- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Emzir bosver sen onlari..Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Olsun canım bakıcam emzirme bitince artıkBebek düşünmüyorsanız küçültün . Hatta devlet bile karşılıyor omuza yük oluyorsa. Konuyu dağıttık susuyorum
Çok sağol canım allah bağışlasın sağlıkla büyütelim inş emzirmeyi kızıma bıraktım o ne zaman yeter derse ozaman 2 2.5 olur kendi kesince artıkSutun varsa emzir bol bol o zevki mutlulugu huzuru hic yasayamynlar var BEN mesela sna nie emziyorsun diyorlarmis bnm kizim mamayla buyudu Allah nasip etmedi sutum gelmedi elimden geleni yaptim ama olmadi hayirlisi boyleymis dedm mamayla buyttum su an kizim 19 aylik bana deli gbi duskun asla yanmdan ayrilmaz afedrsn tvlte grsem kapiya daynr aglar baskasyla kv dahil asla ben yoksam durmaz bunu goren insanlar aaa sen emzirmedinki sna nie bu kadr bagli diyorlr sanki emziremedim die bu cocugun annesi ben deglmisim Gbi davranyrlar anlayacagin emzirsends suc emzirmesende varken tadini cikarin saglikla kalin
Kime ne yahu ?Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Sağol cnm allah bağışlasın senin ve tüm bebegi olan arkadaşların güzel ve güçlü bagım emzirmek ve cok seviyorum vallahiEmzir bosver sen onlari..
Ben 26 aylik olana kadar emzirdim.bana kalsa daha emzirirdim heralde dedigin gibi cevre..2 yasina girdi kes kes ,ceneleri durmadi.emzir sende icinde kalmasin.uyurken cok kolaylik emzirmek.takma onlari.saglikla buyusun kuzunn
Sanane desene valla ise yarıyo sen rahatliyorsun en azindnMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Devam et cnm.Sağol cnm allah bağışlasın senin ve tüm bebegi olan arkadaşların güzel ve güçlü bagım emzirmek ve cok seviyorum vallahi
Bundan böyle diyecegim evlat benim meme benim sütümün geldiği sürece allah rızkını kesmediği sürece devamSanane desene valla ise yarıyo sen rahatliyorsun en azindn
Umarım uzaklaşmaz benden okadar hissetmiyim yani hep böyle dipdibe olalımDevam et cnm.
Ama şuda bi gercek emzirmek cok guclu bir bağ.kesince beni anliycaksin
Yine olursun ama,bebegin emmeyince gogsunde hafif sizlamalar olacak.Umarım uzaklaşmaz benden okadar hissetmiyim yani hep böyle dipdibe olalım
Boşver milleti. Keyfinize bakın.Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Anladım o süreç zormuş annem memesine acı biber sürermiş 2 yasında kes yoksa 2ci evliligini yapar demişler 2den cok emerseYine olursun ama,bebegin emmeyince gogsunde hafif sizlamalar olacak.
O istwyecek sen kesmeye calistigin icin veremiyecwksin.yani biraz zor bir surec ama 3 gunde alismaya basliyor garipleryasayinca anliycan beni
Kime ne...takmayın...Bu size kalmış...Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Neden önermiyorlar tulumbachen?Bende bilemedim- normal yemek yiyormuş, gelişimi vs. Sağlıklı ilerliyorsa milleti takmayın.
Benim tanıdığım bir iki doktor 24 ay emzirmeyi önermiyorlar ama emzirenede laf demiyorlar. Anne ve bebek sağlıklıysa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?