18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

Benimkide uykuua dalarken emiyor. 18 aylik. Ben bazen sakasina biraktircam diyorum bana cevrem kiziyor agizlarini kapatacak iyi laf bulup söyleyin bir daha ağızlarını acmaya korksunlar .

Kimene yahu onlarmi emziriyomus. Sen gereken cevabi vermezsen 2 yasina kadar o sozleri daha cok duyarsin gibi geldi

Milleti takma, beni doktorum emzirme aşığı diye çağırıyordu, bayılıyordum emzirme zamanlarına. Arada zayıf bu diyenler oluyordu, dedikleri gibi susturuyordum. Sonuçta keyif benim çocuk benim el ne karışır.

Komşumuzda bana bazı kadınlar 20 aylıkken kesiyor sen ne zaman düşünüyorsun demişti. O onların sorunu ben böyle iyim dedim.

benimki de 22 aylık aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum herkeste bir merak kes artık, zaten her şeyi yiyor vs. vs. hayır yani çocuk benim göğüs benimzaten çalışıyorum, çok özlüyoruz birbirimizi nasıl kıyayım? hiç sormuyorlar sen hazır mısın diye

Lutfen kulaklarinizi kapatip emziemeye devam edin , 2 yasa kadar faydasi var
Benimki 30 aylik hala emiyor , gerci son bir aydir kesmeye calisiyorum beceremedim ama oglumu da 30 ay emzirmistim
Kimseyi ilgilendirmez bu
İliklerine kadar sömürtmussün milana :)

Konu sahibi ben oglumu 22 ay emzirdim hatta daha da emzircektim ama ben normal kilomdan 10 kilo eksiye girmistim surekli memedeydi. Yemek yemiyodu.
Kızimıda 16 ay emzirdim. 10 aylikta memeye bir dustu ne yemek ne baska bir sey. 6 ay sabredebildim. 16.ayda kestim. Simdi her sofraya oturuyor uykusu duzene girdi.
Ha seninki gibi yemesi düzgün sadece uyurken emse bu kadar erken pes etmezdim.
Kimseye aldıris etme sen seviyorsun da emzirmeyi daha ne ?

Sorma ya , 2 cocuk toplam 60 ay emzirme ne somurmek hem de
Bir aydir ugrasiyorum ama beceremedim hatta su anda devlet dairesindeyiz , bekleme salonunda otururken bi yandan enziriyorum bi yandan yaziyorum , durumum icler acisi

Sorma ya , 2 cocuk toplam 60 ay emzirme ne somurmek hem de
Bir aydir ugrasiyorum ama beceremedim hatta su anda devlet dairesindeyiz , bekleme salonunda otururken bi yandan enziriyorum bi yandan yaziyorum , durumum icler acisi
Abla ya valla biz de oyleydik. Tuvaletin kapisinda beklerdi. Denizin icinde meme ister meme emerdi.
Ilk dedim ki haksizlik olcak cocuklarin arasin da sonra dedim ki, amannn beee bana haksizlik asıl napim dedim

Abla ya valla biz de oyleydik. Tuvaletin kapisinda beklerdi. Denizin icinde meme ister meme emerdi.
Ilk dedim ki haksizlik olcak cocuklarin arasin da sonra dedim ki, amannn beee bana haksizlik asıl napim dedim
İyi seninki tuvaletin kapisinda bekliyormus , mila iceri girip ustume tirmanip emmeye calisiyor
Ya bakma guluyorum ama ben cok bunaldim , ilac bile kullandim sut kesilsin diye ama yok bana misin demedi , bir iki gun azaldi sut , oyle bir vakumladi ki yine saril saril geliyor , saka gibi

Bana da çok söylediler. Ben 3,5 da mecburi bir sebepten bıraktırdım.
Herkese bebeğim hazır da ben hazır değilim diyordum. Çünkü o ne kadar çok emmeyi seviyorsa ben de o kadar çok emzirmeyi seviyordum.
Hiç bir zararını görmedim şu ana kadar. Sonuçta sadece anne sütü ile beslenmiyor ki. Keyif zamanlarında meme istiyor muhtemelen. Psikolojik etkisi ilerde görülür mü bilmem. Şu anda iyiyiz.
O yüzden kulaklarını tıka ve umursamadan devam et.

toplum susturamazsın kafalar değişmedikçe eskiler böyle. . Yeni nesilden bu karışmama kısmında umutluyum ama bu seferde bu yeni nesilde baska dertler çıkıyo.. En iyisi tamam diyip bildiğinizi okumak . .

İsteyen istediğini desin boş ver benim paşa 4 yaşını geçmişti bıraktığında ki sen artık büyüdün memeye veda partisi yapalım dedim pasta kestik mum üfledi ve vedalaştı öyle bıraktı

ayy 6 ayken bıraksaydınız da kesin neden 2 yıl emzirmedin derler bu tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…