- 27 Kasım 2025
- 68
- 18
- 3
- 29
Yarın dimi testin ya haber ver bize de lütfenBende aynıyım aşırı korkuyorum tutmus gibi hissediyorum ama hüsrana uğramaktan aşırı aşırı korkuyorum. Asla test yapmıcaksın diyen eşim erken gebelik testi aldırdı o da bekleyemiyor pozitif hissediyorum bu kez oldu diyip duruyor sabah ruh halime göre testi yapabilirim ama ona da korkuyorumşuan herşeyden korkuyorum
Ay çok sevindim muhtemelen bende orda devam eder
Kızlar ben t+8 bugün 2 gündür böyle mıdem bulanıyo ıcım cekılıyo sanki ıcım bosalıcak gbı ellerim tıtrıyo falan bugünde öyle oldum sınra bı ıshal oldum çok fena sırtıma agrı gırdı böyle şeyler yaşayanlar varmıYarın dimi testin ya haber ver bize de lütfen
Yok ya benim test günüm cumartesi daha çok varYarın dimi testin ya haber ver bize de lütfen
Aynı ben, bana beklemek daha iyi geldi, gerilememOfff kızlar ben hiç sonucumu görmek istemiyorum ya çok korkuyorum yani garibim evde test de yapmadım hiç direk kan vericem cuma
Az kaldı hayırlısı ile sabır
Bakarsan bize de söyleeeeeeYok ya benim test günüm cumartesi daha çok var
Progesteron tansiyonunu oynatmış olabilir canımKızlar ben t+8 bugün 2 gündür böyle mıdem bulanıyo ıcım cekılıyo sanki ıcım bosalıcak gbı ellerim tıtrıyo falan bugünde öyle oldum sınra bı ıshal oldum çok fena sırtıma agrı gırdı böyle şeyler yaşayanlar varmı
Yarın kan vericem canım haber veririm size dua edin banaBakarsan bize de söyleeeeee
İshal genelde bende mide bulantısı baş dönmesi yapar ishal kaynaklı olabilir canıöKızlar ben t+8 bugün 2 gündür böyle mıdem bulanıyo ıcım cekılıyo sanki ıcım bosalıcak gbı ellerim tıtrıyo falan bugünde öyle oldum sınra bı ıshal oldum çok fena sırtıma agrı gırdı böyle şeyler yaşayanlar varmı
Allahımm inşallah her şey yolunda gider rabbim yüzünü güldürürYarın kan vericem canım haber veririm size dua edin bana
Amin canım hepimizin inşaAllahAllahımm inşallah her şey yolunda gider rabbim yüzünü güldürür
Yarın kan vericem canım haber veririm size dua edin bana
Ay canım resmen ben gerçektenOfff kızlar ben hiç sonucumu görmek istemiyorum ya çok korkuyorum yani garibim evde test de yapmadım hiç direk kan vericem cuma
Ay valla hep tetıkteyız kendımızı dınlıyoruz bı cumartesı sabah olsa gitsem kan versem hayrlısıyla gün saymaktan beklemekten sıkıldık hepımızİshal genelde bende mide bulantısı baş dönmesi yapar ishal kaynaklı olabilir canıö
Aynen öyle ben sabah nasıl olacak diye düşünüyorumAy valla hep tetıkteyız kendımızı dınlıyoruz bı cumartesı sabah olsa gitsem kan versem hayrlısıyla gün saymaktan beklemekten sıkıldık hepımız
Acilden giriş yapınca yapıyorlar dıye bılıyorum ben ben bızım burda bı tıp merkezi var orayı aradım 1 buçuk saatte çıkıyor 500 tl dedıKızlar bu arada devlette yaptıran varmı testi randevu ile mi gitmek gerekiyor
Bizde hep evin yakınındaki özelde yaptırırız diye devleti düşünmedik sonuç geç çıkar diyeAcilden giriş yapınca yapıyorlar dıye bılıyorum ben ben bızım burda bı tıp merkezi var orayı aradım 1 buçuk saatte çıkıyor 500 tl dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?