18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

Emzir bosver sen onlari..
Ben 26 aylik olana kadar emzirdim.bana kalsa daha emzirirdim heralde dedigin gibi cevre..2 yasina girdi kes kes ,ceneleri durmadi.emzir sende icinde kalmasin.uyurken cok kolaylik emzirmek.takma onlari.saglikla buyusun kuzunn

Çok sağol canım allah bağışlasın sağlıkla büyütelim inş emzirmeyi kızıma bıraktım o ne zaman yeter derse ozaman 2 2.5 olur kendi kesince artık

Kime ne yahu ?

Emzir bosver sen onlari..
Ben 26 aylik olana kadar emzirdim.bana kalsa daha emzirirdim heralde dedigin gibi cevre..2 yasina girdi kes kes ,ceneleri durmadi.emzir sende icinde kalmasin.uyurken cok kolaylik emzirmek.takma onlari.saglikla buyusun kuzunn
Sağol cnm allah bağışlasın senin ve tüm bebegi olan arkadaşların güzel ve güçlü bagım emzirmek ve cok seviyorum vallahi

Sanane desene valla ise yarıyo sen rahatliyorsun en azindn

Umarım uzaklaşmaz benden okadar hissetmiyim yani hep böyle dipdibe olalım
Yine olursun ama,bebegin emmeyince gogsunde hafif sizlamalar olacak.
O istwyecek sen kesmeye calistigin icin veremiyecwksin.yani biraz zor bir surec ama 3 gunde alismaya basliyor garipleryasayinca anliycan beni

Boşver milleti. Keyfinize bakın.

Yine olursun ama,bebegin emmeyince gogsunde hafif sizlamalar olacak.
O istwyecek sen kesmeye calistigin icin veremiyecwksin.yani biraz zor bir surec ama 3 gunde alismaya basliyor garipleryasayinca anliycan beni
Anladım o süreç zormuş annem memesine acı biber sürermiş 2 yasında kes yoksa 2ci evliligini yapar demişler 2den cok emerse
Korkmuş işte eski kafalılar kesmek için bana yapmadıgını bırakmamış

sanane deyiver bak nasıl kesiyorlar seslerini.hazırlan yarın öbür gün de hadi ikinci çocuk zamanın diye laf sokmaya başlayacaklar

Işime gelmeyen şeyleri kaleye almayıp cevap dahi vermiyorum tavsiye ederim Bayağı etkili oluyor

Mİllete ne ayol onlar mı emziriyormuş. Ne güzel hala sütün var emzir emzirebildiğin kadar

Ben de 25 aylık kızımı hâlâ emziriyorum. Bıraktırmak istiyorum ama kızımın ağlamalarına dayanamıyorum. Bayramda aynı şeyleri bana da diyecekler kesin.

Kime ne...takmayın...Bu size kalmış...

Neden önermiyorlar tulumbachen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…