19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar dün beta 91 di şükür bu sabah kahve leke basladı baya yogun gelıyo ama böyle yasayan oldu mu ya benım bu lekeler hep olurdu az az gelırdı bugun cogaldı bıraz yarın yıne beta bakılcak

Kızlar dün beta 91 di şükür bu sabah kahve leke basladı baya yogun gelıyo ama böyle yasayan oldu mu ya benım bu lekeler hep olurdu az az gelırdı bugun cogaldı bıraz yarın yıne beta bakılcak
Ay hemen hemşireye sormalısınnn normaldir inşallahhh

Benimde ilk değerden sonra oldu çok korktum doktora sordum beklediğimiz bişey dedi kırmızı olmadıkça sorun yok dedi

Benimde ilk değerden sonra oldu çok korktum doktora sordum beklediğimiz bişey dedi kırmızı olmadıkça sorun yok dedi
İlk başlarda da oluyor muydu ya bende hiç olmadı benim bugün t+9um hiç lekelenmem de olmadı ya bazen diyorum bende mi bi sorun var

Kızlar şimdi kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum size şimdi kan testi verdim pozitifi aldım ne kadar süreden sonra gittiniz normal kadın doğuma çünkü benim tüp bebek doktorum hamilelik sürecine bakmıyor sizce ne kadar süre sonra gidilmeli

Canım ben dün verdim işte iki buçuk kat artış vardı bana kendi doktorum 10 gün sonra gel dedi 300.75 ti dün hiç bilmiyorum o sebeple ben benimki yeni daha ileri betada olan arkadaşlar belki biliyordur ayrıca gözün aydın

Canım bende dün beta baktırdım pozitif gördüm ama bugün lavaboya girdiğimde peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke gördüm ama kasıklarda ara ara ağrı oluyor

Sağol canım benim inşallah rabbim inşallah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun:)

Canım bende dün beta baktırdım pozitif gördüm ama bugün lavaboya girdiğimde peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke gördüm ama kasıklarda ara ara ağrı oluyor
Evet canım bende az oluyodu bugun yogunlasınca ıster ıstemez noluyor ıcerde dıyoruz

Tüp bebek doktorunda kalp atışını dinledikten sonra takibi yapacak doktora gittim. Sonrasına bakmıyorlar

Birde kızlar ben diğer testleri genelde akşam 2 3 saatlik idrar ile yaptım dün sabah yaptığım yine aynı 2 saatlik idrarla bu sabahkini yaklaşık 6 saatlik idrarla yaptım bu durum testlerin koyuluğunu etkilermi hepsinde çizgi çıktı ama en koyusu bu sabah yaptığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…