilişki olurdu bir de bu açıdan bakılabilir olaya
Ama eğer ki sen onuna mutluysan yanındayken huzurluysan seni eğlendiriyorsa bu işin evliliğe gitmesi de kaçınılmaz olur - dolayısıyla geleceği de düşünmek yersiz olmaz
Bence öncelik olarak onunla bir araya gelip gidişatın nasıl olduğunu analiz etmen gerekiyor

kızınmı derler adama :ssz:

kendi yaşlanıp sen hala taş gibi kalıncada kendini ispat etmek için genç kızlarla aldatmaya başlar :51:

burda vardı öyle bi arkadaş

bu biraz acımasız bir yorum olmamış mı? hani ben evli/sevgili değilim ama bunu yaşayan insanlar buna alınabilir. kaldı ki aldatma olayında yaşın hiç bir önemimin olmadığınıo kişiye bağlı olduğğunu düşünüyorum burda 100lerce kişi aldatıldım diyorhepsinin arasında bu kadar yaş farkı mı var? evlilik dşünmemek avrupalı mı olmak demek ayrıca? nedir bu insanları dışlama çabanız bir türk kızı evlenmemeyi düşünemez mi?

Yorumlarında evlilik değil de şimdilik flört amaçlı düşündüğünü yazmışsın
Aslında flört açısından bakılınca seni epey olgunlaştıracak bir ilişki olurdu bir de bu açıdan bakılabilir olaya
Ama eğer ki sen onuna mutluysan yanındayken huzurluysan seni eğlendiriyorsa bu işin evliliğe gitmesi de kaçınılmaz olur - dolayısıyla geleceği de düşünmek yersiz olmaz
Bence öncelik olarak onunla bir araya gelip gidişatın nasıl olduğunu analiz etmen gerekiyor

bence de önceliikle analiz edip öyle başlayacağım teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Kizlar beni cok sasirttiniz gercekten,kac sayfa yorum var nerdeyse hepsi ayni genellemeler.. Esimle aramda 15 yas var 8 yildir birlikteyiz bi kere bile baban mi diyen olmadi tabiki..yolda da kimse donup bakmiyor..hafta sonlari o gezmek ister ben genelde yorgun olurum..ozel konular hakkinda konusmayi sevmem ama en ufak bi sorun yok...sizi okuyana kadar bu farkin sorun olacagini da dusunmemistim..masallah herkesin bu ornege uyan bi arkadasi var hepsi de sorun yasamis..garilik bendedir belki bilemedim

Bu arada konu sahibi arkadadim onemli olan yas vs degil adamin niyetidir..burda hergun okuyoruz adamlarin ne haltlar yedigini emin ol hicbiri esinden buyuk degildir yani basina kotu bisey gelme olasiligi her iliskide var..senin tek yapacagin adamin tavrina bak citir kizi buldum hevesimi alayim kafasindaysa selam bile verme..yok duzgun bi adamsa ve kafa yapiniz uyuyorsa iliskinizdeki risk yasitin biriyle yasayacagin iliskiden max 5 puan fazladir

Kizlar beni cok sasirttiniz gercekten,kac sayfa yorum var nerdeyse hepsi ayni genellemeler.. Esimle aramda 15 yas var 8 yildir birlikteyiz bi kere bile baban mi diyen olmadi tabiki..yolda da kimse donup bakmiyor..hafta sonlari o gezmek ister ben genelde yorgun olurum..ozel konular hakkinda konusmayi sevmem ama en ufak bi sorun yok...sizi okuyana kadar bu farkin sorun olacagini da dusunmemistim..masallah herkesin bu ornege uyan bi arkadasi var hepsi de sorun yasamis..garilik bendedir belki bilemedim

yok gariplik sende değil. bizde de hiçbir problem yok yaşa dair. gayet de aşık olduğumuz belli oluyor
bizim de 15 var :1:
ama bir güzel aldatır, döver, seni istediği gibi yapar, kullanır vs diyenlerle dolmuş sayfalar :ssz:

yok gariplik sende değil. bizde de hiçbir problem yok yaşa dair. gayet de aşık olduğumuz belli oluyor
bizim de 15 var :1:
ama bir güzel aldatır, döver, seni istediği gibi yapar, kullanır vs diyenlerle dolmuş sayfalar :ssz:

Ben de sasirdim valla oyle keskin yorumlar varki dedim yoksa bnm ki 15 yas buyuk degil mi beni mi kandiriyor..malesef bazen yorum yaparken dikkat etmiyoruz genel gecer bisey yazip geciyoruz..ben bu durumu yasadigim halde bazi arkadaslar kadar kesin konusamam..cok mutlu olursun diyemem her iliski cok farklidir cunku..ama masallah burda adamlarin bi helvasinin kavrulmadigi kalmis..

Ben de sasirdim valla oyle keskin yorumlar varki dedim yoksa bnm ki 15 yas buyuk degil mi beni mi kandiriyor..malesef bazen yorum yaparken dikkat etmiyoruz genel gecer bisey yazip geciyoruz..ben bu durumu yasadigim halde bazi arkadaslar kadar kesin konusamam..cok mutlu olursun diyemem her iliski cok farklidir cunku..ama masallah burda adamlarin bi helvasinin kavrulmadigi kalmis..

kesinlikle benim de konu sahibine tavsiyem belki sana uymaz bir oturup tanı olmazsa vazgeçersin oldu
aldatılmadık, dövülmedik, kullanılmadık, ayaktayız :1:
bu arada size de maşallah diyorum hep mutlu olun :nazar:

allah mutlulugunuz bozması ve nazarlardan korurusun:nazar::nazar::nazar:
ben evli değilim fakat bana göre 16 yaş çok fazla
amaaaa asla büyük konuşmam ileride ne olacağını bilemezsinsin çünkü
önemli olan anlaşmak kafaların uyuşması
neyse size tekrardan bi ömür mutluluklar dilerim

kesinlikle benim de konu sahibine tavsiyem belki sana uymaz bir oturup tanı olmazsa vazgeçersin oldu
aldatılmadık, dövülmedik, kullanılmadık, ayaktayız :1:
bu arada size de maşallah diyorum hep mutlu olun :nazar:

Cok tesekkur ederim siz de insallah hep boyle mutlu ve asik kalin...

Yazdiginiza da cok guldum aldatilmadik ayaktayiz:))

Bir de su var bence erkek olgun olursa esinin ve cocuklarinin kiymetini daha iyi biliyor..cunku bu nimetlere kavusmak icin daha cok beklemis oluyor..

kızlar ilk erkek olarak babalarını tanıdığı için zihinlerindeki erkek idôlünün karşılığı 'babam gibi biri' oluyor,
çevreye bakarsak babası gibi adamlarla -karakter olarak- evlenen arkadaşlar yok değil.
karakter olarak benzeyen biri olamadığı zaman yaş olarak bu benzetmeye yaklaşmak isteyebiliyoruz
16 değil 26 yaşta olsa aklımı beynimi fethediyorsa hiç bakmam takarım koluma bakarım yoluma
ama ileris.......
onuda o vakit düşünürüz

allah mutlulugunuz bozması ve nazarlardan korurusun:nazar::nazar::nazar:
ben evli değilim fakat bana göre 16 yaş çok fazla
amaaaa asla büyük konuşmam ileride ne olacağını bilemezsinsin çünkü
önemli olan anlaşmak kafaların uyuşması
neyse size tekrardan bi ömür mutluluklar dilerim

Cok tesekkur ederim cnm..zaten bence kimse 16 yasa ideal demez..biz tanistigimizda ikimizinde niyeti bu degildi.ama konustukca kimyan tutar surekli onun yaninda olmak istersin ya bunu kime hissedecegin senin elinde degil..bu duygulari yakalamisim adam iyi niyetli kotu aliskanligi yok vs kim takar 15 yasi:)

Allah sizin de gonlunuze versin cok mutlu olun

Back
X