Ben de aynen cesaret edememm cuma vermeyi düşünüyorummmYaa ben cesaret edemiyorum negatif çıkarsa cok üzülürüm diye. Helal olsun vallaneyse ki pozitif çıkmış. Daha erken diye o kadar düşük sakın üzülmeyin pozitif çok şükür. Muhtemelen cuma günü 120 falan cikacak
Kesinlikle buna katılıyorum transfer olacak arkadaşlar bende dün oldum yarım litre bile içmedim hiç sıkışık değildim hemşire az bile içtiysen yeter hareket et mesaneye insin dedi öyle yaptım transferdede yeterli dedi doktor transfer sonrası 2 saat kadar daha gitmedim tuvalete istesem daha da bekleyebilirdim.Bence az az İçin ben öyle yaptım yarım saat önce yudum yudum içtim en çok korktuğum transferdi hiç zorlanmadım idrar konusunda 330 ml lik şişede içtim hatta küçücük bi şişe mesanem dolmuştu birden içerseniz anında idrarınız gelir oturarak yavaş yavaş İçin
Ben ilk gün çıktım bugun çıkamadım hemşireye yazdım duphalac şurup önerdi zaten hamilelerin bile kullandığı bir şurupmuş kabız olmayı beklememek gerekiyormuşKızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Bende transferden sonraki gün çıktım ayın 19da oldum sonra bir daha doğru düzgün olmadı dün dayanamadım kabızlığa eşime kabızlık şurubunu aldırdım gece bugün biraz daha iyiyim yoksa çok kötü oluyor sebze meyve yiyorum sürekli ama hiç faydası yok kabızlığaKızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Bencede ben gec kaldım ne kefir ne Baska bişey içimi yumuşatmadı yani en iyisi transferden bir iki gün sonra şuruba başlamakBen ilk gün çıktım bugun çıkamadım hemşireye yazdım duphalac şurup önerdi zaten hamilelerin bile kullandığı bir şurupmuş kabız olmayı beklememek gerekiyormuş
Kendini zorlamadığın sürece sıkıntı olmazBencede ben gec kaldım ne kefir ne Baska bişey içimi yumuşatmadı yani en iyisi transferden bir iki gün sonra şuruba başlamak
Kasık ağrısı hafif çok birde bel yanlarimda ağrı var ve çok hızlı açlık yaşıyorum gece bile uyanıp yemek yemek istiyorumİnşallah giderek artar canımherhangi bir belirtin ağrın falan oldu mu ?
Evet cnm erken verdim ya dayanamadım heycanda çok yaptımAy çok erken vermişsin yaaa beklicen inşallah
Benim de transfer hariç ikinci gün akşama doğru bel ağrısı.basladi belirtidir inşallahKasık ağrısı hafif çok birde bel yanlarimda ağrı var ve çok hızlı açlık yaşıyorum gece bile uyanıp yemek yemek istiyorum
Ben de sadece fitil kullanıyorumKızlar benim hiç belirtim yok ya kuruntu mu yapıyorum gayet normalim yani sadece fitil kullanıyorum ondan mı acaba
Bacım bizim annelik takıntısı şimdiden başladı belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı nasıl bitecek bu hafta bilmiyorumBen de sadece fitil kullanıyorum
Benim de bugün belirtilerin kayboldu dün aşırı derecede belim agriyrodu gece uyuyamadim ağrıdan hatta. Bugün hiçbir şey yok
Çok doğru valla. İlk gün hafif sancı vardı niye var diye üzülüyordum. Şimdi niye hiçbir şey yok uzuluyorumBacım bizim annelik takıntısı şimdiden başladı belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı nasıl bitecek bu hafta bilmiyorum
İnşallah o yüzdendir. Normalde de adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı nerdeydeAcaba bizde çok ilaç vesaire yokya ondan mı belirti yaşanmıyor diye de düşünüyorum
Evet çoğu ilaçlardan diyor belirtilere çünkü belirtisi olmayıp pozitif olanda çok gördümÇok doğru valla. İlk gün hafif sancı vardı niye var diye üzülüyordum. Şimdi niye hiçbir şey yok uzuluyorum
Dün niye belim ağrıyor diye düşünüp duruyordum. Bugün niye ağrı kaybolduAllah sonumuzu hayır etsin
İnşallah o yüzdendir. Normalde de adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı nerdeyde
İnşallahhhhEvet çoğu ilaçlardan diyor belirtilere çünkü belirtisi olmayıp pozitif olanda çok gördümRabbim bizide güldürsün inşallah
Evet benimde 2 aralık ama bende mi 1 aralık evde yapsam bilemiyorumİnşallahhhh2 aralik dimi test günü ben 1 Aralık'ta yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?