- 14 Ekim 2009
- 424
- 148
- 323
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
bende 30 ayına kadar emzırdım sütüm azaldı artıkda oyle bıraktık hiç zorlanmadanLutfen kulaklarinizi kapatip emziemeye devam edin , 2 yasa kadar faydasi var
Benimki 30 aylik hala emiyor , gerci son bir aydir kesmeye calisiyorum beceremedim ama oglumu da 30 ay emzirmistim
Kimseyi ilgilendirmez bu
Darisi basima diyorum , insallah azalir ve biter benimki debende 30 ayına kadar emzırdım sütüm azaldı artıkda oyle bıraktık hiç zorlanmadan
KızLutfen kulaklarinizi kapatip emziemeye devam edin , 2 yasa kadar faydasi var
Benimki 30 aylik hala emiyor , gerci son bir aydir kesmeye calisiyorum beceremedim ama oglumu da 30 ay emzirmistim
Kimseyi ilgilendirmez bu
Yok artik , ne cahil insanlar var yaKız
Benim 3. Kızım da 30 aylıkken bıraktı
Ama tabii etraftan duymadığım söz kalmadı
Ağzı kokar dan tut haram o süt ona diyenler bile oldu
Anlamıyorum millete ne oluyorsa
Henüz çocuğum yok ama emzirmek bence dünyadaki en güzel şey olmalı. Bir arkadaşım demişti bir hormon varmış erkekler boşalırken kadınlar sadece doğumda ve emzirmede o güzel hormonu salgılıyormuş. Kimseyi dinlemeyin sizin hayatınız
Sagliginizi ve çocuğunuzun gelisimini etkilemiyorsa emzirin tabi..ama.isin psikolojik boyutu da var..cocugunuz buyudukce size daha bagimli olur ve gercekten memeden ayirma zamani geldigini düşündugunuzde sizin icin de onun icin de daha da travmatik olabilir.Tabi kendi doktorunuzdan da tavsiye alabilirsiniz.Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Diyenlere dinimizde 2 yaşına kadar serbestlik var de. Susarlar.Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Eşime söyledim eşim uyarmış anasını ve densiz babasını dahada derse ben konusucam ağır konuscamDiyenlere dinimizde 2 yaşına kadar serbestlik var de. Susarlar.
Ben stresten bebeğim 3 aylıkken şakır şakır akan sütüm kesildi. O yüzden o duyguyu bilemiyorum. Sen boş ver onları çok şükür sütün geliyorya, onların da gereksiz çeneleri çalışsın.
Bizde hep emişirken bakışıoz öpüyorum gülüyor memede filan allahıma hamdolsun ben tattım tadamayanlara nasip etsin vallahi ben en çok emzirmeyi sevdim ilk kızımda yasayamadım meme ucum yoktu o biberona coktan alışmıştı kvalide sagolsun ama 2ci kızımda rabbim yaşamamı nasip etti binlerce kez şükürBu insanlar her şeyi üstlerine neden vazife görürler bilemiyorum. Her istediğini söyleyen istemediği her şeyi işitir.
Ama gerçekten emzirmek çok farklı bi duygu tamam hamilelik annelik fln güzel şeyler ama en güzeli emzirmek evladınla bağ kurmak. Çok farklı bir şeymiş. 10 aylık bir kızım var. Bugün bebeğimi emzirirken bakışıyoruz gülüşüyoruz eşim gelmiş bizi izliyormuş ne kadar güzel bi duygu çok şanslısın dedi o bile anlamış :)) o an kurulan bağ çok farklı ya. Rabbim isteyene nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?