- 6 Mart 2015
- 708
- 2.138
- 313
- 47
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Ben göğüslerimi küçülttüğüm için süt kanallarımda gitti 18 yaşındayken . O yüzden ikinci de ememeyecek . Yine de geldiği kadar emzirdim . Damla damlada olsa .İlk kızımda benimde upte kalmıştı içimde 2ci kızıma nasipmiş inş sizde tadarsınız bir gün
Keşke benim de sütüm olsaydı da bende 2 yaşına kadar emzirseydim bebeğim 5 aylik ve sadece geceleri sütüm oluyor emziriyorum boşverin onları onlar ne yaparsanız yapın konuşacaklar kimseyi takmayın gerekirse ters yapın kimseyi ilgilendirmez ayrıca güzel bisey yapıyorsunuz çocuğunuzu emziriyorsunuz ona bile laf.Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Maşallah bende emebildigi kadar emziricem allahım nasip ederse sütüm devam ederseBoşverin hiiiiiiç umursamayın. Kızım anaokuluna gidene kadar emdi yani 6 yaşına kadar :))) bana da diyenler oluyordu. Hiç umursamadım. 9 yaşında şimdi. Hala elleri gözleri memelerimde. Fırsat kolluyor.
Benimde büyük 120 beden südyen arıyorum bende emzirme sonrası düşünüyorum aslında ufalttırmayıBen göğüslerimi küçülttüğüm için süt kanallarımda gitti 18 yaşındayken . O yüzden ikinci de ememeyecek . Yine de geldiği kadar emzirdim . Damla damlada olsa .
2 bucuk yasina kadar emdi babam vefat edince sutum kesildi nasi agladi prensesim kesilmeseydi emzirirdim zaten günde 3 defa 5 dk emerdi kimseye aldirma sutun geldikce emzirMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Başın sağolsun cnm benimkide uykuya dalarken istiyor işte2 bucuk yasina kadar emdi babam vefat edince sutum kesildi nasi agladi prensesim kesilmeseydi emzirirdim zaten günde 3 defa 5 dk emerdi kimseye aldirma sutun geldikce emzir
Bebek düşünmüyorsanız küçültün . Hatta devlet bile karşılıyor omuza yük oluyorsa. Konuyu dağıttık susuyorumBenimde büyük 120 beden südyen arıyorum bende emzirme sonrası düşünüyorum aslında ufalttırmayı
Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Ben de 36 ay emzirdim. 2bucuk yaşa kadar hem gündüz hem gece, 2bucuktan sonra da sadece gece. Ben de çok şey duydum çok. Bir söz vardır,18 aylık bebeğe süt yaramaz diyen kara cahildir, kafadan da kontaktır.
Siz devam etmek istiyorsanız edersiniz, ki bebek devam ettiği müddetçe 2 yaş tamamlanmalı.
34 ay emzirdim, neler duydum ohooo.
Sutun varsa emzir bol bol o zevki mutlulugu huzuru hic yasayamynlar var BEN mesela sna nie emziyorsun diyorlarmis bnm kizim mamayla buyudu Allah nasip etmedi sutum gelmedi elimden geleni yaptim ama olmadi hayirlisi boyleymis dedm mamayla buyttum su an kizim 19 aylik bana deli gbi duskun asla yanmdan ayrilmaz afedrsn tvlte grsem kapiya daynr aglar baskasyla kv dahil asla ben yoksam durmaz bunu goren insanlar aaa sen emzirmedinki sna nie bu kadr bagli diyorlr sanki emziremedim die bu cocugun annesi ben deglmisim Gbi davranyrlar anlayacagin emzirsends suc emzirmesende varken tadini cikarin saglikla kalinMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?