19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben de aynen cesaret edememm cuma vermeyi düşünüyorummm

Kesinlikle buna katılıyorum transfer olacak arkadaşlar bende dün oldum yarım litre bile içmedim hiç sıkışık değildim hemşire az bile içtiysen yeter hareket et mesaneye insin dedi öyle yaptım transferdede yeterli dedi doktor transfer sonrası 2 saat kadar daha gitmedim tuvalete istesem daha da bekleyebilirdim.

Kızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız

Kızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Ben ilk gün çıktım bugun çıkamadım hemşireye yazdım duphalac şurup önerdi zaten hamilelerin bile kullandığı bir şurupmuş kabız olmayı beklememek gerekiyormuş

Ben de çıkmamıştım 2 . Gün akşam çıktım sorun da olmadı. Kayısı yedim kefir içtim o süreçte yani hemen şurup içmeye gerek var mı bilemedim ıkınmazsan sorun yok

Bende transferden sonraki gün çıktım ayın 19da oldum sonra bir daha doğru düzgün olmadı dün dayanamadım kabızlığa eşime kabızlık şurubunu aldırdım gece bugün biraz daha iyiyim yoksa çok kötü oluyor sebze meyve yiyorum sürekli ama hiç faydası yok kabızlığa

Ben ilk gün çıktım bugun çıkamadım hemşireye yazdım duphalac şurup önerdi zaten hamilelerin bile kullandığı bir şurupmuş kabız olmayı beklememek gerekiyormuş
Bencede ben gec kaldım ne kefir ne Baska bişey içimi yumuşatmadı yani en iyisi transferden bir iki gün sonra şuruba başlamak

Kızlar benim hiç belirtim yok ya kuruntu mu yapıyorum gayet normalim yani sadece fitil kullanıyorum ondan mı acaba

Kızlar benim hiç belirtim yok ya kuruntu mu yapıyorum gayet normalim yani sadece fitil kullanıyorum ondan mı acaba
Ben de sadece fitil kullanıyorum
Benim de bugün belirtilerin kayboldu dün aşırı derecede belim agriyrodu gece uyuyamadim ağrıdan hatta. Bugün hiçbir şey yok

Ben de sadece fitil kullanıyorum
Benim de bugün belirtilerin kayboldu dün aşırı derecede belim agriyrodu gece uyuyamadim ağrıdan hatta. Bugün hiçbir şey yok
Bacım bizim annelik takıntısı şimdiden başladı belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı nasıl bitecek bu hafta bilmiyorum

Acaba bizde çok ilaç vesaire yokya ondan mı belirti yaşanmıyor diye de düşünüyorum

Bacım bizim annelik takıntısı şimdiden başladı belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı nasıl bitecek bu hafta bilmiyorum
Çok doğru valla. İlk gün hafif sancı vardı niye var diye üzülüyordum. Şimdi niye hiçbir şey yok uzuluyorum
Dün niye belim ağrıyor diye düşünüp duruyordum. Bugün niye ağrı kayboldu Allah sonumuzu hayır etsin
Acaba bizde çok ilaç vesaire yokya ondan mı belirti yaşanmıyor diye de düşünüyorum
İnşallah o yüzdendir. Normalde de adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı nerdeyde

Evet çoğu ilaçlardan diyor belirtilere çünkü belirtisi olmayıp pozitif olanda çok gördüm Rabbim bizide güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…