Günaydın bu zamana kadar nadir belirtiyle gelip, 2 gündür sağ kasık sızlaması yaşıyorum benim devamGünaydın kızlarr nasılsınız sanki aramızda yarın keseye gidecek vardı doğru hatırlıyorsam onun adına heyecanlandım
Hayırlısıyla hepimiz keseyi kalp atışını görelim biraz daha rahatlatız. Şuan hem sürekli kendimizi dinliyoruz hem de günler geçmek bilmiyor.Günaydın bu zamana kadar nadir belirtiyle gelip, 2 gündür sağ kasık sızlaması yaşıyorum benim devamheyecanlıyım zaman geçmiiyooor beklemezken hafta bitiverirdi bi şey anlamazdık
24 kasımda transfer oldum 16 aralığa kese randevusu verildi kalp atışı duyulumu bilmiyorum 5+6 haftalık olacak son adet tarihine göre24 Kasım da transfer oldum 22 aralığa verildi kese kalp randevusu sizin ne zamandı randevularınız ?
Eveett canım güzel haberler alalım da hepimiz değer beklemeye , bu zamana kadar hep bekledik zatenHayırlısıyla hepimiz keseyi kalp atışını görelim biraz daha rahatlatız. Şuan hem sürekli kendimizi dinliyoruz hem de günler geçmek bilmiyor.
İnşallah güzel haberler alırsın feraha erersinArkadaşlar bazen kaçırıyorum paylaşımları tekrar betaları yazsanız. Özellikle benim gibi artışı çok olmayanlar yazarsa sevinirim.
5. Gün embriyosu
11. Gün 96
15. Gün 333
Yarın tekrar verexeğim kan.
Umutlansam mı ne yapsam bilemiyorum. Çok arada kaldım araştırmalara göre normal ama çoğu kişinin de daha yüksek sonuçları
Benimde 18 aralığa verildi bakalımm24 Kasım da transfer oldum 22 aralığa verildi kese kalp randevusu sizin ne zamandı randevularınız ?
24 Kasım da transfer oldum 12 si cuma günü bakacağız keseye24 Kasım da transfer oldum 22 aralığa verildi kese kalp randevusu sizin ne zamandı randevularınız ?
ayrı ayrı çağırmadı beraber görürüz dedi bana24 Kasım da transfer oldum 12 si cuma günü bakacağız keseye
ayrı ayrı çağırmadı beraber görürüz dedi banaBenimde 18 aralığa verildi bakalımm
İnşallahEveett canım güzel haberler alalım da hepimiz değer beklemeye , bu zamana kadar hep bekledik zaten
Beta değerine göre çağırmıştır belki. Yüksekse gözükür. Benim de 22 Kasım, 12 Aralık'ta çağırdı ama erken çağırdığını özellikle belirtti değerim düşük başlangıçta22 Kasım transfer 13 Aralık verdi bana da ayrı ayrı değil birlikte dedi ama görebilecek mi bilemiyorum ya da kalbi duyabilir mi bu kadar kısa zamanda emin değilim
Yani aslında benim de aşırı yüksek değil T+8 de 113 ile başladı şimdi nasipse kana gidiyorum bakalım kaç çıkıyor merak ediyorum bendeBeta değerine göre çağırmıştır belki. Yüksekse gözükür. Benim de 22 Kasım, 12 Aralık'ta çağırdı ama erken çağırdığını özellikle belirtti değerim düşük başlangıçta
Hayırlısı olsun uzakta olması kötü olmuş halimizden anlayan güler yüzlü bir doktor nasip olsun inşallah gerçekten çok önemli ben merkezimden o kadar memnunum ki bekleme salonunda oturmak bile keyifli hiç orayı bırakmak istemiyorum.Yani aslında benim de aşırı yüksek değil T+8 de 113 ile başladı şimdi nasipse kana gidiyorum bakalım kaç çıkıyor merak ediyorum bendeve inşallah duyarım görürüm de biraz olsun rahatlarım diye dua ediyorum transfer sonrası ilk ve son görüşmem olacak doktorum ile çok uzak bana çünkü yaşadığım ilde doktor edinicem mecbur
Benim 20 Kasım transfer 6 aralıkta gittim keseye, 15 inde çağırdı şimdi de inşallah duyulurBenim 19 Kasım transfer 8 Aralık keseyi gördük 17sinde tekrar çağırdı kontrole o zamana kalp atışı duyulur inşallah en çok beklediğim ve heyecanlandığım şey
20 Kasım da transfer oldum randevum 20 aralığa verildi hem kese hem kalp atışına bakılacakmış24 Kasım da transfer oldum 22 aralığa verildi kese kalp randevusu sizin ne zamandı randevularınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?