19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende hasimato var zaten ilac kullaniyordum gebelik olunca da test yaptirdim tsh 4 cikti doktor belki ilacin dozunu degistirir yarin bilgi vericek

Transferden sonra mi değerlerin değişti acaba
Transferden önce bakmıştım normaldi ama şuan değişmiş midir ne durumdadır bilmiyorum
hayır önce de 3 civarıydı, o şekilde oldum. yeni de kan verdim 2,5 altı istiyolar o yüzden

hayır önce de 3 civarıydı, o şekilde oldum. yeni de kan verdim 2,5 altı istiyolar o yüzden
Benimki iyiydi ama yine de bi bakmak lazım tabi. İnşallah keseyle beraber hamilelik netleşsin gidip bakacağım bütün degerlerime inşallah
Doktor kontrolünde olacağını için sıkıntı olmaz inşallah ya takip ederler

Kızlar ben ete dokunmuyorum transfer gününden beridir eldivenle doğrasam bir şey olur mu ya
Ben eldivensiz kesiyorum ama işim bittikten sonra kullandığım malzemeleri ellerimi güzelce yıkıyorum bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Benin ablam hamileyken doktoru tembihlemişti bende tedirgin oldum dokunamadım

Benin ablam hamileyken doktoru tembihlemişti bende tedirgin oldum dokunamadım
Hamilelik daha hassas bir süreç tabi tedbirli olmak lazım ama bu konuda özellikle eldiven kullan denmedi bana hiç ilk hamileliğimde de kullanmadım yemeklerimi normal kestim yaptım ama hijyene dikkat ettim tabiki şimdi evimde kedim de var ben daha çok ondan tedirgin olmuştum ama doktorum dışarı çıkmıyor aşıları tamsa ve çiğ etle beslenmiyorsa endişelenme sadece kumunu sen temizleme dedi öyle ilerliyoruz bakalım

Benim oğlumda
10. Gün 918
12. Gün 11.400 çıkmıştı
Tek gebelik doktorum hiç sorun görmedi şimdikinde ise
10. Gün 396
14. 2714 çıktı gayet güzel dedi bir sorun vs demedi yine
Ay bitanem 2. Tste mi gittin ben de yarin gidicem bakalim ne cikacak bu arada lekelenmem bitti agrim da yok cok sukur

Ay bitanem 2. Tste mi gittin ben de yarin gidicem bakalim ne cikacak bu arada lekelenmem bitti agrim da yok cok sukur
Evet canım pazartesi 2. Testi verdim ayın 16 sı kese için randevu verdi çok şükür canım benim olmadı lekelenmem hiç şuana kadar.

Kızlar kalp atışı beta ile alakası vardır dimi daha evvel çocuğu olan arkadaşlar hatırlıyor musunuz beta kaçtı kaç haftaydı da duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…