- 25 Aralık 2023
- 82
- 54
- 8
İnşallah güzel haberler alacağız çok korkuyorum20 Kasım da transfer oldum randevum 20 aralığa verildi hem kese hem kalp atışına bakılacakmış
Gerçekten doğum fiyatları çok yüksek özelde devam etmek istiyorum ama bir yandanda oraya vericem parayı çocuklarıma harcarım diyorum ilk üç ay özelde devam edip devlete geçme planım var sadece detaylıya özele gidicem galibaumarım hepimiz olumlu sonuçlar alır sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı hastane doğum fiyatları araştıran varmı hiç ben avrupa yakasında acıbadem atakent sordum doğum paketi 168 bin dediler çok değilmi
Benim de sizinle aynı24 Kasım da transfer oldum 22 aralığa verildi kese kalp randevusu sizin ne zamandı randevularınız ?
Siz nereden yazıyordunuzBenim de sizinle aynı
Siz nereden yazıyordunuz
Anlamadım :)Siz nereden yazıyordunuz
Vardır doktorunun bir bildiği. İnşallah her şey yolundadırYani aslında benim de aşırı yüksek değil T+8 de 113 ile başladı şimdi nasipse kana gidiyorum bakalım kaç çıkıyor merak ediyorum bendeve inşallah duyarım görürüm de biraz olsun rahatlarım diye dua ediyorum transfer sonrası ilk ve son görüşmem olacak doktorum ile çok uzak bana çünkü yaşadığım ilde doktor edinicem mecbur
Siz fiyat sordunuz muGerçekten doğum fiyatları çok yüksek özelde devam etmek istiyorum ama bir yandanda oraya vericem parayı çocuklarıma harcarım diyorum ilk üç ay özelde devam edip devlete geçme planım var sadece detaylıya özele gidicem galiba
Kaçıncı gündesiniz ve doktorunuz ne söyledi? Benimde rakam daha yüksek ama genele bakımca düşül ve artış 2 katı olmadı. 3. Kez test vercemBenimde 2 gün önce sonucum 29 gelmişti bugün 76 geldi
Transferi yapan doktorla henüz konuşamadım kendi doktorum şuan için tutanma olmuş 1500 üzerine çıkınca keseyi görebiliriz hemen sonuç vermene gerek yok birkaç gün bekle dediKaçıncı gündesiniz ve doktorunuz ne söyledi? Benimde rakam daha yüksek ama genele bakımca düşül ve artış 2 katı olmadı. 3. Kez test vercem
Yok henüz tolga hocayla görüşmedim ama buradan bir arkadaş yazdı dün sanırım tolga hoca gebe takibini bırakmış bu yıl başında doğum yaptırmıyormuş artık, başka özel hastanelerde en iyi ihtimalle 90-100 bin arasıSiz fiyat sordunuz mu
Hadi ya öyle miymiş çok üzüldüm şimdi keşke takibi yapsaydı en azındanYok henüz tolga hocayla görüşmedim ama buradan bir arkadaş yazdı dün sanırım tolga hoca gebe takibini bırakmış bu yıl başında doğum yaptırmıyormuş artık, başka özel hastanelerde en iyi ihtimalle 90-100 bin arası
Bende üzüldüm sanırım 3 aya kadar bakıyormuş yine bir sorcam kendisine ama düşününce gerçekten özeller çok maliyetli bir de geçen yıl baş gösteren yeni doğan çetesi vs göz korkutuyor en güvenlisi devlet geliyor şuanda oğlumun doğumuda devlette oldu gayet memnundumHadi ya öyle miymiş çok üzüldüm şimdi keşke takibi yapsaydı en azından
Belki önereceği bir doktor olur ben önerdiğinr giderim galibaBende üzüldüm sanırım 3 aya kadar bakıyormuş yine bir sorcam kendisine ama düşününce gerçekten özeller çok maliyetli bir de geçen yıl baş gösteren yeni doğan çetesi vs göz korkutuyor en güvenlisi devlet geliyor şuanda oğlumun doğumuda devlette oldu gayet memnundum
Yine konuşuruz tabiki sayfasında bu yıl yaptırdığı doğum paylaşımları var bir kaç tane kendisinden en doğru bilgiyi alırızBelki önereceği bir doktor olur ben önerdiğinr giderim galiba
Evet evet belki yaptırır hayırlısı bakalım bi miniklerin kalp atışını duyalım kolay bir gebeliğimiz olsun daaaYine konuşuruz tabiki sayfasında bu yıl yaptırdığı doğum paylaşımları var bir kaç tane kendisinden en doğru bilgiyi alırız
Aynen öyle hayırlısı evde vakit geçmiyor bunaldım kaç gündür kendimi ablama atacam şimdiEvet evet belki yaptırır hayırlısı bakalım bi miniklerin kalp atışını duyalım kolay bir gebeliğimiz olsun daaa
Valla ben anneme falan gidiyorum cidden vakit geçiyor kendi kendimi dinlemekten delirdim gibiAynen öyle hayırlısı evde vakit geçmiyor bunaldım kaç gündür kendimi ablama atacam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?