18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

Boşverin hiiiiiiç umursamayın. Kızım anaokuluna gidene kadar emdi yani 6 yaşına kadar :))) bana da diyenler oluyordu. Hiç umursamadım. 9 yaşında şimdi. Hala elleri gözleri memelerimde. Fırsat kolluyor.

Doğru olduğuna inanıyorsanız ve kendinizden eminseniz emzirin başkasına da kulak asmayin

Bir insan emin olduğu bir şeyi yaparken çevresinin tepkisinden neden etkilenir kafaya takar ki?

Benim kızımda 18 aylık hala emziriyorum. Banadaa diyorlar kes artık diye.Ben hiç umursamıyorum. Heee diyip işime bakıyorum. Siz neden bu kadar dert ediyorsunuz ki...

Off emzirsen emzirmesen suç. Benimde bazı sorunlardan mamayla büyüdü çocuğum. O biberon ortaya çıktı mı bilmişler toplanıyordu başıma. Emzirsene diye cevap vermezsem hadi diye başımda bekleyeni bile gördüm. Kendine iş etti kadın
Eğer sütünğz varsa bebeğniz istediği sürece emzirirsiniz kimseyi ilgilendirmez. Sadece bi öneri olarak uyumayı emerken yapmayı bıraktırırsanız daha rahat edersiniz. Çünkü bebekler uykuya nasıl daldılarsa kısa uyanışlarda da onu ararlar. Kendi kendine uyursa gece uyandıgında da kendi dalabilir uykuya yeniden.

Keşke benim de sütüm olsaydı da bende 2 yaşına kadar emzirseydim bebeğim 5 aylik ve sadece geceleri sütüm oluyor emziriyorum boşverin onları onlar ne yaparsanız yapın konuşacaklar kimseyi takmayın gerekirse ters yapın kimseyi ilgilendirmez ayrıca güzel bisey yapıyorsunuz çocuğunuzu emziriyorsunuz ona bile laf.

Bunların bir de "ne zaman tuvalet alışkanlığı kazandıracaksın ", "ne zaman kardeş yapacaksın ?"diye sordukları bir dönem gelecek Allah sabır versin.
Umursamayın, "yaa, nasıl, öyle mi, deneyeceğim, bir dahakine öyle yaparım" gibi yuvarlak ifadelerle geçiştirin, ama bildiğinizi yapın.

Boşverin hiiiiiiç umursamayın. Kızım anaokuluna gidene kadar emdi yani 6 yaşına kadar :))) bana da diyenler oluyordu. Hiç umursamadım. 9 yaşında şimdi. Hala elleri gözleri memelerimde. Fırsat kolluyor.
Maşallah bende emebildigi kadar emziricem allahım nasip ederse sütüm devam ederse

2 bucuk yasina kadar emdi babam vefat edince sutum kesildi nasi agladi prensesim kesilmeseydi emzirirdim zaten günde 3 defa 5 dk emerdi kimseye aldirma sutun geldikce emzir

18 aylık bebeğe süt yaramaz diyen kara cahildir, kafadan da kontaktır.
Siz devam etmek istiyorsanız edersiniz, ki bebek devam ettiği müddetçe 2 yaş tamamlanmalı.
34 ay emzirdim, neler duydum ohooo.

niye kaFana taktın bu kadar .
Benn iki yıl emzirdim hep. ikincide daha çok tecrübem vardı. dişleri tam çıkmadan midesinin öğütmediği besinleri vermedim hiç. aç bu kız dediler hep. yav hehe dedim geçtim. 2 yıl anne sütü çorba ve meyve ileyaşadı. hatta az yedi diye üzülürdü millet
.hay Allah niye yemiyor sanà yazık hep emiyor derlerdi. hiç takmadım sende salla gitsin.

Benim çevrem hep aklı selim insanlardan mı oluşuyor acaba diye düşündüm de yo değil aslında
Bebeğim 19 aylık emzirme muhabbeti olunca 2 yaşına kadar emzirceğimi duyan herkes “en iyisi en güzeli” gibi tepkiler veriyor. Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım

18 aylık bebeğe süt yaramaz diyen kara cahildir, kafadan da kontaktır.
Siz devam etmek istiyorsanız edersiniz, ki bebek devam ettiği müddetçe 2 yaş tamamlanmalı.
34 ay emzirdim, neler duydum ohooo.
Ben de 36 ay emzirdim. 2bucuk yaşa kadar hem gündüz hem gece, 2bucuktan sonra da sadece gece. Ben de çok şey duydum çok. Bir söz vardır,
"Ne çok gezen bilir, ne de çok okuyan
En çok cahil bilir, o herşeyi bilir"

Sutun varsa emzir bol bol o zevki mutlulugu huzuru hic yasayamynlar var BEN mesela sna nie emziyorsun diyorlarmis bnm kizim mamayla buyudu Allah nasip etmedi sutum gelmedi elimden geleni yaptim ama olmadi hayirlisi boyleymis dedm mamayla buyttum su an kizim 19 aylik bana deli gbi duskun asla yanmdan ayrilmaz afedrsn tvlte grsem kapiya daynr aglar baskasyla kv dahil asla ben yoksam durmaz bunu goren insanlar aaa sen emzirmedinki sna nie bu kadr bagli diyorlr sanki emziremedim die bu cocugun annesi ben deglmisim Gbi davranyrlar anlayacagin emzirsends suc emzirmesende varken tadini cikarin saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…